18

Силвия

преди 3 години

Относно шама Борисов той не се е появил от нищото- той беше избран от щама българския народАко не ни харесва изборите, които сме направили , не можем да обвиняваме Борисов -нека да сме откровени пред себе си и да си признаем, че той е изборът , който направихме ние (имам предвид по-голямата част от народа) Всеки народ си заслужава царете и ние нашия-Щам!

17

Силвия

преди 3 години

Искам да обърна внимание, че благодарение на ваксините много заболявания са в миналото! Те са предпазили хората от много смъртоностни болести, които днес се изучават в учебниците по медицина само с научно познавателна цел!Не се настройвайте негативно , не политизирайте пандемията! Вижте колко политици паднаха жертва на болестта....дали според вас и това е в плановете им?!?

16

Силвия

преди 3 години

Понеже много се написа на тема конспирация, нека да разгледаме ситуацията с ваксите през призмата на следните въпроси:1. Ако има планза унищожаване на човечеството, дали тези, които са го сценарирали са имали за цел да започнат с унищожението на лекарите?!?!2.Ако има план какъв е интереса на този план да убие млади , образовани и работещи хора? Дали плановиците разчитат на по-добро бъдеще и перспеспектива за своя живот, ако в него останат ТЕ и най-простите, неуки и мързеливи хора?!?

15

Анонимен

преди 3 години

Има много по-опасен щам. Казва се "Борисов 3". Той убива по 50 000 Българи на година и гони по 10 000 работоспособни, интелигентни и млади хора. Това коронавируса може ли го ?

14

борко

преди 3 години

Има,има го!Вчера от летището до Графа,пълно и колкото го искаш и...наискаш!

13

аха

преди 3 години

Вчера пишехте, че в Америка вече са ваксинирани 1 милион, а днес са половин? Утре 100 хиляди ли ще са? Супер новини, няма що...

12

Анонимен

преди 3 години

На всеки 5мин откриват по един нов щам и така, докато ми ваксинират принудително

11

Анонимен

преди 3 години

Новите щамове ги носят самолетите. Не трябва да блокираме цялата държава а българия еар да се трансформира в карго компания.

10

Естествено че няма!

преди 3 години

Нали ботоксовата принцеса стои на границата и не го пуска да влезе:)

9

отговор

преди 3 години

Не, няма. Вируса си стой там където са го намерили.

8

има, имаааа......

преди 3 години

Има още от 1959г., но тогава е бил малък и безобиден, а сега вече е в стихията и лудостта си.

7

Фа ши сти

преди 3 години

Д-р Менгелетата не ни имат за хора а за анонимни нищонезначещи индивиди-бройки!

6

Коментар

преди 3 години

И аз откъде да знам че от тез 270 хиляди ваксинирани няма да съм точно нещастника дето ще пукне от ваксината им?Нещо като тука има..тука нема или руска рулетка!?

5

Анонимен

преди 3 години

След ваксиниране риска детето ви да се роди аутист нараства със 36%.

4

Др. Шломп

преди 3 години

Хората отправиха предупреждение - уточниха, че е опасно, рисково за хора с алергии към лекарства, храни и тн. да се ваксинират - обаче доц. Гломб отхвърля това.

3

Анонимен

преди 3 години

След днешното шоу, изобщо не ми трябва да гледам новогодишни програми. Тия затъмниха дори шоуто на хамалите !!!Сега остава да докарат малкия розов танк на хер Флик и ще им дадат Оскар

2

Анонимен

преди 3 години

а тогава за къв е това информирано съгласие

1

Анонимен

преди 3 години

"В Америка досега са ваксинирани почти половин милион индивида"Добре, че поне индивида, а не екземпляра ...