23

Яблани и груши

преди 3 години

Бааааа. И за кво го чета тва? Минах няколко абзаца и бягам. Ае на друга статия да видим дали ще потръгне

22

Анонимна До 20

преди 3 години

Ами то с книгата трябва малко да си размърдаш мозъка. Трябва да включиш въображение, мисъл, емоция. С видеото е лесно - всичко сдъвкано наготово, затова и мозъкът спи и не се развива. Жалко за вашето поколение, бих казала. Зомбита. Може би пък световните управници имат нужда точно от такива.

21

Додо

преди 3 години

новия президент на САЩ Джо Байдън, след като той встъпи в длъжност съвсем скоро================Не е сигурно. Или ще встъпи, или няма да встъпи.

20

Дедо

преди 3 години

До анонимен 20Младежо, добре е да се научиш да правиш разлика между количеството и качеството на информацията. Това че една хубава книга не може да им задържи вниманието е доказателство за фокусиране върху количеството, искаме още и още и още.... и така пропускаме същността на нещата която понякога може да се съдържа в две три прости думи.Бих казал мултимедийно зaтъпявaне!

19

Анонимен

преди 3 години

Кво четене бе Дедо? Мозъците на съвременните деца са навикнали да обработват огромни по обеми информация за единица време (мултимедийна). Книга няма как да им задържи вниманието, защото са отвикнали да мислят толкова БАВНО.

18

Дедо

преди 3 години

TikTak новото зомбиращо приложение за закърнелите умове на масовката. Никой вече не ЧЕТЕ, само ВИДЕО! Втрещили безмозъчен поглед в движещите се картинки и блеят като овце на каквото там им пуснат.

17

Бай Дръндрън

преди 3 години

Аз ще бъда новият..ъъъ, такова, как беше думата.. на Америка !

16

Абе

преди 3 години

От тоя *** всичко може да се очаква, докато Тръмп е малко луд, но по-умерен.

15

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам манията да си правят профили и да киснат по цял ден в поне 5-6 социални мрежи ...?Наистина ли хората вече нямат други забавления ?!Лайкване, следване, дабавяне... за чий ти е това бе...На младини бягахме след мацки, а не следяхме жадно за новите снимки и постове на измислени паляччовци :)))

14

Анонимен

преди 3 години

Байдън ще продължи традицията на демократите да подарява Америка на чайниците, да бумти корупцията и педофилията. Друго от байдЪната не се очаква.

13

Анонимен

преди 3 години

Kvo im vervate na tiya nisto verno

12

левент убавец

преди 3 години

До Гладна Журналисткапрогресивното човечество са трето поколение клатикурци, свикнали "да им се дава" на готово. дебелогъзи консуматори с две гънки, които са си повярвали, че от тях зависи нещо, а де факто в момента им прибират последните стотинки.

11

IQ 3.14

преди 3 години

байден вече е забвавил кво е бил приготвил. ако хилъри си е готвела записки, бива. иначе ше срамуваме.

10

Анонимен

преди 3 години

Мнооооого известна.Известна, ама друг път.

9

Гладна Журналистка

преди 3 години

Призив към сегашния президент на САЩ от прогресивното човечество и истинските медии: "Долу ръцете от братския комунистически К итай!". Още двайсетина дена и Байдън, Бърни, Кортез, Омар и Черните Ангели на революцията ще обновят света! Един Призрак броди из Европа също! Дори Европа разчита на тях за окончателната победа ! Колелото на История се върти, другари.

8

Анонимен

преди 3 години

Америка и Германия наложиха Китай сега да си берат гайлето.Китай 70-те беше на нивото на Сиера Леоне и Лесото по развитие.

7

Анонимен

преди 3 години

Китайските другари си мислят че са отстранили единственият човек пречещ им да наложат своето световно господство и в последствие тираничен диктаторски комунистически Нов Световен Ред,но ги очаква изненада Тръмп ще е новият стар президент и ще им сцепи тесните китайски ***.

6

Анонимен

преди 3 години

Тик Ток е приложение за шляещи се ***. След 2 месеца установих че от приложение за забавление то се е превърнало в приложение за затъпяване и опростачаване и го деинсталирах.

5

V

преди 3 години

Оставете тва. Я да ва питам аз нещо. Ако долара се е обезценил спрямо други валути тази година с 12 - 15 % и си дал парите си на американското правителство срещу лихва от 0.8 - 0.68 % колко пари си загубил за една година за това че си ги дал на заем на САЩ ??? Точно сега е най неподходящият момент да се надупваме на САЩ и да купуваме ф16 на нереална цена .А защо го правим ? Те залязват. На 28 март можем да поправим тази скъпа за България грешка.

4

София

преди 3 години

Не харесвам ТикТок, респективно не я използвам. Даже ми напомня на една друга от близкото минало - Vine. Идеята е сходна.