26

Рано или Късно

преди 12 години

Ако не си женен/ омъжена и когато човек няма избор(няма приятелка/приятел, намира се на място където просто няма как да се намери, и множество други причини), тогава нищо друго на човек не му остава освен да си купи робот(разбира се ако е на достатъчно достъпна цена за масовото му разпостранение) или да прибегне до варианта и ползва услугите на провесионалките/професионалистите . Обаче това е опасно(законово забранено, болести, скъпо), не винаги възможно, скъпо(в много от случаите човек не може да си го позволи продължително време), не се получава одувлетвореност в истинския смисъл на думата(, неудобно време и място, когато човек иска например сутрин, трудно осъществимо итн множество проблеми). При това е заложено в човека да търси истинската любов която за съжаление все по-рядко се намира( е истински късметлия/късметлиика ако въобще се случи по време на жизнения път на човека). В много случаи има хора кото стигат до сексуални отношения само заради облаги( и едната от страните не е удовлетворена, с множество житейски проблеми в дългосрочен план). С други думи чистотата на човешките отношения са се изгубили в доста голям % и резултата от една сексуална или любовна връзка често е истински кошмар.При това положение решението за робот е напълно реално нещо и даже препоръчително(доколкото роботите са направени максимално близко до човешките черти и са достатъчно достъпни като цена за масова продажба/покупка). Може и да намали престъпленията и като цяло да балансира поведението на хората.Що се касае да замести напълно на 100% реалния секс или любов е абсурдно даже човек да си го помисли. Нищо не може да замести натуралното особенно когато е свързано с естествена любов.

25

преди 16 години

17, моите съболезнования!

24

БАТ'БАЙ ТИ ГАНЮ

преди 16 години

НАЙ-СЕТНЕ ПОДЕМ И ЗА БЪЛГАРИТЕ........НЯМА ЖЕНИ,НЯМА СКЪПИ ПОДАРЪЦИ.НЯМА ЖЕНИ-НЯМА ЛЮБОВНИЦИ.........НЯМА ИЗНЕВЕРИ...........КАКВО МУ ТРЯБВА НА ЧОВЕК.......................ЕДНО ФЕРАРИ С ЦВЯТ..........И ЕДНА ***.

23

преди 16 години

Звучи ми тъпо.По-добре ч*кии ... поне заблудата е само умствена :-)

22

...

преди 16 години

... само пари са ви в алчните кратуни ... лошото е тогава че ще го закъсате щот шефа няма да те вземе на работа да му въртиш *** по-цял ден за 1000 лв. заплата ... ми ш си вземе робот ... тъй че един вид *** като теб ще станат безполезни :)

21

Tiamathsf

преди 16 години

нямам тъпение да измислят такъв робот МЪЖ - тъкмо няма да ми обяснява колко мнохо ме обича и да ми обещава че ще ми звънне на другия ден! Секса ще е до зори и след това няма да ми пише глупави смс-и.......

20

jennet

преди 16 години

А какво друго са неангажиращите връзки!? Поблъскваш се с някой роботоподобен. Със същата чувствителност. С роботите поне няма да има неприятни изненади.

19

ilia

преди 16 години

A da vi se struva che veche nablijavaEdno shte vi kaja radvaite se i ne pravete gluposti s jivota si, zasega tova e edinstvenoto v koeto moje da se dokajem po nqkakyv nachin

18

преди 16 години

До там ли я докарахме...

17

преди 16 години

1 брой от тези роботи. Мъж, който освен да доставя сексуално удоволствие да има допълнителни функции, каквито имам аз понастоящем - да върши домакинската работа, ама цялата, да пазарува, да изслушва глупостите на съпруга ми и нещо много важно - да мълчи. Защото когато мъжете мълчат, светът става с една идея по-хубав. Останалото - гледането на децата и печеленето на пари - оставям за мен, защото ми харесват. Само не знам къде да дяна съпруга, така и така изкарва по-малко пари от мен, но се оплаква повече - май развод трябва и то по бърза процедура.

16

whatever

преди 16 години

все по малко ценим човека до себе си - секса не е спорт, по хубав е когато го правиш с човек когото обичаш - нещата се израждат, всичко става прекалено лесно и се губи смисъла и удоволствието...

