41

Анонимен

преди 3 години

Никой не ви кара да теглите бързи кредити. Гледаш, четеш условията и щом не ти изнасят условията - не взимаш кредита. Туй, че *** е решил, че ще вземе едни пари и няма да ги връща си е негов проблем."Аз ще имам да давам, те ще имат да връщат, ако тръгнат да си ги искат, ши са оплача на меверету" - да, ама не.

40

Анонимен

преди 3 години

*** по гетата масово бизнесмени - лихвари, кола под 50 бона няма, Поршета, БМВ-та, Мерцедеси. Не дай Боже да се случиш след такъв на банкомата, тегли от 20 дебитни карти.

39

ЦИНИК

преди 3 години

Бравос. Дано не *** фанат.Със здраве а си арчи парите.Ко толкоз е направил човеко ? Краднал лихварски пари.

38

пияница мистик

преди 3 години

До OMG_LuckerПич, скъпо колело се държи в жилището в което живееш, ако имаш балкон, най-добре. И аз имах навремето скъпо колело за над 2000 долара и никога не посмях да го оставя някъде другаде, освен в нас. Даже сега се замислям пак дали да не си купя, има жестоки колела гледам на Раковски в един магазин, по 5000, че и по 7000 лева, ама пък не знам. Уча се в момента да карам ролери, по спортно ми е някак си :)))

37

OMG_Lucker

преди 3 години

Невероятна новина, много сме загрижени!!!На мен оня ден ми откраднаха колело за над 1000 лв. като са влезли през желязна врата в мазето. Дори не си направих труда да извикам куките, няма смисъл. Ще дойдат да отбият номера. Но виж някой като обере тези изедници за сходна сума и ги пишат по новините.А Нова май е най добре да ги затворят.

36

Анонимен

преди 3 години

Карл Маркс нарича това експроприация на експроприаторите... И явно и в днешно време повечето хора не считат за престъпление да обереш тези, които обират хората

35

хммм

преди 3 години

Крадци крадат от крадци. Малко са взели, другия път живот и здраве повече.

34

Анонимен

преди 3 години

Това си е направо инсценировка с цел реклама.

33

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Еее....Аматьорска работа - 2 бона еббббаси.Не си струва риска.Да бяха преджобили някое чекмедже.

32

Анонимен

преди 3 години

Охо, купонът едва сега започва. Ще хвърчат павета след месец-два.

31

Умник

преди 3 години

До До 19 от цивилизованУмнико, пукат се еконт и супермаркетите по шевовете, щото всичко друго е затворено. Глада го има и тепърва ще става все по-лошо. Няма как никой да не работи и шоуто да продължава.

30

До 19 от цивилизован

преди 3 години

Какъв глад бе, червенотиквеним бездарен?!? Магазините се пукат по шевовете, Еконт не смогват на доставките, това ли е гладът, ж'на?!? С мачетето чакам да ми дойде якой гладник като тебе, да видиш как ше те замаам в някоя тъмна уличка изневиделица.

29

Един

преди 3 години

Явно парите не са застраховани. Ако бяха,щяха да кажат че са взели 200 000

28

Язека

преди 3 години

Главуни,взели 2 бона... после ще трябва да връщат 6 бона...Аз затова в такива офиси не припарвам

27

п

преди 3 години

Лихварите ви виновни... Ако ги нямаше тях какво щяха да првят образите, които нямат една стотинка в джоба, но искат последен модел Айфон на кредит, или пък теглещите кредит баламурници да купуват коледни подаръци или пък облекло за баловете...Един съвет, купете си акции на София Комерс от БФБ и ще взимате и хубав дивидент освен и вдигащите се цени на книжата с времето.

26

добърлихвар

преди 3 години

До Анонимен 26Не всички лихвари сме лоши! Аз искам само 53%

25

Анонимен

преди 3 години

Лихварите трябва да се избиват като вреден дивеч.на времето Сталин ги лекуваше много тия инсекти.Днес обаче се водят почтени бизнесмени с костюми и нови мерцедеси,а милиционерите се изпъват като минават покрай тях.Като пишете другият път,сложете и снимката на почтения лихвар с името му отдолу та да знае човек кого да напсува.

24

Съветникът

преди 3 години

Не са полицаи това е сигурно поради сумата.За такава сума освен чистачката и пощаджията,друг не би се наел да пипа.

23

Анонимен

преди 3 години

Подготовката за Коледните празници е в пълна сила. Охраната е разбрала един час след обира... от новините...

22

Ангел

преди 3 години

Българина има изключително лоша финансова грамотност ,толкова лоша ,че е основната причина за бедността му .Политици и прочее отстъпват !!Направихте лихварите милярдери .*** можели да сте толкова про.сти .Направо акъла неми го побира. Рекламите са им от сутрин до вечер заради вашата про.стотия !!