27

Анонимен

преди 3 години

ББ в грешка си България е частна собственост на некадърни мутри и връзкари и наглото племе което им ръкопляска под команда само наглец връзкар или *** ще работи за да плаща заплатите на такива хора

26

ББ

преди 3 години

До Албанец/мюсолманвЕрно,ако беше пич нямаше да бягаш от дома ти...изоставил родители и деца,нямаше да си продаваш гласа за 20 лв....щеше да си тук и да се бориш...умирали са хора за да ни има...Левски...Ботев...живота не е шега...парти...20 г. баварец или голф...България е нашият дом...да изоставиш дома си е предателство...Народите водят войни..проспериращите са го постигнали с битки...Бог да пази България!!!от политици еничари и *** обслужващи ги...еничарството е престъпление!!!

25

Анонимен

преди 3 години

на наглите велики чалгаджии от републиката на връзкарите скоро ще им спрат и евросубсидиите и тогава некадърното нагло племе може да се величае от великите си не джипове ами магарета

24

Анонимен

преди 3 години

*** народ - слаба държава!по лесно е да обереш съседа отколкото да работиш.

23

ГосТ

преди 3 години

К'во се занимавате изобщо да отговаряте на тия герберасти? Аз ходя за по 2-3 години по проекти, които печеля, после стоя година до следващия (но това няма да продължи дълго за съжаление). Пращам по някой лев на родителите, но ей така, те се оправят. Най голямата глупост обаче е да идвате и да харчите парите у бг'то. Аз харча абсолютно всичко там,където съм го спечелил. Не мога да ги разбера тия, които идват да харчат за "почивка " у тая *** или за зъбари (не зъболекари) ...

22

Наблюдател

преди 3 години

Кризата започна да се усеща повсеместно. Не е само в България. Не е нормално някой да се радва, че другия е останал без работа и е спрял да изпраща пари на семейството си. Сега като се върнат, ще трябва да работят за 600-800лв, ако въобще намерят работа в "уредената" ни, роднинска и партийна държавица!

21

Анонимен

преди 3 години

мнението знаеш къде да си го ..

20

МНЕНИЕ

преди 3 години

В Чужбина работят само маргинали - хора без образование , берат ягоди и домати .

19

Анонимен

преди 3 години

Който не си е продал имотите на село ще сади картофи и пак ще преживее. Другите ще лапат мухите - от кредит в кредит. Не може да вадиш 10 лева, а да харчиш 15 с идеята че някога ще започнеш да живееш и с 5 лева и ще връщаш кредита. Или се надяваха, че ще печелят по 20.. е да ама като дойде една криза и ще ми лапат дъртия

18

Анонимен

преди 3 години

Пак да кажа че докато има самолети ще има и нови грипове и така мой до края на света.

17

Албанец/мюсолман

преди 3 години

Даже трябва да спрем да пращаме!! Се ние сме виновни предатели избягали сме били!! Аз кво съм виновен че Пешо е *** и ограничен и не маже да стигне до летището та камо ли до Германия примерно!!! Отделно е злобен и кълне яко който е успял във живота!!! Злобен и *** народ сме наследниците на ***

16

Анонимен

преди 3 години

Заглождили ви съвестта, миячи на чинии?Малки дезертьори, които оставиха родина, тикнаха родители в старчески домове или оставиха на призвола на ***?Върнахте се март, понеже знаехте, че там никой и за куче не ви брои, за да изпозаразите всичко живо?Малки, долни егоисти, които само собствения *** си гледал, че и недоволни.Я чантата, шапката и гащите по ягодовите полета и английските/немските форуми... А, чакай. То вие на български сте неграмотни, къде ще изказвате мнение в чижбина, мишки!

15

Тарикат

преди 3 години

Територията българия ще спре да съществува. Не е въпросът дали, а КОГА. И изобщо няма да ми пречи. Не бе, българин се водя, но ще стана и бушмен ако мога да изхранвам децата си! Да ви обясня ли какво мисля за патриотизма ви? В тоалетната!

14

До 17

преди 3 години

Да, добре!Жив и здрав да си и к..те около теб да ги харчат!Остани си със здраве!Весела Коледа от сезонни работници в UK.

13

Анонимен

преди 3 години

В Западна Европа всички живеят на държавни помощи. Държавата им дава евтина, субсидирана храна и евтини китайски стоки.Заради западноевропейците на държавни помощи, някой виетнамец, китаец, малайзиец работи робски труд.

12

Анонимен

преди 3 години

Това ли е капитализъм - да вземаш пари от държавата?В Африка не вземат пари, в Индия не вземат пари.Харесвате комунизма и социализма в западните държави.

11

До 6

преди 3 години

Сега ще ти кажа за себе си защото работя в чужбина. Т.е UKМоята заплата е 29,950 паунда за година.Взех заради Ковид гранд до сега 4.300+3800+4300 ти ги сметни.Ще взема още 4300 но след няколко месеца.Прибави и тях.И за това че следвам ще взема за 20/21 12.500 за година.Хайде събири ги сега.

10

Анонимен

преди 3 години

Заминавайте пак на Запад да миете и чистите. България има нужда от вас и вашите пари. Екстрадиция на всеки емигрант обратно на Албиона и Германиона. Ваксинираме ви и ви пращаме да работите.

9

До 10

преди 3 години

Колко долно животно трябва да си, че да са ти отгледали децата, да са отгледали теб, а ти да си ги оставил в Бг чужди хора да ги мислят... Еми-гранти.

8

До 10

преди 3 години

Така и трябва! Да поемат семейният бизнес с миене на чинии!