15

Пъреден Успех

преди 3 години

за Борисов3 - след като докараха заразата в България, сега я изкорениха само за 24 часа с Ваксините. Муахаха...

14

пияница мистик

преди 3 години

До 16Ами то това вие другарите го пишете вече 11 години, а Боколинов все си е на власт :))) Така ще бъде и след изборите пролетта 2021. Аз не гласувах, ама сега ще ида и ще гласувам за ГЕРБ, за *** сладко, сладко на такива драскачи като теб, дето се изявявате тук и си мислите, че сте много :)))

13

Анонимен

преди 3 години

Кабинетът наистина продължава. Ама в централния.

12

Анонимен

преди 3 години

Последните изследвания и предположения на Британски институт е,че имунитета ще е минимум две години,и повече.Имунитет формиран след заболяване,и имунитет от ваксина,нямат място за сръвнение.Дори руснаците в момента гарантират имунитет от тяхната ваксина 2 г.,а тази на Пфайзер само няколко месеца.Според Мангъров и Чорбанов ,на които лично аз вярвам,някой се опитва да пише нова медицина!Ковид не е от вирусите,чиито имунитет се губи.Всичко е спекулация и лъжа,а целта е ясна!

11

Анонимен

преди 3 години

Не се хабете, ниско интелигентните. Кабинетът на Бойко продължава напред и след изборите. Вие си плямпайте тук каквото искате. Ясно е, че друга работа си нямате. Айде, лек ден!

10

пияница мистик

преди 3 години

До MaйMyнaтaКсанакс бе, имаш Google, 0лигофренясалия :))) Хем ***, хем въпроси задават, дето са на един клик :)))

9

пияница мистик

преди 3 години

До 7Тоест теб - овцата срещу мен, овцата :))) Ти понеже си светната овца и няма да се ваксинираш, си срещу овци като мен, дето ще се ваксинираме :))) Добре поне, че си признаваш, че си овца, която не вярва в "пропаганда". Е нищо де, аз ще изчакам Moderna и ще се ваксинирам. А вие другарите недейте, по-добре е да ви чета в статистиките всеки ден, тук, в Днес.бг :))))

8

Анонимен

преди 3 години

Ботокса нещо с много женско телосложение.Иначе като цяло всички гербави на снимката са доста пупести.Но малко и остава да крадат и ла пат

7

Анонимен

преди 3 години

А бе защо всички от крадливата Шайка са така тлъсти и добре угоени като Вожда?

6

Анонимен

преди 3 години

Бройките заразени падат, както се предполагаше, че ще стане когато вирусът премине през всички.Но!!!!На това не се набляга. Сега е ред на пропагандата ваксинирай се.И тя е успешна: то още няма ваксини, а успяха да настроят овцете едни срещу други :)

5

пияница мистик

преди 3 години

До Размисли и СтарстиКато искаш разхлабване, пий Глицерин супозитории! И шизофреници на тема "Бойко Борисов", разберете се най-накрая - мразите го, защото не взима достатъчно мерки, или ще грабвате сопите ако посмее пак да наложи пълен локдаун, че и сега на някой им се виждат много сериозни мерките, затварянето и как блокирал икономиката :))) Айде разберете се, синхронизирайте се, другари старци-шизофреници

4

MaйMyнaтa

преди 3 години

До 3Са па с скво си се натряскал бей, нещо яку ше е

3

пияница мистик

преди 3 години

Наздраве на всички другари, дето сега ще почнат да повтарят тук каквото си повтарят всеки ден под такива статии. Как в събота и неделя не се прфавят тестове, затова умрелите са по-малко, а през работните повече. А, да1 И как броят на тестовете е по-малък, та затова и трала-ла :)))) Спестете си го другари, вече ви знаем несменяемия репертоар :))) И в НИКАКЪВ слъчай, ама в никакъв не си слагайте лошата Западна германо-американска ваксина. Само съветската, против свински шап която е :))))

2

Размисли и Старсти

преди 3 години

Бройката е чудесна, мерките и ваксината дават резултат!Но защо Баце ни излъга/за пореден път/, че 21.12.2020г. щеше да бъде Денят на РАЗХЛАБВАНЕТО?!

1

Анонимен

преди 3 години

Жа са мре