5

Сержант

преди 3 години

Милионер, дарил храна за 15 000 $ , това ако не е реклама. Когато даряват посочвайте, колко процента от богатството 'което ще си вземат и на оня свят' са дарили. Другото е прах в очите. Циркаджии журналисти, но вие, българските сте само едни преводачи на статии.

4

Анонимен

преди 3 години

Браво на Надал. Както и на Джокович и на всички останали които заделят от своето да помагат на нуждаещите се.

3

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 3НАЧИ ИЗКАРВАШ ПО 1 МИЛИОН НА ГОДИНА!!!АМА КАТО ДАРИШ 1 000 ЛЕВА И СИ ГОЛЕМИЯ ДАРИТЕЛ!!!НЕ НЕ СИ НИКАКЪВ ДАРИТЕЛ, А ЦИРКАДЖИЯ ТОЧНО КАТО НАШ ГРИШО ПРЕДИ 2 ГОДИНИ КОГАТО ОЩЕ СТАВАШЕ ЗА ТЕНИС!

2

АнонимеН

преди 3 години

3 тона значи 3 000 килограма!!!едно кило брашно 1 евродарил е 3 000 евро :D--------------И ТОВА ДОРИ СЕ АФИШИРА КАТО НОВИНА!????????????????????????---------------------------ДА ДАРЯВАШ ЗНАЧИ ДА ДАДЕШ ПОНЕ 1% ОТ СПЕЧЕЛЕНИТЕ СИ ПАРИ НА ГОДИНА!ТОЯ НЕ Е ДАРИЛ И 0.1% ОТ СПЕЧЕЛЕНИТЕ СИ ПАРИ ПРЕЗ ГОДИНАТА!

1

Анонимен

преди 3 години

Когато си истински и не го правиш за пиара и без сметки,хората виждат че си човек.Колко са далеч нашите псевдо звезди ,които знаят само да обиждат народа си и единственото дето им иде на акъла е ,не ни завиждайте.Затова нямаме спортисти,а пачкаджии.