81

Чип 03

преди 3 години

Фракция - "Небеса" под ръководството на евреин - Св. Пророк Илия. Това е фракцията на Създателя на целия човешки род. Той е Бог. Той е Словото. Той ще изпрати древен пророк и чудотворец от Неговото Небесно царство в нашия Свят.Фракция - "Антихрист" под ръководството на САТАНА. Това е демонска фракция от бивши ангели, които са създали нов вид същество, според тяхното разбиране. Този нов вид същество е връзката между еволюцията на хората от Фракция "666".

80

Чип 02

преди 3 години

До 5 години чипа ще бъде разкрит. Неговите функции ще бъдат добре познати. Света ще се раздели на фракции.Фракция - "чисто ДНК" са хора, които няма да искат да бъдат част от този план свързан с мутация и еволюция.Фракция - "666" под ръководството на една компания с име: "Microsoft-IBM" ще чипира хората само след тяхното изрично съгласие.Фракция - "Небеса" под ръководството на евреин Св. Пророк Илия. Това е фракцията на Създателя на хората. Той е Бог. Той е Словото. Той ще изпрати древен п

79

Чип 01

преди 3 години

Крайната цел-мутация на организма до достигане на индивид, който има нов вид телепатично сетиво. Това сетиво ще вземе превес и постепенно ще обезсмисли останалите сетива като говор и дори обоняние. Чрез телепатичното сетиво ще може да гледаме в мрак и дори да разпознаваме цветове.Максимално опростена с-***. Така няма да има болестти и телата ще бъдат издръжливи много по-дълго. Радиацията почти няма да влияе.

78

Чип 0

преди 3 години

Чипа е създаден, тестван и има захранване. Чипа е молекулно съединение, което се захранва от движението на човек. Молекулния чип е защитен с патент и го наричат човешки бит коин. Номер на патента 060606. Собственик-Майкрософт.Чипа може да осъществява безжична връзка по протокол чрез 5G мрежа.Основна дейност на чипа - синтезира, променя, инжектира, ваксинира, следи,свързва и анализира всичко случващо се в организмаКрайната цел-мутация на организма до достигане на индивид, който няма говор,

77

Гост

преди 3 години

Нека има повече добри примери като Георги Мамалев, защото за сегашната ситуация е той прав. Няма друго спасение освен ваксина. А Георги Мамалев е име и оставя следа в бг култура.

76

Анонимен

преди 3 години

Ти като си сложил това шалче да не мислиш, че си станал аристократ?! С нищо не си по-различен от ***! Едно нищожно комунистическо първеню, физически и душевно, известно единствено с циркаджийските си прояви, но което претендира да е велик актьор, а вече и аристократ :)669

75

Анонимен

преди 3 години

Колкото висок, толкова ***! Клоун!

74

Angel

преди 3 години

Бил Гейтс отдавна е изперкал и изглежда като човек, който спешно се нуждае от психиатрично лечение, а и няма логика някой, който не разбира нищо от медицина да изказва непрекъснато "професионалното" си мнение относно нея, относно вируси, ваксини и тн. Да! Определено този човек няма работа и милиардите му са го превърнали в И...Д, който се мисли за господар на света. Но има Господ!

73

Оркестъра

преди 3 години

Когато човек е глупав то е за винаги.Жоро има чувство за хумор.но умствени те му въз можности са като осмокласник

72

rogo

преди 3 години

Само не разбрах този чип откъде ще вземе захранване, кой и как ще го зарежда.Освен чип ще трябват и други елементи за да се получи някакъв механизъм. Това няма как да се събере в спринцовка. Ама хората си говорят без да разбират - това всеки *** го може. Чипове.....Ако искат да ви изтрябят има толкова сигурни и изпробвани методи,че не си заслужава да мислят нови начини.

