31

АНОНИМЕН

преди 3 години

И ти си един чалмар, ама нейсе . . .

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 32И какво толкова много направи?Нека да си говорим с факти иначе става един измислен свят - такъв какъвто Тръмп си живее във.

29

Анонимен

преди 3 години

Да

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7САЩ Средновековието са го прескочили с Дивия Запад и много неща са променили от тогаваДа САЩ имат Конституция ама нямат традиции (освен Деня на Благодарността). И какво са променили - в 21ви век сме а те все още имат 2 поправка която разрешава всеки да има оръжие. А това че до краят на 70те жените не са били считани дори като пол и не са имали права, а пък цветните са били третирани все още почти като роби?

27

Анонимен

преди 3 години

Продължение на 28Сирия и Йемен бяха за да се премахне Ал Кайда, а трети като тези в Либия бяха започнати от Хилъри когато беше Държавен Секретар. Това беше и причината защо тя не трябваше да стане президент 2016. Да Тръмп на започна (все още) война но пък първо е на ръба да започне такава с Иран и второ без война загуби над 300 хиляди американци заради некадърното си управление.

26

Анонимен

преди 3 години

До правете си сметката 9Първо престанете да пишете коментарии само защото сте прочели от някой друг коментар че Обама е започнал 6 войни. Второ - на тези които ще ми поставят негативен знак на моя коментар - моля проверете фактите първо. Война в САЩ се започва само ако е гласувана в Конгреса. Такова гласуване при Обама нямаше. Т.е. това не са 6 войни а военни конфликти или операции. Някои от тях като тази в Индийският океан бяха необходими за да се премахнат пиратите, други като тази в

25

Анонимен

преди 3 години

До хахахахаErdogan i Trump se razbiraha,BAYGIN shte podpali sveta pomnete mi dumata

24

На време

преди 3 години

Много тактичен. Изчака Тръмп да слезе от власт и сподели вижданията си.

23

Анонимен

преди 3 години

До Страшното идва"войни на Балканите и в нестабилни страни с прилични природни ресурси!"Доста прилични и неприлични руснашки глупости си написал. Руснаците както и да си извъртат задниците ще трябва да се демократизират дори ако е необходимо ще ликвидират собственоръчно и диктатора си Путин.

22

хахахаха

преди 3 години

Да изчака до края на догодина, когато падат бомбите върху главата му да разправя кой, какъв е. Тръмп над 40 пъти е удържал кръвожадната военна индустрия и лобистите им да не започват война с Иран, ако искаше сега в Иран щеше да има 70 хилядна американска война и денем щяха да се мятат по няколко десетки хиляди бомби, ракети и снаряди по разни цивилни в Иран. И тоя като Ердоган не си знае интереса и се прави на мъж, вместо да каже едно мерси на Тръмп, че не започна нито една война!

21

Анонимен

преди 3 години

Прав е Рохани. На Тръмп ще му се наложи да се крие по шахтите като Садам Хюсеин за да отърве панделата. По-голям предател от Тръмп не е имало в САЩ не само като президент а изобщо като човек. За изпроводяк Тръмп помилва всички руски мекepeта дето му бяха съветници през 2017 и влезнаха в затвора заради нерегламентирани връзки с руснаците. На свобода са Флинт, Манафорт, Чарлз Къшнър, Роджър Стоун и връзката му с руското посолство Пападопулос. Флинт сега го съветва да въведе военно положение.

20

Страшното идва

преди 3 години

Демократите идват! Господ да пази света! Те ще се целуват с ядрените *** от Иран, но за сметка на това ще започнат куп безсмислени войни на Балканите и в нестабилни страни с прилични природни ресурси!

19

Анонимен

преди 3 години

Много добре го е казал човечецът. Все пак всеки има на право и мнение

18

Анонимен

преди 3 години

До влязохме в историятаНапиши нещо по темата, стига дъвка една и съща дъвка, вече няма хубав вкус

17

Анонимен

преди 3 години

Рохани мяза на Илчев..Грозник голям.

16

Анонимен

преди 3 години

Голяма фиеста ще е ако американците нападнат Иран. След това САЩ няма да съществува.

15

О...

преди 3 години

Леле ! Намерил се кой..!

14

Анонимен

преди 3 години

Всички (не) обичат Реймънд.

13

Uday

преди 3 години

Саддам беше единственият лидер, който държеше Ирак единен, мирен и проспериращ. Сегашните са кукли на конци, бивши гладни експати в Англия, за първи път видели малко пари. Саддам не ходеше никъде, който искаше да го види трябваше да иде на крак до Багдад. Разказа играта на 4 пъти по-голяма и по територия и население, цигансски, шиитски коптор.

12

We the people

преди 3 години

Trump is a true American President, who stands up for America. Biden is a sell out and Harris is a communist.