113

муспи

преди 3 години

Султана страда от накъсано отходно черво. Станишефф навремето го осакатил с редовен чудовщен $$$, - Ястреба го пище подробно в турския вестник.

112

ОСМАН

преди 3 години

ХАХАХА ЧЕСТИТА ВИ ТУРСКА ВАКСИНА!!!!!!

111

Анонимен

преди 3 години

До ЯстребителятТова са евтини анадолски лъжи.

110

Анонимен

преди 3 години

То не бяха нефтени находища, то не бяха златни находища, а лирата пада ли пада и вече никой не иска да дава нужните на Турция заеми. Фалита е въпрос на време, а с това и края на тоя диктатор.

109

Йокин

преди 3 години

Плюете,но Петък,Събота,Неделя,ТЪРЧИТЕ,на пазар,в Одрин.А и на почивка,в КУшадасъ,щото има ядене,пиене,на корем.

108

Анонимен

преди 3 години

Турските ***, Бай Тошо Бог да го прости ви го каза "стягай куфарите и да ви няма".

107

Шшш ганьо

преди 3 години

Българина е като улична *** лае лае няма кой да го е бе освен коментари и *** друго нищо немогат да правят седнали зад компютъра показват си завистта оправихте света да видим сега Боко пак като печели изборите как ще си мълчите И ти дето си тръгнал да ми пишеш отговор да ти целия род

106

Ястребителят

преди 3 години

Понякога са ми казвали, че мириша на овча лой, но не вярвам това да е причината...

105

Ястребителят

преди 3 години

До 123Истината е, че батакчани в продължение на години тероризират и ограбват съседните на Батак помашшки села, включително и отвличане и изнасилване на моми. Като капак на всичко, изнасилват жената на един от техни знатници, направил грешката да остане да пренощува в хан в Батак. И това вече прелива чашата на търпението на помаците и те взимат нещата в свои ръце. И им теглят сатъра. Не казвам че е станало нещо хубаво, но истината си е истина. Разбираш ли гьотверенчовецо каква е истината?!

104

Ястребителят

преди 3 години

До 123Такава ви е гьотверенската история - изсмукана от глъбините на аналлното ви отверстие. Първо - ако приемем официланта ви лъжа за истина - всяка държава има правото да смаже главата на всеки един, дръзнал да надигне глава на централната власт. Ако нямаш необходимата сила за това, ще си трайкаш и налягаш пробитите си потури. Но разбира се, това не е истината за така нареченото "баташко клане". Истината я има в тогавашние вестници и спомените на очевидците.

103

Анонимен

преди 3 години

До ЯстребителятИ пак ще ги ритаме, както вие ритахте нашите жени и деца в Батак през Април 1876 г.!И забрави да си напишеш българското име, което справедливо ти възстановиха в милицията в Кърджали. Не да ми говориш на този *** език, който само маймуните в зоопарка разбират!

102

Македонец

преди 3 години

Добре че са турците та да не сме ние най-npocтотo плeмe на земята

101

ВУЛГАРИН

преди 3 години

По време на Османската Империя не е изчезнал или асимилиран нито един завладян народ!За разлика от Сръбско-Македонските братя мекерета които пребиват ако разберат, че си българин. Или братята-християни гърците които рушат с багери прабългарски археологически обекти и циментират български надписи чешми, надгробни плочи и др.

100

Нищо де...

преди 3 години

...досега 5 лири ако се продаваха за 1, то от утре ще е за 0,5 лева. Нищо де, има време докато стигне 3500 лири за лев... И това като гледам безумният султан няма да е късно! Те и валута нямат...така, че положението им е здраво потъване...

99

Анонимен

преди 3 години

Ердоган пак се уреди. Турция през март започва да произвежда ваксината на Пфайзер това го съобщи лично турския професор създателя на ваксината от Бионтех.

98

Анонимен

преди 3 години

Представям си какво е тези дробове да ги е пипала турска ръка. Гнус!

97

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА не са ли унищожили и цялата бойна техника на целия свят, аз така разбрах?

96

Ястребителят

преди 3 години

До КикоСъщият либиец преди година беше навлязъл в предградията на Триполи, но султанът прати две оръдия, два дрона и рота командоси, и твоят либиец си скъса ританките от търчане към Бенгази. Като гледам колко снаряжение и инструктори прати султанът в Либия, май скоро ще му скъсат не само ританките на твоя либиец, но и последната част на храносмилателната му система ще бъде разширена в размер на тунела под Ламанш'а.

95

Анонимен

преди 3 години

Курбанджия!

94

Кико

преди 3 години

Един либиец му се заканва че ще му скъса ританките!