71

Кико

преди 3 години

*** нация,!върховни претенциий! Кой луд ще сложи чип на овцата?

70

ХИТЪР ПЕТЪР

преди 3 години

НЕ ЖОРКАТА МАМАЛЕВ.БИЛ ГЕЙТС НЕ ИСКА ДА ЧИПИРА БАЙ ТИ ГАНЧА.ТОЙ ИСКА ДА ГО ПРЕМАХНЕ ВЪОБЩЕ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА.КАК ...АМИ ИМЕННО С ВАКСИНИ.СЛАГАТ ТИ НЯКАКЪВ *** И ПОСЛЕ СТОЙ И ГЛЕДАЙ ...ПРЕДСТОЯТ РАЗЛИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ АЛЕРГИИ ПСИХИЧЕСКИ РАЗСТРОЙСТВА И ОТ ТАМ ДВА МЕТРА ПОД ЗЕМЯТА.ТОВА Е ЦЕЛТА НА БАЧО ТИ БИЛ.А ИМЕННО РЯЗКО СЪКРАЩАВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА.

69

Готин

преди 3 години

Отдавна твърдя, че това което не постигна Хитлер, вече е постигнато от други хора. Борбата за психологично въздействие над човешкият мозък датира още от времето на ,,лагерите на смъртта,, и ,,студената война,,. Ефекта от химическо въздействие над човешкият мозък е овладян още от тогава. Единственият проблем до момента бе, как да се постигне това масирано. Със създаването на масовата психоза около настоящата ,,пандемия,,, този проблем е решен. ВЛАДЕЕШ ЛИ РАЗУМА, ВЛАДЕЕШ ВСИЧКО!

68

Анонимен

преди 3 години

Вердията за чипиране на населението даже не ми е минавала през ума! Но има много други и по-реални и по- опасни последствия ог ваксината, обаче на малко хора им хрумват. Всъщност, само на най-интелигентните. Например мисълта за вероятни и в по-дългосрочен период последствия за психиката, мозъчната дейност и т.н Защото странично.действие не се изразява само в засягане на конкретен орган на тялото, болка или дискомфорт. Ама кой да мисли!

67

Златна

преди 3 години

До АнонименНа мен, една приятелка - адвокат, предполага се, че е умна щом е учила за адвокат ми обясни така......имплантират ти чипа, на въпроса ама защо, отговор ами защото като не те харесват и хоп натискат бутон и получаваш сърдечен удар, кои са тези дето ще натискат бутона? Ами световният елит ! И защо ще ми причиняват сърдечен удар? Ами защото днес може да не ме харесват :) знам , че звучи като невероятна простотия, но това беше отговора и не можеш да спориш с тези хора.

66

Анонимен

преди 3 години

Добре бе ,обяснете как става това чипиране и на база на какво действа ? Как и кой ме следи ? Как и кой ме убива ? А защо пък да ви вярвам ? Убедете ме ! Значи медицината ви обяснява подробно(доколкото може да се обясни на средностатистическия човек) структурата и действието на ваксината,вие отхвърляте всичко и казвате чипиране без абсолютно никаква аналитичност.Усещайте се малко бе!

65

Сс

преди 3 години

Естествено че Бил Гейтс ще чипира чичо ***, защото така му е наредено и изпълнява волята на сили доста по-силни от него и той е само инструмент в техните ръце, Мамала като не ги разбира тези неща да не ръси мнение, заврял си главата в пясъка и мисли че се е скрил.Сатанистите имат план за покоряване на цялото човечество и си го следват, методите са брутални и всякакви скрити зад много неща изглеждащи несвързани или смешни ако някой изрази мнение по тях...

64

Иван

преди 3 години

Много *** манипулация, естествено, че ги интересува чичо *** и милиарди други, защото те искат власт, дали ваксината ще чипира, мутира, разболява или лекува, то едно е ясно те искат повече и повече власт! Затова са сатанисти, защото и сатаната иска власт над човека, докато Бог му е подарил свободна воля. Какъв би бил отговора на Бил Гейтс, ако сатаната му беше задал трите въпроса, които зададе на Христос! Честито Рождество Христово!

63

Анонимен

преди 3 години

Не знам чичо *** от Горно Нанадолнище дали е толкова наивен да вярва, че с ваксината ще ни чипират - ама и да вярва, простено му е, обикновен, селски човек.Ама оня ми ти Мамалев - гранд-интелигент - да не се усеща, че ВЕЧЕ сме чипирани, е забавно. Устройството е елементарно - смартфон се нарича - и чрез него се знае всичко за всеки. За Мамалев, включително.

62

Сата НАТО

преди 3 години

Да платиш на Мамалев да ти рекламира ваксината, е като да сипи каеш на парите.