101

Анонимен

преди 3 години

Гоним руски шпиони, а слагаме ваксината в руски хладилници. Ами ако Путин реши да саботира ваксината и спре руския хладилник? Опасна игра играят нашите с руската зависимост. САЩ забраниха 5Г-то на Хуавей, а нашите си играят с руснаците и тяхната руска техника.

100

Анонимен

преди 3 години

Много алергии и не се знае за рак. След 3-5 месеца трябва нова която не е бесплатна и ще е нова алергия. От корона има също 20 % риск и не е 0 % риска. Не знам руската или китайската как са но трябваше търг и зависии коя е най-добрата.

99

Цирк герб

преди 3 години

Толкова хвалене а едни свестни хладилни камиони няма, та станаха за смях с тези за кренвирши те!

98

Пеев

преди 3 години

До АБЕ , ПЕЕВ...ХА,ХАААВаксините са безплатни, но реда ти ще дойде най рано май месец. Ако искаш да се ваксинираш сега веднага плащаш 5000 лева, ако не, чакаш и до тогава я дочакаш, я не. Проблема е твой. Продава се ред за ваксинация на 30,12,2020 в София.

97

Анонимен

преди 3 години

Млъкни бе тулуппп, млъкни че с тоя 40 годишен хладилник "ЗИЛ" станахте за смех пред целия свят, просто млъкни спри да ни излагаш

96

Анонимен

преди 3 години

За съхранение е използван руски хибриден хладилник ЗИЛ. Това е провокация на евроатлантическите ни чувства.

95

Анонимен

преди 3 години

След като файзер и Бил са толкова загрижени за здравето на хората защо не ги дават безплатно, а?

94

АБЕ , ПЕЕВ...ХА,ХААА

преди 3 години

ПЕЕШ , ФАЛШИВО ,БЕ......А , КАТО ПЕЕШ , КОЙ ЛИ МИ ТЕ СЛУША...ХА,ХА,ХААААААААААВАКСИНИТЕ СА БЕЗПЛАТНИ, БЕ ...НЕ ГО ЛИ РАЗБРА?!

93

Анонимен

преди 3 години

180 милиона за ваксини, а 1.3 милиона за болни деца където парите реално помагат. Егаси помията ! Ако една ваксина е 18 евро, то това са 9 000 000 дози! Значи тоталното ограбване и превземане от комунистите демократи и техните китаиски кукловоди е завършека! А Март месец *** в българия офицялно ще победят и гледаи какво става само. Безъбо робство

92

Анонимен

преди 3 години

Нормално е повелителя на суджуците да праща ваксините в бус за кремвирши.Щях да се учудя ,ако беше нещо друго!

91

Васил Божков

преди 3 години

Ако бях тук, щях да ви пусна нови талончета за търкане.от 3 лв. - търкаш и печелиш безплатен ПСРот 5 лв. - търкаш и печелиш ваксина без чип

90

Анонимен

преди 3 години

Нали са безплатни бе тикво?

89

до 96 Пеев

преди 3 години

слаба ти е оферта, аз за 5000 лева, колко 20 годишни рускини и украинки ваксинирам, бедна ти е фантазията!

88

Пеев

преди 3 години

Продавам ред за ваксинация която да се извърши на 30,12,2020 година. Цена 5000 лева.

87

Леле

преди 3 години

Ваксини те дане са фалшиви като кренвирши те?

86

Bond

преди 3 години

Добре де....нали излезе информация от Брюксел, че една ваксина на Пфайзер струва малко над 18 евро.По груби сметки 180 млн. лв (90 млн евро) са 5.000.000 ваксини. Въпреки, че не съм скаран с математиката, тук вече съм туш!

85

Цирк

преди 3 години

А за кренвирши те колко, такъв срам и гаф... От чиновниците на опгерб нищо не става.

84

Анонимен

преди 3 години

Айде бе, тия политици още ли са живи, вече е трябвало да са убити с акумулаторна киселина още преди година! Какво отнема толкова дълго!

83

ЩЕ СЕ ВАКСИНИРАМ

преди 3 години

СЛАВА НА ГЕРБ И ЕС!ИДВА ВЕЧЕ КРАЯТ НА ЧУМАТА НА 21-ВЕК!ДА ЖИВЕЕ ДЕМОКРАЦИЯТА И СВОБОДНИЯ ЖИВОТ!ВАКСИНАЦИЯТА Е БЕЗПЛАТНА !!!!!!!!!!!!!!!!

82

Анонимен

преди 3 години

Малееее за 180 милиона колко дози ваксини са купени??? Тива е корпоративното робство, фалшиви пандемии генерират милярди за сметка на хората и бизнеса и здравословното състояние на населението....добре дошли в корпоративния комунизъм!