7

Деси

преди 3 години

Аз ще съм там за Нова година, на 31 на обяд тръгвам и вече нямам търпениееее

6

Анонимен

преди 3 години

*** никой насила не ви кара да ходите никъде бре хора :))) За някои хора това са важни неща

5

Истински

преди 3 години

Живо тервелски,добре посрещна Коледа а може и Нова година в имота на сино и твоя,а мен наказа,има видов ден. И бедни и богати всички сме хора на този свят.

4

Анонимен

преди 3 години

Браво ,хотели и ресторанти работят ,но ще духат супата,много от тия печелбари имат хотели и по черноморието ,и до година ще е същото ,румънците че спасяват така наречения бизнес по морето

3

Ц

преди 3 години

Няма да ида до Банско, няма да ида и до Боровец, няма да ида и никъде в България. Поради същата причина поради която не ходя по черноморието. Самозабравени хотелиери, обслужване неподобаващо на цената, качество под всякаква критика. Няма да забравя, как преди 7-8г в хотел в Созопол имаше в All inclusive храната "зеле с три вида месо" за обяд, трите вида месо бяха кебабчета, кюфтета и пилешки пържоли от вчерашната скара нарязани в зелето. Е няма да почивам в България да *** от глад!

2

Коледна магия

преди 3 години

Тези традиции са най прекрасното нещо на Коледа... А скоро и Кукерските шествия, сурвакарите... Пазете българското !Джингъл белл може да навява нещо за спомени и традиции в Англия, но не и тука.Традициите са това което ни създава като нация

1

Анонимен

преди 3 години

Банско и традиции.....моля Ви се. Покажете в централна България,в някое китно село,как посрещат Коледа. " Горкото" Банско,остана без туристи и реши да ни учи на обичаи,първо да научат български,а после всичко свързано с традициите.