34

Не!

преди 3 години

"От първи ноември до вчера, 25 декември, в България умряха повече хора, отколкото за трите последни месеци на миналата година."ДОЛНА ЛЪЖА! ВИЖТЕ СТАТИСТИКАТА!

33

БАЙ МУ

преди 3 години

АМИ ТО ВСЕКИ МОЖЕ ДА СИ ВЯРВА В ТОВА КОЕТО ИСКА. СТИГА СЪС СВОЕТО ПОВЕДЕНИЕ ИЛИ ПОСТЪПКИ ДА НЕ ,ПРЕЧИ ИЛИ ВРЕДИ НА ДРУГИТЕ .КОЙТО ИСКА ДА СИ СЛАГА ВАКСИНА ,КОЙТО ИСКА- НЕ. ПОСЛЕ ОТГОВОРНОСТТА ЗА ЗДРАВЕТО МУ И НА СЕМЕЙСТВОТО Е НЕГОВА. ДА НЕ РЕВЕ ,ЧЕ БОЙКО Е ВИНОВЕН ЗА СОБСТВЕННАТА МУ ПРОСТОТИЯ......

32

пепи

преди 3 години

големи простаци българите следители задължителна ваксина в много държави те са по прости ли са от вас неверниците Ако се заразите друга песен ще запеете като док Мангъров

31

Витанов Немезис

преди 3 години

Губят се 54 848 излекувани.----Активни към момента - 80 976 човека.За последните 14 д. нови случаи - 20 548 чов.Само на тях не им е изтекъл още 14 дневния срок. Всикчи отанали трябва или да са "излекувани", или починали.Ако прибавим и хоспитализираните -предполагаме най-лошото- не са се оправили на 14-ия ден и ги прибавим към 20 548, получаваме разлика :20548+5580-80976=54 848 чов. не излизат в сметката.Би трябвало:Общо-196 915 ч.Починали-7 073Излек.-163 714Активни-26 128 максимум

30

да,да ама не

преди 3 години

До СпокойноCтaр анонимен пocт oтпрeди избoритe:"Въпросът c глaвнo В е кого ще изберат американците за президент : Ако е Тръмп - коронавируса ще си отиде от информационните сайтове и ще стане като гриповете всяка година! Ако изберат Байдън - ще видите тогава кон боб яде ли или луканка на пръчка! Ще има още по напориста коронаистерия и такъв невероятен бизнес с всякакви дезинфектанти, ваксини, лекарства!"Джо зaпoчвa c мacки зa 100 дни oщe прeди дa e влязъл в Бялaтa къщичкa!CЛEДВA ПРOДЪЛЖEНИE!

29

Анонимен

преди 3 години

А бе калвачи при нула тестове ще има и нула заразени

28

Спокойно

преди 3 години

Хората са го казали няма да има спиране докато не боцнат 70% дори и повече хора. След това пък ще измислят нов вирус за който ще трябва други нови ваксини и колелото се завърта.

27

Ужас за Ваксините

преди 3 години

Безсмислени са обаче купени, платени и доставени вече и сега неизбежното боцкане.

26

Анонимен

преди 3 години

Човешко е да се прибереш вкъщи за Коледа. И за играчи и за статисти. Динамиката на хоспитализации от една страна е обвързана с работната седмица, от друга с парите на лекари. Коронапътеката е 1200 лв. Разходи са минимални.Веднъж набрала обороти машина няма да спре. След празници пак ще има ръст. Хора да стоят на топло в новооткритите отделения ще се намерят.

25

Анонимен

преди 3 години

Айде де, не се отпускайте! То няма да има смисъл от ваксината ако я караме така!

24

Активист на БСП

преди 3 години

Е много малко заразени,бе ! Ще секнат парите за чекмеджето,бе!!!

23

до 43

преди 3 години

гледай си цифрите и си трай, нали това ти е дерта....

22

До 39

преди 3 години

Нищо не разбрах от твоите букви.

21

до 39

преди 3 години

за ??? става дума

20

Хари

преди 3 години

Дед Мороз, дед Мороз,я хочу щобы ты меня принсСпутник V, Спутник V.Я не буду спать,тебя буду ждать.

19

Анонимен

преди 3 години

Починалите лица са последното денонощие са 50. Не работят кметствата вчера и няма кой да подаде данните от малките градове и селца. Ще се актуализират в първи работен ден.

18

???

преди 3 години

Кои от десетте цифри на арабските цифри изглеждат добре?

17

Анонимен

преди 3 години

От първи ноември до вчера, 25 декември, в България умряха повече хора, отколкото за трите последни месеци на миналата година.

16

Анонимен

преди 3 години

цифри добре изглеждащи но и силно подвеждащи. Дано тези за починалите са реални да има там пине спад

15

Анонимен

преди 3 години

Около мен доста малко хора се заразиха с короновирусът и само четирима починаха от Ковид-19. Чака ни нова вълна преди да успеем с ваксинирането.