22

Щирлиц

преди 3 години

Перфектно!Хахахаааа.

21

Анонимен

преди 3 години

Щом казват на коледа да сме по-добри, може да си представите колко зложни човечета сме през останалото време.

20

cxx_

преди 3 години

Професорът е изпреварил вируса и е мутирал преди него. Това не са изказвания на професор, а изказване на озлобен,нещастен човечец.

19

rutu

преди 3 години

И какъв е този професор и какво му е толкова важно мнението,че трябва да се публикува тук.Някакъв обикновен хейтър,дето другите му виновни,че празнували. Злобата ще го погуби тоя професор-историк. Ама пак не разбрах,защо го побликувахте тоя и то точно на Коледа. Смотaняк.

18

Сенсей Сплинтер

преди 3 години

Четири костенурки мутираха преди вируса и вече са нинджи с имена на ренесансови творци. Нищо сапиенско няма в тях, но и нищо човешко не им е чуждо.

17

Анонимен

преди 3 години

Нощите също не са толкова тихи, щото по църквите се вижда озверяването на религиозния предшественик на хомосапиенса.

16

Анонимен

преди 3 години

Често е религиозния фанатизъм да се предръща в психоза. Стоянович е типичен пример. В края на краищата хората празнуват както пожелаят и подаряват каквото преценят за правилно. Не мисля, че някакво парвеню има право да обявява себе си за критерий. Хората, придобили по някакви причини някаква известност, често се самозабравят и почват да се държат менторски спрямо останалите, без да имат никакво право на това.

15

Борко Перчема

преди 3 години

Искам да мутирам в евродепутат !

14

МНЕНИЕ

преди 3 години

Прочетох коментарите под моя , и подкрепям всички мнения - Стоянович е за Психиатрично Лечение , или да спре Алкохола преди Интервюта - както казваме в Перник - Маа като жена без мъж .

13

анонимен

преди 3 години

Прав е Петър Стоянович. Шопинг манията е глупост и робство; тя е отроче на капитализма. Ваксината дойде. Доста от нас, не са много, обаче ще излязат от тази ситуация нищо неразбрали за живота. Светът беше побеснял, изнаглял, подивял, станал жесток и един вирус му запуши устата да млъкне малко. Робите и подражателите, обаче, купуват и сеят зараза. Ще се ваксинираме, вирусът ще се ограничи и няма да е забранено да се струпваме и излизаме. Напролет беше забранено, не спазвахме. Това сме.

12

Анонимен

преди 3 години

Стоянович просто е болен и озве рял мозък, бившата му жена Таня н'ам коя си е същия рептил.

11

Анонимен

преди 3 години

Дните не са толкова тихи, защото по магазините се вижда озверяването на хомосапиенса и то в магазини, които носят най-безсмислената част на подобен дълбок празник - формалните подаръци. Децата не са само весели и игриви, а са вперени като фокстериери в дивеч в очакване на някакви подаръци-------Според вас този индивид хуманист ли е или мизантроп и из род человеческий?

10

За

преди 3 години

Да изпреварим вируса и мутрите. Това е искал да напише .

9

Анонимен

преди 3 години

Стоянович със сигурност е на някакви препарати- антидепресанти, хапчета за щастие или откровено на амфети.

8

Анонимен

преди 3 години

Чакай ся, този младок на снимката професор ли е ? Че той няма и 18 години.

7

Атеист

преди 3 години

То пък един празник...За нас, атеистите, си е просто още един ден със семейството. Без фалшиви поводи за плюскане до пръсване и пиене до зверски махмурлук.Е, утре децата ще си получат по някой подарък - дребен, но от сърце. За да се почувстват като част от празничната еуфория, обзела връстниците им. Деца са. Радват се на красивите си малки заблуди. Нека са щастливи, но и да научат, че щастието не е задължително скъпо, а е важен жестът!

6

човек 6

преди 3 години

Това е възможно и изпълнимо . Но не се напъвайте .Ако ви е интересно как ,първо прочетете за Богомилите .Та после ще се сетите да разпитате и така от уста на ухо може и да научите нещо :-) И когато вече е започнало да ви пука кой сте ,какво можете освен онова ,което някой все иска от вас ,покрай някоя книга"случайно"намерена като например "Книга на Чудесата" ,можете в един момент да изпитате особенно чувство на някаква промяна.Който не "вдява ",нека го приеме като шега.Чудото е миг но реаллен !

5

Ямболски цървул

преди 3 години

Стоянович....най-голямата мафия(бялата) те храни теб.

4

Анонимен

преди 3 години

Не знам по какво е професор, но има психологически проблем. Ако по време на криза е ужасен да бъде с близките, има психологически проблем.Ако нещо се случи с твоите близки ти какво правиш?

3

Анонимен

преди 3 години

Вече казах много пъти че за едно нещо съм благодарен на епидемията, прекарах много повече време със семейството, те са щастливи и аз съм щастлив.Не знам кое не е наред с този професор " ... останал ужасен че е останал сам със себе си и близките в изолацията ... "