230

Анонимен

преди 3 години

Ваксаджийски се Мутафира

229

Анонимен

преди 3 години

Недейте таке бе,хора. По-нежна кастрация от тая никой не може да ви осигури. Гарантирам.

228

наказание от Бога!

преди 3 години

Или само едно ИЗПИТАНИЕ......

227

ГИГАНТСКАТА ИЗМАМА!!

преди 3 години

Някои ще спечелят милиарди от ваксини, други ще измират от паника и хаос!!!

226

Анонимен

преди 3 години

ЦИФРАТА Е 5 .НАЕТИ ОТ ГЕРБ .ДЕЖУРНИ ДНЕС

225

Щирлиц

преди 3 години

Не смятам да се прегръщам с вас,другари.Ама вие си се гушкайте,тъкмо да се ваксинирате взаимно.

224

Анонимен

преди 3 години

274- АВЕ КЪФ СИ ТИ НА БОЙКО- ДО ТУК ПИТАШ ПОНЕ 76 ПЪТИ, ПОД ВСИЧКИ ЗАГЛАВИЯ ПИТАШ ПО 50/90 ПЪТИ- ТИЯ *** СА ОНИЯ, ДЕТУ ПИШАТ ВИЕ "БЪЛГАРИТЕ СТЕ РУСОФОБИ" А ПОСЛЕ СЕ ПРЕДСТАВЯТЕ КАТО РУСОФИЛИ И ВЕЛИЧАЕТЕ ...ВИЕ СИ ЗНАЕТЕ, КОЙ, КОИ, ПОСЛЕ ПРИБИРАТЕ ПАРИТЕ, А СОЦИАЛНИ, А ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ КОГА ЩЕ ПЛАЩАТЕ.....СЕ НЯКОЙ/НЕЩО ВИ ВИНОВЕН, А ВИЕ КАКВО ДАДОХТЕ НА ТОВА ОБЩЕСТВО....А,ЛЮБЕЗНИ..

223

Грипен Гаменов Ветов

преди 3 години

Дрогаре *** от по,зас,рано,приветствам ви с началото на краят ни.Какво сакам да кажа?Спре ли ковида,Борисов ще подкара пак джипката,ще качи бюджетните приходи с 7,8% и ще ни е,е мамата!На тоа офчи народ малко му трябва,5лева и риза и е доволен!А Пожарникаря освен това им дава и по 50 лева над пенсиите и здраво омазнява пицата!Като нищо ще ни удари като св,ински шкембета у дувар на следващите избори!Опичайте си акъла и не се ваксинирайте!Ваксината е за умни хора.Глупаците се побъркват от нея!

222

Анонимен

преди 3 години

ДЕН БЕЗ БОЙКО ------ КЪДЕ Е ТОЗИ ТРУДОЛЮБЕЦ --- КАКВА СКУКА

221

анономен

преди 3 години

Ей за 20 лв. се късате да пишете глупости. То верно, че за *** няма коледни, ама на някой от вас трябва и химическа кастрация да направят че е грехота да се размножавате.

220

селЯнин

преди 3 години

Професоре,няма ли ваксина против ПРОСТОТИЯ.?!Много важно е да се имунизира 80% от така наречения "народ".

219

Анонимен

преди 3 години

Напред към масовата стерилизация!

218

Emigrant

преди 3 години

България е държава на ***,безполезници,протестъри и ощетени от сегашното управление крадци на ДДС и всичко останало!Като не могат да надделеят по нормалния начин,а именно чрез избори,почват със съботажа!Нищо нормално няма да чуеш от устата им,от която бълват жаби,гущери и змии!!Ако няма ваксина,защо няма такава?!Ако има ваксина,ама е опасна,изветряла,фалшива?!За всички 85%ви и,ди,оти едно изречение, КОВИД няма за вас,така че напуснете форумите и не ни занимавайте с увредените си БКП мозъци!

217

Анонимен

преди 3 години

Абе не се ли усещат че стават за смех ?

216

Анонимен

преди 3 години

Влизам, прочитам 10 коментара и ми става лошо. Как може да сте такива дървета, бе.

215

Ваксините

преди 3 години

Ще ти осигурят бърза прегръдка със Св. Петър.Вервайте

214

Анонимен

преди 3 години

ЕЙ СЕГА МАРТ КАТО СИ ИЗБЕРЕМ СЛАВИ, МАЯ, КОПЕЙКИН, ДЪЛГОНОСКО И ЕДРИТЕ МИЛИОНЕРИ СОЦИАЛИСТИ С РОЛС И МАЙБАХ....И ГЛЕЙ КЪФ ЖИВОТ- ИЗЧЕЗВА КОВИД- ЗАЩОТО Е ИЗМИСЛЕН ОТ ГЕРБЕРИТЕ, НЯМА ДА ИМА И ВАКСИНИ, ЗАЩОТО НОВИТЕ ЧЕРВЕНИ ГЕНЕРАЛИ НЯМА ДА ЛЪЖАТ НАРОДА С РАЗНИТЕ МУ ИЗМИСЛЕНИ И ПОЛИТИЧЕСКИ ВИРУСИ И ТОКУ ВИЖ СМЕ СЕ ОЗОВАЛИ В ЕВРАЗИЯ- ГДЕТО ВИДИШ ЛИ НАЙ ВИСОКАТА МИН ЗАПЛАТА Е 118 ЕВРО, А НИЕ....КВО ГИ ИНТЕРЕСУВА ТИЯ ОНИЯ НАЛИ ИМАТ СВЕТЛИ ИДЕИ ...

213

555

преди 3 години

Ясно е , че всичко се политизира , а това изкривява истината . Нашите национални герои - хайдутите , Ботев , Левски ,за турската империя са били терористи , а за нас освободители , по същата причина комунистите взривили св. Неделя са терористи за тогавашното управление и борци за социализъм за част от народа , по същата причина антигерберите смятат , че управлението на ГЕРБ е антидемократично , а останалите , че е демократично . Защо трябва да вкарваме лекарите в тази схема , не разбирам .

212

Гого

преди 3 години

До Анонимен 259На теб Господ не е могъл да ти гарантира нормален мозък, ти продължаваш с претенциите. Рупай марули и си кюти. Никой не го интересуват напъните ти да се правиш на интересен.

211

Анонимен

преди 3 години

Започна ли химическата кастрация?