29

Въй Въй Въй

преди 3 години

Източно европейците изкарват 2300 паунда повече от средният британец. Това е факт потърсете го. Англичаните са едни завистливи и крадливи нещастни малки хорица. Нормални са само от средна Горна класа до елит. Същият този английски елит преди векове купува черни роби от Африка защото местните не става за НИЩО.

28

ББ

преди 3 години

да откажеш пред целият лицемерен свят финансирането на унгарски,български,полски...и още много други мафии...си иска смелост,да си създадеш враг като фашисткият ЕСССР...за да отстояваш ценностите си...си е достойно за уважение най-малко...Бог да пази Кралството...времето и Историята са най-справедливите съдии

27

до оня "проектн

преди 3 години

абе ! :) що не си налягаш парцалите? :) тук има доста българи по-богати от англичаните, с по 3-4 къщи, мъжа работи шофьор примерно.. имат хората, работили са и никой няма да ги изгони! :)

26

Анонимен

преди 3 години

Западната демокрация се оказа много скъпа и не е бесплатна за българина.

25

Анонимен

преди 3 години

за българите резултата ще е че няма повече да живеят като въшки на евросубсидии от парите които другите народи плащат, съвсем скоро некадърните чалгафони връзкари с мания за величие от републиката на мутрите ще го разберат

24

Анонимен

преди 3 години

До МатрьошковКрай Магадан е наистина изключително красива природа където в ес не съществува.Само че има един проблем къщата ти трябва да има корава ограда и 7-8 каракачански кучета или кавказки овчарки, че в областа живеят по 400-500 та понякога и 670 кг кафяви мечки.

23

И на кой му пука?

преди 3 години

На запад вече няма пари. Ако искате да бачкате като роби за 1500 евро и да живеете по джендърските правила вървете в западна държава. Ако искате да правите сериозен бизнес и да спечелите милиони вървете в Китай или в някоя Африканска държава. Да това го казвам съвсем сериозно. Днес парите са в Китай и в Африка.

22

Как е, мюмюни

преди 3 години

Кисело ли е грозденцето...Още ще ви загорчи.

21

Анонимен

преди 3 години

След края на пандемията се преселвам в Монако. Чао Боко. Чао скапана държаво.Чао глупа-ви народе гласуващ за мафията и Боко.Не ме търсете за нищо. Монако идвам скоро, а вие си стойте тук и си изберете пак Бойко да ви управлява малоу--мници прости.Няма да ви дойде акъла в главите щото ви харесва да сте бедни. Бай бай и гудбай.

20

Анонимен

преди 3 години

баш ме брига

19

Анонимен

преди 3 години

Няма да е толкова лесно, но си е европейска държава. Нищо кой знае какво не се е случило.Англичаните макар и в Европа винаги са искали да са самостоятелни.

18

Анонимен

преди 3 години

За Ейре не важи нали, те са в ЕС? Реално май е по-добре там, хем евро, хем кажи речи същия стандарт, та който иска може се пробва там, вместо Англия. Каква е толкоз разликата?

17

до 18

преди 3 години

По-скоро съвестен данъкоплатец, който плаща парите на тези мизерници, за които е писал.

16

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКакво да се промени?! Интелигентните българи, работещи добри професии (1% от емигрантите там), няма кой да ги пипне. Самият аз по проект прекарвам сигурно по 9 месеца в UK, но не и тази година. Общаците, берачите, болногледачите да си стягат куфарите. Няма кой да ги търпи, не са нужни, има достатъчно приходящи подобни от Африка и къде ли не.---------Кой знае и ти какъв мишок си там на социална издръжка!

15

Матрьошков

преди 3 години

Бритоните отдавна съм ги отсвирил.Аз емигрирам в Раша. Купил съм си къща край Магадан - ходя на лов, риболов в Охотско море и съм *бал мамата и на демократи и на рептили и на ваксинирани и на баба ви шортите!

14

Анонимен

преди 3 години

Какво да се промени?! Интелигентните българи, работещи добри професии (1% от емигрантите там), няма кой да ги пипне. Самият аз по проект прекарвам сигурно по 9 месеца в UK, но не и тази година. Общаците, берачите, болногледачите да си стягат куфарите. Няма кой да ги търпи, не са нужни, има достатъчно приходящи подобни от Африка и къде ли не.

13

Патриот

преди 3 години

До словянинТоварищ, като не ти харесва в България и Европа, куфар-влак-Масква!

12

Анонимен

преди 3 години

Нищо съществено, освен, че берачите на малини ще трябва да се лишат от великите си заплати от по 800 паунда, които взима чистач, работещ на 2 места в София.

11

Анонимен

преди 3 години

Нищо няма да се промени. Ще се намерят вратички, не си мислете, че калпавата администрация на Божо Жонсън ще направи свестни закони.

10

Анонимен

преди 3 години

Независимост за Шотландия