21

Коменданте Че Говада

преди 3 години

какъв растеж какъв пазаркакъв урок какво управление и на какъв риск. Алабализми

20

Анонимен

преди 3 години

До 11Всъщност 30те гърми всичко след десетилетие ръст на борсата, през 70те, 80те, 90те(дотком), 2007-8 има пак сривове с огромни загуби. Така че балони се пукат постоянно и важното е да знаеш кога да спреш лакомията за повече и да дадеш назад. За съжаление никой не може да определи точно критичната точка на пукане. Дано този път ни се размине, защото евтинията не значи да можеш да си позволиш да купиш. Обикновено крах на имотите примерно значи и крах на доходите на свързаните бизнеси, банки

19

Анонимен

преди 3 години

До 18И? Най-добрите лекари, адвокати, инженери, златари, шивачи и т.н. да не би да нямат такива или по-високи доходи? Майстор строител с репутация да го търсят за супер луксозни къщи, мебелист, автомонтьор(да прави тунинги или да подържа скъпи коли) да не стоят на 500лв?Винаги топ 1-2, 5% от една професия са с огромни доходи. Това не променя дали има криза за всички или не.

18

Анонимен

преди 3 години

Аз вкарах 10 бона в модерна и изкарах 23

17

Анонимен

преди 3 години

Не казвам, че сегашните фондови пазари нямат добра доходност, просто много "инвеститори" в един момент ще "изгорят". Просто човек не трябва да е прекомерно алчен. Който разпродаде навреме, ще спечели много.

16

до 15

преди 3 години

Сервитьорите вече не носят сметката. Те са на борсата. А тези, които в момента им плащаме помощите, носим сметката.

15

до 14

преди 3 години

Да ти кажа, слабо ме вълнува дали е нормално или не. Средната ми доходност на година е минимум 12% и тази не е по-различна. И това от 10 години насам. Иначе казано тегля огромни кредити (имам адекватното обезпечение и ликвидност за целта) и наливам във фондове, акции и какво ли не и съм на плюс.

14

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Амиииии, било квот било! Вече идва сервитьора със сметката защото купона свършва!

13

Анонимен

преди 3 години

Точно тази доходност е следствието от наливането на кеша. Далеч по-малка беше преди "ковид-19". Сегашната ситуация е далеч от нормална.

12

до 11

преди 3 години

7% е слабичко, аз съм с точно 14%. Мисли къде да влагаш.

11

АнонимеН

преди 3 години

До Жалко, но фактИЗКЛЮЧИТЕЛНО УМЕН ПОСТ!!!ТЕСЛА Я КАЧИХА В ПЪТИ НАД ЦЕНАТА И ЗА ДА РАЗПРОДАВАТ НА БАЛАМИТЕ!!А ПОЛУ ФАЛИРАЛИЯ НИО БЕШЕ КАЧЕН РЕДОМ С ТЕСЛА ЗА ДА ЛЪЖАТ, ЧЕ ПОКАЧВАНЕТО ПРИ ТЕСЛА Е ИСТИНСКО!

10

Жалко, но факт

преди 3 години

Някои от 10 години чакат да гърмят балоните, но единственото което виждам е че жилищата са все по-скъпи , златото и то , бит-койна на мах, даже и фалиралата Тесла само тази година поскъпна няколко пъти, китайската Нио и тя на МАХ, борсата в САЩ на исторически нива . Имам малко пари във 4-5 фонда и въпреки лошата година съм със 7% доходност.

9

Basi

преди 3 години

На *** цял живот чака да гръмне балона, та да се облажи и той с панелка у дружба на тънка цена. Ама с ракията, чичо славчо и боко тиквоческите новини, нема как да види по-далече от носа си...

8

Менелай

преди 3 години

Всичките напечатани пари се изливат във фондовите пазари. Инвесторите също подмамени наливат пари, защото за момента това е привидно най-рентабилната и ликвидна инвестиция. В комбинация с надутия имотен пазар, където обикновения спестовник влага, сякаш някой целенасочено иска да взриви икономиката. Когато балоните гръмнат, кой ще прибере разликата? Кой има полза светът да обеднее? Доста нагласено изглежда всичко.

7

Чекмеджун

преди 3 години

Много ръст се очаква да има в шкафчетата ми. Ще се нагуша хубаво.

6

До 1

преди 3 години

Там винаги има ръст. Каквато и да е икономиката, тях не ги влияе

5

Анонимен

преди 3 години

Глад я чака обслужващата класа, защото няма кого да обслужва, накратко казано. Квалифицираните ще станат в пъти по-търсени и техните доходи ще скочат много. Именно те ще плащат помощите на сервитьорите без работа. Който е мислил за черни дни, няма от какво да се притеснява.

4

ЦИНИК

преди 3 години

Глад ни чека,голем глад и апашлък.Ич не си мислете,че нящо жа са упрай.Гответе съ за най лошото.

3

Анонимен

преди 3 години

Пазарите се балонизират - и борсовите и тези на стоките. Налива се много кеш и няма къде да отиде - ръст по време на криза на борсите и инфлация при стоките.

2

Анонимен

преди 3 години

Задава се невиждана криза.