109

Чоко

преди 3 години

Бих попитал и още нещо. Защо, хората изкарали Варицела на 3 годишна възраст имат имунитет за цял живот а хора изкарали Ковид да нямат ? Ей, така просто да ми отговори това докторче.

108

Чоко

преди 3 години

Освен това Ковид вече се превръща във вътрешно болнична инфекция. До мен беше възръстен мъж с операзия на тазобедрена става, който беше свален в Ковид отделението тъй като дал положителен резултат. Така, че нека болниците разделят потоците, защото не е много приятно да те излекуват от нещо а после да се влошиш от Ковид, който си пипнал в болницата.

107

Чоко

преди 3 години

Изкарах Ковид, тежко. С двустранна бронхопневмония, десет дни непрекъсната температура и занижена сатурация на кръвта. Слава Богу не стигнах до кислородна терапия. Тези на кислорода едва стигаха до тоалетната и цял ден ги водехме като малки деца и 10 метра изминаваха за 10 минути. Не пожелавама никого такова изкарване на болеста. Персонала беше изключително отзивчив и 75 % бяха момчета и момичета до 30 годишна възраст. Благодаря им за грижите и Бог да им даде професионални успехи

106

Чоко

преди 3 години

Много интелесно мнение. Преди месец същото лице заяви, че в Пирогов има 5-6 повторно заразени от Ковид а главния епидемиолог му отговори, че в целия свят има докладвани 5-6 случая на повторно заразяване. Това означава, че ако преболедуваш , нямаш имунитет. Какъв е смисъла тогава от ваксината, антителата и там ще изчезнат за 2-3 месеца и отново на ваксинация. Така ли ? Излязох от Ковит отделение преди 5 дни. Половината от персонала вътре е без всякакви защитни мерки, защото са го изкарали вече.

105

Кариеристът

преди 3 години

Балтов ще каже каквото му поръчат. Натегач, даже "отличник". Преди месеци затвори неврологичната клиника на "Пирогов" и я превърна в "ковид отделение"?!?!? Така подписа смъртните присъди на десетки хора с инсулти и травми, нуждаещи се от лечение в такава клиника. ***!А сигурно е про ст, защото женка му, бившата министърка на културата! и туризма?, каза, че Златю Бояджиев бил писател...Калинки не, ами живи кър лежи! Драпат за власт и докопат ли се до нея - няма спасение!

104

Анонимен

преди 3 години

Интересно защо имунолозите и вирусолозите съветват , хората които са проболедували корона и имат антитела да не се ваксинират .То до преди месец според Балтов нямаше и стаден имунитет ама нейсе.

103

лабораторни мишки

преди 3 години

Няма открито лечение или ваксина за sars cov 2 ковид 2019 та. Глобалната ваксинация е просто за да се съберат данни дали експерименталните ваксини действат дълготрайно и какви ефекти ще имат - полезни и вредни. Всяка ваксинация ще става само при подпис от доброволеца че е съгласен и е разбрал за рисковете от експерименталният продукт ,ако получите страничен ефект- трайно увреждане, алергичен шок или смърт ФИРМАТА НЕ НОСИ ВИНА ТЯ ВИ Е УВЕДОМИЛА С ФОРМУЛЯРА.

102

Щирлиц

преди 3 години

Защо всички отговорни екземпляри които ни показвате,че вече са "ваксинирани",са с такива мазни ммууттррии?Да не са заразени с мазнотия?

101

Анонимен

преди 3 години

Защото колкото повече боледуваш от определена болест, толкова по устойчиво става имунната ти система срещу нея!

100

Анонимен

преди 3 години

Тоя *** не знае как функционира имунната система.

99

анонимен

преди 3 години

Прочетете тази статия за разнообразие:Митовете за ваксините: Безопасни ли са и да се ваксинират ли хората с алергия?Данните за препаратите могат да бъдат открити онлайн

98

Бай Миндю

преди 3 години

Балтов преди пандемията беше доста слабичък.По време на пандемията яко ,ама много яко се угои и направи бузки ,явно от стреса ще да е .МДАА........Мангъра не се страхува от ковида и стана вейка ,направо една суха съчка ,само едни уши му останаха.Ботоксния и той заглади кожата .Явно всички стресирани шефове на болници тръгнаха по пътя на Шк-ем-бе воевода .И тяхната не е лесна голямо угояване падна покрай стреса от страшния,жесток враг -коронавируса!

97

дедовия

преди 3 години

А дали трябва да ваксинираме и умрелите?

96

Дааа

преди 3 години

Интересно, този гаден некадърен гербаджия, къде е завършил медицина. Трябва да се провери има ли диплома.

95

:)

преди 3 години

А от ваксината да не би да има траен имунитет? Сега, хубаво, професор си, ама и ние не пасем трева! Плюс това откъде да сме сигурни с какво те ваксинираха? Това трябва да се направи, като доброволец изтегли случаен флакон от буса с кренвиршите, а не предварително подготвен! ;)

94

Анонимен

преди 3 години

Науката в служба на политиката и икономиката не заслужава доверие! Както и учените, наколенкаджии, гладни за служба или пари спират да бъдат учени...те не търсят истината, не помагат на хората, не носят надежда и бъдеще за обществото, те убиват смисъла!Проклети да са лъжците, и потомството им!Всички виждаме абсурда и още по-абсурдно бездействаме, философстваме кротко и напоително...Какво чакаме?

93

riho

преди 3 години

Хаха, егати лекаря, шеф на болница при това, дето не знае, че т-клетъчния имунитет, не антителата пазят, много е зле милия

92

Идеалист

преди 3 години

Този много алчен гербер!

91

Додо

преди 3 години

Също Балтов: И починалите трябва да се ваксинират!

90

ivailo

преди 3 години

Хахаххх, тоя вярва ли си на глупостите дето ги плямпа ??