15

Истинска

преди 16 години

Тези, които твърдят че жената е само за бързо удовоствие , а след това пречи заслужават секс цял живот, но САМО С ИЗКУСТВЕНИ!!!!! ХЕХЕХЕ

14

brrrrr

преди 16 години

Ех кога ще ги пуснат че да си купим по една две три роботки. Свършваш с използването на прибора, изключваш го и си го прибираш в гардероба. Това е. Тишина, свобода и финансов просперитет. Тука му е мястото да си припомним старата истина: Какво прави жената след секс?- Пречи

13

Val за бай Гьоре

преди 16 години

Приятелю, в кой свят живееш?;-) Ние, българките, отдавна си изкарваме парите с пот на челото;-) Даже има тенденция жените да бачкаме повече и по-упорито от вас, за да се докажем, в този мъжки свят... Като междувременно въртим и къща, и гледаме деца... Може да не вярваш, но мацките, коит си уреждат живота, практикувайки "дигане на бедра" не са чак толкова голям процент тук, според мен и 20 % нямат;-) Освен това, вече не е "грях" мацка да си свали пич, дори за една нощ, само за секса;-) Тъй че - огледай се;-) Усмивки от мен и готин ден;-)

12

BELOV

преди 16 години

АЗ СЪМ СЪВЪРШЕН за вас незнам

11

23468

преди 16 години

не мисля че си прав , само 1 пример ще ти дам пол макартни и хедър милс ако незнаеш тя е с 1 ампутиран крак и даже дете имат .. така че...

10

Стоян А.

преди 16 години

Секс роботите се появяват навреме. Има хора инвалиди които с удоволствие ще ги ползват. Представете си само, ако съпругата ви е с ампутирани крайници и трябва сексуално да я задоволите. Та вие не бихте се въздубил! Хубаво нещо е, че японците измислиха секс машини - роботи, за да бъдат в услуга на инвалидите!

9

кожен боздуган

преди 16 години

Хехе, дали се замислям колко сме несъвършени... мдааа, непрекъснато. Даже може би повече, отколкото е необходимо, за да ми е приятен света, в който живеем понастоящем.А какво ще е след няколко десетилетия (дори не смея да си представя след няколко столетия!) - просто не знам. Но, всяко време - с предизвикателствата си. Преди няколко столетия никому сигурно не е хрумвало подобно нещо като секс - робот и човешките взаимоотношения са били, поне в това отношение, много по - истински. Но пък е имало други проблеми - дори и в сферата на тези отношения. Явно колкото по - напред върви познанието, толкова повече въпроси за разрешаване изникват и непрекъснато нови и нови проблеми... спомняш си, когато клонираха Доли, как веднага започнаха спорове "за или против клонирането на хора" - и дори и понастоящем, по някакъв начин този спор виси.Уф, много навлязохме в темата. Я нещо по - весело!

8

Вишничка

преди 16 години

все пак ако си гледал филма,който цитират,накрая остава горчивото чувство за развитието и еволюцията на тези две паралелни поколения : за роботиката-градация,за човечеството-деградация.Замисляш ли се колко сме ние несъвършени и щом ще се продава такова нещо като сексуален робот,със сигурност ще има и такива,които ще ги купуват.За мен лично пък не е изненадващо,че такъв човек би изпитвал и удоволствие.Замяната наистина за някои може да е пълна,пък за други-никога.Дали е морално,кой може да каже в свят,където и това се търгува !?

7

кожен боздуган

преди 16 години

Наистина много уместен въпрос!Но тук излиза вторият (който може би всъщност е първият) въпрос - какво е морал, респ. какво е морално...Ако онези с вредните сексуални навици започнат да ги упражняват спрямо роботи, може би поне би намалял ръста на тези посегателства спрямо хора.От друга страна, действително има нещо адски сбъркано - да си поръчаш робот - дете или робот - животно със сексуална цел... впрочем подобни продукти биха надигнали обествена дискусия, това е безспорно, но по - интересното е дали биха се измайсторили определени юридически ограничения в това отношение. И доколко тези ограничения ще може да се спазват.А не е за подценяване и въпроса, че по принцип тези индивиди съзнават своята "различност" и не се бият в гърдите с нея - т.е. съмнявам се, че по този начин биха искали да излязат "на светло".