75

Големите лъжи

преди 3 години

Броят на тестваните е супер малко, а броят на хората в интензивните отделения почти не се променя. Колко се лекуват по домовете, без тестове и официална статистиката е съвсем друг въпрос. От няколко стотин медици ваксинирани с първи прием на ваксината, при които дори защитата на собствения имунитет, още не е задействана, се скапаха да лъжат, особено Кунчев, как вируса се е изплашил и едва ли не вече болестта я няма. Е, много е фалшиво, чак отвращава. Голям зор да разхлабят мерките и да настъпиад

74

Анонимен

преди 3 години

Голямата смъртност у нас се дължи на това,че оставят хората по домовете,докато развият тежка пневмония.Лечение по телефон.Понякога се проклинам,че съм роден в тази клоака.

73

до 77

преди 3 години

Спри да крещиш във форума,а гледай западни новини,руска и сръбска телевизия и тогава *** ни наричай комунисти.Имаш кръгозор на ***.

72

опитно зайче

преди 3 години

Как Германия и франция пратиха в Русия вирусолози да проучат и договорят количества от руските ваксини,а нас ни задължиха да купим американска,която е по скъпа и по трудна за съхранение.?

71

сръбска телевизия

преди 3 години

В Сърбия са осигурени руска,американска и китайска ваксинии за всички пълнолетни граждани.Тук е поредното издънване с мижава бройка и то само американска.Откъде накъде нямаме право да преценим коя е най- добрата за нас.Не желая тази ваксина.Не вярвам на американците.Не им пука за нас.

70

САМО КАЗВАМ

преди 3 години

ТУК СА ПЕТ-ШЕСТ КОМУНИСТИЧЕСКИ *** ,КОМПЕТЕНТИ ПО ВСЯКАКЪВ ВЪПРОС.....МНОГО ЗНАЕЩИ ,МНОГО,....МНОГО МОЖЕЩИ????.... ДАВАТ МНЕНИЕ ПО ВСИЧКО , МАКАР И НИКОЙ ДА НЕ ИМ ГО ИСКА.....ОПЛЮВАЩИ ВСИЧКО ДОБРО И ХУБАВО КОЕТО СЕ ПРАВИ.....ЗА КОЕТО СИГУРНО ИМ СЕ ПЛАЩА ПОДОБАВАЩО ,ОТ ТЕХНИТЕ ГОСПОДАРИ.....

69

Анонимен

преди 3 години

Сутринта показваха на живо ваксиниране. Напави ми впечатление, че жената, която го прави беше без ръкавици. Пипаше много неща, друсаше спринцовката, постави тампон на мястото- всичко с голи ръце...Безобразие

68

Анонимен

преди 3 години

Ах как се манипулира статистиката тук, не само за тая болест, но и за всичко, а платената пропаганда раздува ли раздува лъжите на шайка престъпници.

67

Някой

преди 3 години

До Анонимен72Вие явно трудно четете. Американски сайт съм написал и линк съм дал. А Вие обвинявате Гугъл че разпространява фалшиви новини? Или неправилно съм разбрал поста Ви?

66

Анонимен

преди 3 години

След голямотот коледно пътуване следва и голямото следколедно измиране! Логиката неумолимо следва своя ход!

65

Анонимен

преди 3 години

До НякойЗащото точно от Беларус очакваш достоверни данни да дадат. Наивник!

64

Някой

преди 3 години

Според сайта нюз.гугъл.сом (американски сайт) https://news.google/covid19/map смъртните случаи в България са 7164. Точно под България е Белорусия (където нито има карантина, нито маските са задължителни). Смъртните случаи в Беларусия са 1385. Който невярва да отвори и да види. На останалите - Честита ваксина.

63

Анонимен

преди 3 години

Някой да каже на пандемиците,че не логично броят на починалите от "вируса" да спада пропорционално с броя на новорегистрираните "заразени". Коригирайте стъкмистиката(не че някой и вярва, от приличие)

62

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 68Абе по-сигурно е около 50 години да се изчакат - до второ-трето поколение... Пък това българският мъдрец евентуално ще реши дали да се ваксинира - горе, при дядо Господ.

61

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 61А ти откъде разбра, че не го лови? Аман от фейк новини, идващи от полуграмотни селяци.

60

Анонимен

преди 3 години

До санитар ВМАДори и една елементарна смешка не можете за измислите сами, само плагиатствате. Айде къш да копате доматето или квото там се копа през зимата.

59

Анонимен

преди 3 години

аз ще изчакам 8 години и ще наблюдавам ваксинираните ,за стерилност ,идиотизъм ,зика ,СПИН ,паралич,ебола,гърчове и други слаби странични ефекти и ще преценя дали си струва въобще .

58

Анонимен

преди 3 години

Те производителите от Пфайзер заявиха, че ще им трябват 4-5 седмици за да разработят ваксина за новия щам. Не си го е измислил българина.А щом ще разработват нова ваксина, логично е, че старата не действа на този нов, мутирал щам

57

Факт

преди 3 години

Вчера сме на 19-то място в света по бройа на починалите от Ковид-19 на човек от наслението и даже има пет държави преди нас, които имат и по-голямо население от България, което е рядко срещано през последните два месеца.

56

Седларов

преди 3 години

И сега новия щам като не го лови ваксината ,ко прайм.Лошо Седларов!Почваме нови вакссинации .Ваксинации до дупка всеки месец ,докато не станем като Шрек