127

Анонимен

преди 3 години

Добре, бе, разбрахме, че се вдигат цените, за какво трябва да пишете всеки ден? Само дето и брокерите така си дрънкат, един ми обясняваше преди повече от месец да избързам с покупката, че апартаментът щели да го лапнат, надпреварвали се за него. Не само, че все още не е продаден, но му свалиха и 1000 евро от цената днес.Нещо на отчаяние ми намирисва цялата тази истерия по ръста на цените и ежедневните еднакви статии последните 2-3 месеца.

126

Anonymous

преди 3 години

Брокерите не определят цените, те само взимат процент.Цените се определят от строителната мафия и множеството субекти в сивата икономика, които искат чрез строителство да озаконят парите си.В София цените са почти като на запад, само е тук се взима многократно по-малко, инфраструктура, демография, сигурност, законност, здравеопазване и обазование са на последно място в Европа, че дори след Македония

125

Анонимен

преди 3 години

София ще бъде новото Банско. Не само че презастрояват, ами строят "китайски стени" и комплекси приличащи повече на затвор от колкото на нещо годно за обитаване. Те и в Банско са били много отворени преди 10ина години .. това лято нова двустайка, завършена, да си донесеш само мебелите беше 40-50к.. ЛВ! Предстои в София Пловдив и Варна.

124

Балонът ще се спука

преди 3 години

Криза ще бъде страшна !!!! Пазара на имоти се срива !!!! Балонът скоро ще се спука !!!!

123

Пазара се срива

преди 3 години

Идва жестока криза !!!! Пазара на имоти ще се срине !!!!! Цените ще паднат главоломно !!!!

122

Балонът ще се спука

преди 3 години

Балонът скоро ще се спука !!!. Пазарът на имот ще се срине !!!!

121

Гост

преди 3 години

Точно пък Шопов още колко сгради има да разпродава, че мечтае за цени?

120

Anonymus

преди 3 години

Аман от брокери под прикритие тука! Аз заеми дето ще изплащам 30 години не искам.. Особено ако са за мизерни кутийки дето ще се срутят след 10 години. Ново строителство - шит.. старо строителство - шит.. На кое отгоре да дам 100к евро?

119

Анонимен

преди 3 години

Аха, 2007 купих магазин в манастирски и сега го продавам на същата цена на каквато го купих тогава и няма желаещи.Къде е тоя 140% ръст - не го виждам от моята гледна точка.

118

Анонимен

преди 3 години

Забравяте едно важно нещо.Кризата реално удари в България есента на 2020 година.Някъде след Септември,Октомври нататък.Сами си направете сметката какво предстои на пазара на имоти.

117

Мале, мале

преди 3 години

Да, дръжте си парите в банка, точно така. Аз глупакът се чудя къде да ги набия само и само да не са в хартийки, че като гледам как се обезценяват, не всяка година, ами всеки месец, след 5 години, ако това продължава 1000 евро/кв.м ще ви се видят нищожни за апартамент.

116

Пепката

преди 3 години

Ей много ги разбирате нещата.Определихте, кое е балон, как щели да паднат цените (слушам го от 3г), как даже видиш ли било по - добре да си държите парите в банка от колкото в имот. Дръжте ги, като ви ги хапне инфлацията да видим. *** толкова си можете. В никакъв случай не казвам,че е добре да се купи имот, който не си заслужава парите, защото строителството е некачествено и няма никаква инфраструктура. Има и хубави и лоши имоти. Някой го написа - обезценката на парите е брутална. И продължава.

115

Анонимен

преди 3 години

вижте само как изглеждат софийските квартали днес...като руските градове в сибир в края на 80 те и началото на 90 те.

114

Анонимен

преди 3 години

Гладна кокошка евтина апартамент сънува.

113

Анонимен

преди 3 години

Нагледахме се на безкръвната "революция" и зараждането на българската буржоа. Беше интересно да се види нещо, което хората са го направили преди сто-двеста години в нашенски вариант. Един соц вариант на див капитализъм със социалистическа структура и управление."Пази боже сляпо да прогледне" е най-подходящото заглавие на бизнеса с имоти.

112

..

преди 3 години

Нарича се балон.

111

Анонимен

преди 3 години

Ами щом я изпращате с"печалба"2020-година,радвайте се тогава,какво сте тръгнали да ни облъчвате,щях да забравя 2021-година ще я изпратите с още по голяма"печалба"

110

Край

преди 3 години

Ако печатат много евра за да оправят ковит-кризата имотите ще вървят нагореако не печатат моного - имотите ще падат.За скега по-вероятно е печатаното и инфлация.

109

Анонимен

преди 3 години

В Ботунец, квартал на София, има панелки на народни цени. Но няма много голям интерест по някаква причина. Всеки иска в къща/ново строителство апт в Бояна, Иван Вазов, Изток..

108

1

преди 3 години

Красота е! То от снимката се вижда, как да не ги купуват хората? Всеки си мечтае за такъв живот