278

Анонимен

преди 3 години

ръждавия бус за кренвирши само ми укрепи доверието в гмо ваксината

277

Handel

преди 3 години

"Той отново нападна авторите на иронични коментари за кренвиршите,"Този "прекрасен човек" (сарказъм) за кой ли пореден път вече обвинява всеки друг но не и себе си за некадърността си. Нищо чудно следващата партида ваксини да ги разнасят с баничарницата на бай Петко.

276

Гении

преди 3 години

'катинара'

275

Гении

преди 3 години

И как на никой не му хрумна просто да лепне един стикер върху надписа на бусчето и готово. Сега ги разбиват от подигравки и наистина е смешно. А шефката на РЗИ-Пловдив с обяснението и за катонара и дръжката на ЗИЛа си е директно за уволнение. Прекалено глупавка е кокошчицата

274

Анонимен

преди 3 години

Уважаеми деца,социализма беше най добрия строй в който имаше безплатно здравеопазване,ред,морал и истински човеци,но вие искахте Америка,деградация и пропадане.Сега бай Тошо се обръща в гроба като гледа за какви *** се грижеше да образова,изхрани и изучи.Нищо добро не ни чака с помията зад океана!

273

Анонимен

преди 3 години

СКАНДАЛ!!!В ГЕРМАНИЯ ВАКСИНАТА СЕ ПРЕВОЗВА ОТ СПЕЦИАЛНИ КАМЬОНИ С ХЛАДИЛНИ КАМЕРИ ПРИГОДЕНИ ЗА ФАРМАЦЕФТИКАТАБОРИСОВ ДА СЪБИРА БАГАЖА С ЦЯЛАТА БАНДА ПРЕСТЪПНИЦИ , СРАМ И ПОЗОР ЕДИН СПЕЦИЯЛЕН КАМЬОН ЛИ НЕ МОЖАХА ДА КУПЯТ?

272

Анонимен

преди 3 години

А кога ще има и от - другите ваксини в бусове за - луканка

271

Абе хора

преди 3 години

Един хладилен камион, ако е използван само за пакетирани стоки, може да се използва за какво ли не !

270

Анонимен

преди 3 години

Дали на своята фирма, на своите хора да пренася ваксини без правилните по договор условия, проблем няма, има нелепо правителство ,избрано от явно нелепи хора!

269

Анонимен

преди 3 години

а вижда ли проблем да има 20 репортера и оператора в тясната стаичка да го снимат докато му бият ваксината? или и в това не вижда проблем?!? мерки за дистанция, а, у?!? пълна пародия на държава е това. мутрата-главатар все такива ги намира и назначава.

268

Анонимен

преди 3 години

Е, умниците какво си мислят, че ако купят да разнасят само ваксини, после ще ги изхвърлят ли?Хладилния камион се ползва за всичко.То стана като умните дето хвърляха тонове храна по протестите, но ревяха, че са бедни и нямат какво да ядат.

267

Анонимен

преди 3 години

Другият път да ви возят със каруца, по-евтино, по-екологично и т.н.Смешници!!!

266

Дзвер Зил - 130

преди 3 години

До Анонимен КъФ бус за кремвилши веее.....? Това си е цял дзвер Зил-130 от СССР!

265

ПроСоТо

преди 3 години

бре бре!..некой май е пощръклял..?..-""ПроСоТо"-"профан",.."Рекламний отдел"-.."задръстен"?!..И двоицата "ДА СА РАЗКАРАМЕ"?..."Нареди пекаря"....добре,първо дай некаква рецепта за ястие с креНвирши!..Моля!

264

Рекламен отдел

преди 3 години

Хахаха. Пий си хапчетата за нерви ..... и спри да ръфаш тоя правописен речник. Нещо за ваксините няма ли да коментираш ? Все пак някой се е постарал и е написал цяла статия . Нещо. Каквото и да е . Провери ли статията за правописни грешки ? Някоя изпусната запетайка ? Забавен си, но стига толкова . Твърде много време ти отделих.Хайде, много ти здраве и успех в живота .

263

До рекламен отдел

преди 3 години

Изчезвай,задръстен !

262

Рекламен отдел

преди 3 години

До Рекламен отделС удоволствие правя грешки в коментарите си и пропускам букви , за да могат и незнаещите как да коментират статията, дърти даскали стиснали правописен речник под мишница да имат повод и те да се изявят и да оставят коментар , па макар и не по темата .Радвам се че помогнах най-накрая и теб някой да чете.п.с. Оставих ти още една две грешки та да можеш коНпетентно да ми отговориш. .... и за какви аероплани ми говориш ? Да не си разглеждал стари снимки на дядо си?

261

До просото

преди 3 години

ХахахаИ защо реши,че имам грешка ???Алоооуууу....Я се разкарай бе,профан !

260

Анонимен

преди 3 години

В САЩ са ги пренасяли в хладилни камиони за риба !!!!Къв е проблема? Сеирджийски глупости на чапатите да спорят и философстват.Един нормален човек не би обърнал толкова дълбоко внимание предвид сериозността на проблема и форсмажорните обстоятелства на времето !

259

ПроСоТо

преди 3 години

До До рекламен отделайде и ТИ са научи "да пишеш"!..Безплатно:..-"С какво ТИ би ги транспортирал?"..../напиши го 220 пъти!/..