80

Анонимен

преди 3 години

Щом тия са толкова велики, може да обяснят на хората как се прави ваксина след като няма изолиран щам на вируса.

79

Анонимен

преди 3 години

Трима водещи ХИРУРЗИ, ТОЕСТ ХОРА КОИТО ХАБЕР СИ НЯМАТ ОТ ВАКСИНИ, ами по същата логика можете да Напишете трима от водещите наркотрафиканти заявяват че ще се ваксинират.

78

Анонимен

преди 3 години

DO 87 Др. Акула На сайта на Pfizer ПиШЕ: "Фаза 3 на клин. проучване BNT162b2 започна на 27 юли и до момента е включило 43 661 участници, 41 135 от които са получили втора доза кандидатска ваксина ДО 13 ноември 2020". След като ваксинирането е започнало на 27 юли, това значи, че първите ваксинирани за получили втора доза 4 седмици по-късно - т.е. на 24 август, а не на 13 ноември както ти си го тълкуваш, защото лошо знаеш езика и ти е мътеница в главата. На 13 ноември са получили втора доза група ваксинирани на 16 октомври

77

Анонимен

преди 3 години

Преди две седмици отговорих на един неверник от коментарите , да е спокоен защото по ваксините се работи година преди да пуснат вируса, и ето че ви го признаха

76

Др. Акула

преди 3 години

Абе, що врякате и се заяждате, като ви липсва елементарна интелигентност, и способност да прочетете две страниц текст? Ето, това е директно копирано от сайта на Файзър - The Phase 3 clinical trial of BNT162b2 began on July 27 and has enrolled 43,661 participants to date, 41,135 of whom have received a second dose of the vaccine candidate as of November 13, 2020ВТОРА ДОЗА СА ПОЛУЧИЛИ 41 135 души НА 13ти НОЕМВРИ! Толкова! НИКЪДЕ, НИКОГА НЕ Е ПИСАЛО ЗА "АВГУСТ" и прочие измишльотини на фантазьори

75

Анонимен

преди 3 години

защо ли след всичко прочетено през изминалият месец, аз съм си направил заключение, че от всичките така наречени валсини, съм готов да се доверя само на руската и котайската версия?русия къо обяви първ че е готова с действаща ваксина-плюха, плюха я западните медий и дуржавни тела-а сега всичките тези искат кооперация с тях да си подсилятжтехните си експериментални буламачи...

74

Анонимен

преди 3 години

Страхотно е, че изтъквате, че са от Плевен, преди да обясните, че са световноизвестни капацитети, в контекста на дебилен спор за или против ваксините на махленско ниво, в жалката и компрометирана медия, която сте. Повечето хора никога няма да стигнат отвъд заглавието, преди да коментират, камо ли пасажа за Плевен. Защото всичките селяни са в София и това за тях е достатъчна причина да се мислят за нещо изключително. Нищо че си паркират колата на тротоара, пред входната врата. Медия за мухъли.

73

ЦИНИК

преди 3 години

Пийте ракия ридовно,баре знайте кви са сраничните ефекти.Ракия55градуса и чесън.Кви ваксини кви 5 леаа.Сички болести идът от неридовно пиене.

72

Анонимен

преди 3 години

Тука един паяк пише невероятни небивалици - че на 13 ноември получили втора доза ваксина на Pfizer 41,135 доброволци. Нищо подобно не пише. Пише: "Клиничното проучване на фаза 3 на BNT162b2 започна на 27 юли и до момента е включило 43 661 участници, 41 135 от които са получили ВТОРА ДОЗА кандидатска ваксина ПРЕДИ 13 ноември 2020 г." Втората доза се поставя 4 седмици след първата, това значи, че тези доброволци, които са получили първа доза на 27 юли, втората са я получили на 24 август. Аман от пълни таппанарри.

71

До 74

преди 3 години

Уау, пропускат работа за ден-два поради отпадналост, главоболие, повишена температура. Доста ужасяващо, да... На цял 0.1% от всички ваксинирани до момента им се налага да си вземат един ден болничен.Прав/а си - далеч по-ужасяваща алтернатива от това да умрат от "грипчето". Всички ваксини до момента са давали странични ефекти като описаните по-горе, но пък са ни предпазили от толкова много инфекциозни болести, колкото вие сигурно не сте и чували дори. Но *** е разбирач на всичко.

70

До 76

преди 3 години

Г*вно ще викаш на баща си! И не, наистина не правиш разлика между фази/етапи на тестване и поставяне на дози. Във всяка фаза на всеки доброволец се поставят по две дози. Т*п си като руски нож от 62-ра.

69

Др. Акула

преди 3 години

Гледам, само тримата дежурни трола по пропаганда на ваксините сте останали. Айде, лека, приятно тролстване, изкарахте си парите, поработихте добре. Утре пак.

68

Анонимен

преди 3 години

Една ваксина - две дози - втора доза-на 13ти ноември - преди месец и половина - това е тестването. НЯМАМЕ ИДЕЯ какво става. Дали е ефективна, безопана, дали има странични ефекти, НИЩО не знаем. За месец и половина няма умрели, ура, това знаем за ваксината. Знаем още, че между първата и втората доза, 2500 човека са отпаднали от тестовете - по данни на производителя. Но не казват причини.

67

Анонимен

преди 3 години

Do 66 С ваксината на Pfizer в момента са ваксинирани над 3 милиона души в САЩ и Англия - няма нито един умрял, регистрирани са само 6 случая на тежки алергични реакции - това прави на 1 милион ваксинирани два случая на алергия, което е допустимо. Вие боравите със слухове, а не с факти

66

Анонимен

преди 3 години

Бийте си Спутник Въ, никога няма да боледувате от шап...поне така се предполага.

65

Анонимен

преди 3 години

Какво общо имат Китайската и Руската ваксина? Те са тези, чието име не споменаваме. Смешно е да даваш за пример нещо, от което НАШИТЕФИРМИ няма да спечелят. Не се излагай повече. Сега да минем на Сащ - има докладвани 3500 случая на хора с толкова тежки странични ефекти, че пропускат работа. По данни на тяхната здравна органзиация. СИЧКО Е НАРЕД УЕ

64

Бил Гейц

преди 3 години

Нямаме налични животни затова ще тестваме ваксината връз русофили и неонацита.

63

Анонимен

преди 3 години

Глупацци, всички китайофили, чайнофили и всякакви източнофили са враг на европейската цивилизация. През вековете е било чума, сарсове, грипове, мрипове, всичко идва от жълтите. 2020г. вече не е просто епидемия, пандемия, вироси, мироси, вече е биологично оръжие, което цели да унищожи Европа за да се заселят териториите с китайци, които са по-резистентнни на такива болести.

62

Анонимен

преди 3 години

Правилно ви казва номер 63 как стоят нещата. Вие не сте се информирали, податливи сте на слухове и твърдите небивалици, въпреки че постоянно има съобщения в пресата, че ваксините се тестват - руската ваксина се тества в Бразилия, Беларус, Индия, ОАЕ, Казахстан, китайската - в Индонезия, Турция, Бразилия, ОАЕ, американските ваксини бяха шест месеца тествани в САЩ и Европа. В САЩ и Китай са ваксинирани вече милиони, в Русия и Англия - по 200 хиляди души. Малко ли е това?

61

Анонимен

преди 3 години

Глупацци, 2003г. сарс-а пак тръгна от Ухан. Сещате ли се глупацци.