8

Анонимен

преди 3 години

Много ми е странно, как морското равнище се покачва с 1,3 метра и това не се вижда другаде, освен във Венеция. :-) Проблемите на Венеция са, защото лагуната не се отича достатъчно бързо и реките я пълнят и нивото се покачва. Това си мисля аз. Тази система само ще увеличи роблема. Може и да греша, разбира се, но не съм видял нивото на морето наистина да се покачи с 1,3 метра.

7

До 8

преди 3 години

Италия си е Италия .4 та икономика в ЕС. Тоест, в отбора на силните в ЕС. Виж Полша, Унгария, България все ни заплашват, че ще връщаме пари, защото видиш ли много крадем. Не, че последното не е вярно.

6

Асд

преди 3 години

Глупости пишете в Днес. Системата сработи за първи път в началото на Октомври и то успешно, даже и Вие писнахте статия по случая. След това беше използвана още поне веднъж през Октомври и отново беше успешна.

5

Блатото на мисълта

преди 3 години

А какво ли означава "несериозно" нокачване на морското равнище във Венеция?

4

Мария-Магдалена

преди 3 години

Паричките бяха присвоени още 2010 от Камората, която държи в лапите си всяко строителство в Италия. 7те, а не 6 милиарда са пари по евро проекта "Мойсей", който трябваше да бъде завършен 2012. да сте чули за някакви санкции към Италия и за връщане на пари?

3

Анонимен

преди 3 години

Винаги когато се източи язовира в Перник, във Венеция става наводнение.

2

Анонимен

преди 3 години

Системата не бачка, всичко прелива.

1

Дедо Пенс

преди 3 години

Навсякъде се краде! Не само у нас...