111

Естет

преди 3 години

Каква империя?!В Лондон не може да видиш бял човек!Само индийци, пакистанци и африканци!Пак, че са емигрантите от Източна Европа да им вършат черната работа, ама скоро и това ще свърши...Може да почнат пак да си внасят работна ръка от колониите...ама дали ще ги научат да работят...едва ли...

110

ББ

преди 3 години

Истината е,че Имерията отвоюва своята независимост...Политиците им са Държавници отказващи да финансират мафиоти и престъпници и нов ЕСССР...и просперират...ще минат през труден период...Свободата е безценна..риболов...финанси/хомот за наивници са парите/,поздравления...още една възможност за ограбените и живеещи в несправедливи общества народи..Бог да пази Кралицата!!!

109

Хубава вест

преди 3 години

Поредното разочарование за Кремъл.

108

BREXIT

преди 3 години

Браво на британците. Отърваха се от този тумор ЕС. Винаги са били напредничави, първи се усетиха и сега.

107

BREXIT

преди 3 години

Обикновено удължаване на статуквото и печелене на време за подготовка за след това.

106

Анонимен

преди 3 години

120 нищо не са изгубили явно не можеш да четеш, единствено си извоюваха правото да не плащат милиарди на некадърните мутри връзкари в БКП ланяната репунлика които живея на гърба на другите като въшки, и миризливците които им ръкопляскат под команда

105

офф

преди 3 години

С тоя риболов се *** да скачат. Риболова е 0.01% от икономиката на Британците ама се оляха да подскачат за него. Междувременно загубиха 25% от финансовия сектор, който е 15% от икономиката им!

104

Анонимен

преди 3 години

Териториалните води на Великобритания са почти толкова, колкото териториалните води на всички държави от ЕС, освен това бъка от риба заради теченията, климата и храната. Нормално е ЕС да е загрижен за риболова.

103

До 98

преди 3 години

Забравил си - копи пейстнала цялата си цивилизация от изтока /Римската Империя, Германия, Франция/ ; първата страна измислила концентрационения лагер за "тъпите " *** които не си давали доброволно златото и не ставали роби, ; ограбила златото на всяка неспособна да го брани държава, ...И да света не говори английски ,а американски принуден заради компютърната революция . Е, отлични политици имат , де

102

Зозо

преди 3 години

До Анонимен ....Бритония е пътник......Хахахаааааааа, а СССР къде е? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Още чакаме фалита на САЩ, разпадането на ЕС и НАТО и другите руски глупости :))))

101

Само в България

преди 3 години

А в България Перник нацистки концлагер със знанието на институциите!Тотална деградация на службите!

100

Анонимен

преди 3 години

До 113, 112Колко ти плащат за копи-пейстнато коментарче?

99

Анонимен

преди 3 години

има търговса сделка което означава че ще си тъгуват, единствено няма да им се налага да плащат на некадърниците в републиката на чалгата милиарди евросубсидии за джипове на мутрите им които връзкарите си избират 30 години вече.

98

Анонимен

преди 3 години

сделката е че няма да плащат повече на некадърните чалгаджии от републиката на мутрите вноските в евробюджета след като те са свикнали да внасят няколко милиона а да присвояват милиарди и да се пъчат колко велики били и колко хубаво било в ЕУ. Въпроса е кой ще плаща на наглите български мутри и връзкари чалгаджии сега ?

97

Анонимен

преди 3 години

Каква е сделката не е толкова важно. Важното е, че Великобритания най-накрая ще се разкара от ЕС. Бях започнал да се притеснявам, че покрай този измислен нов щам на КОВИД, те пак ще удължат срока на оставането си. Сега е време да си отдъхна. Тази расистка държава най-накрая напуска ЕС и не може да влияе повече.

96

Анонимен

преди 3 години

Бритония е пътник. Да му мислят тия останали на блатния остров. Хахахаха!

95

Анонимен

преди 3 години

Англия кленкна пред ЕС, както се и очакваше. Сега ще трябва да се съобразяват с пазар, в който няма да имат думата.

94

Анонимен

преди 3 години

Британците направо няма да спрат празненствата 3 дена. А ЕС по-*** сделка не можаха да сключат. Сега всеки който иска ще се отдели и ще прави каквото си иска. ЮК ще се наводни от ЮС инвеститори и ***, които след това ще бъдат вкарвани в ЕС, защото имаме сделка, което им дава достъп до пазарите без мита и всичко заради това че Франция и ЮК не могат да си разделят риболова. Баси тшка

93

ДА

преди 3 години

Е,те за това беше мутиралият вирус и затварянето преди дни!

92

Анонимен

преди 3 години

Ега ти селянджърите са тези бритни, Франция и Германия винаги са били и ще бъдат истинския локомотив на цивилизацията, затова и никога не им е трябвало да си слагат "велико" пред името за да доказват нещо. Англия вече официално е периферия на Европа (каквато е била през последните 2000г. с изключение на 19в. и 20в. когато завладяха *** с лъкове-няма що) и пудел на САЩ. Независимост? Смях. Ще видят сега какво става когато се водиш по хибридната пропаганда на другаря Путин.