45

Анонимен

преди 3 години

Не е лошо да се разнообрази ковида с новия - щам

44

Анонимен

преди 3 години

До 32Защото вирусът не е като грипа да развиеш симптоми и да се хваща на първия или втория ден. Инкубационният период е седмица-две, в които не те хваща никакъв тест. Затова и има карантина- да се изчака дали ще се развие, а не днес да си отрицателен и след 2 дни да почнеш да заразяваш. Ти за ски ли идваш? Точно във време на зараза? Пускат ви от съжаление, за да не мизерствате без работа, храна и пари за наем. Никой не е казал, че е за ски и празнуване.

43

Анонимен

преди 3 години

До сега (30 години) поддържаха романите, сега работещите роми ще поддържат българите. Стягайте се село.

42

Анонимен

преди 3 години

Всички ще минем през карантина. Ти който пишеш, що мислиш, че не си. Има умни отвън и ни казват. Имало различни видове. Нито глава те боли, чувстваш се здрав, не отпаднал, а теста ти показва (+). Заразата е в теб, ама да се намерите да драскате и притеснявате останалите, които ви четат. Кой си ти, вие да забранявате, да не си идват в България. Задръстеняци...

41

офф

преди 3 години

"Бедстващи".. от какво бедстват ? От това, че нямат здравни осигуровки и ако се разболеят няма кой да ги лекува там. Но те и тук в БГ нямат осигуровки най-вероятно, но тук ще се лекуват на аванта.Пролетта пак такива домъкнаха вируса. Ами никой не ви е карал да ходите там. Ще си седите там , нямате работа да се връщате и да заразявате подред близките си. Ама пусти егоизъм и тарикатлък.

40

Факт

преди 3 години

Идват избори и мутрите прибират гласоподавателите си от чужбина, нищо, че там епидемията се вихри с пълна сила.

39

Бойко

преди 3 години

Пичове, аз бех при баба в Уиндзор и си тръгвам за Банкя. Пет-шест човека мога с джипката да ви докарам. Ама само с ръчен багаж.

38

Факт

преди 3 години

До СтоянДа. Точно 50 българи и 1450 "български граждани".

37

Пурко

преди 3 години

Баце пак отвори портите, за да се приберат нашите сънародници "в Родината", която им е мащеха. Ама той си ги купува за изборите, а за работници ги е отдал под аренда на кралицата. Няма той да им плаща, я! А болниците след Нова година пак ще са препълнени!

36

Финансист

преди 3 години

Честита Бъдни вечер на българите. Не само на тези, които са кацнали, а и на тези които все още сме живи в България. Въпреки усилията на Бойко Борисов да ни заличи като държава, ние ще пребъдем. Той да му мисли с мерките и парите си. Ако не знае колко са заемите от правителствата му, може да попита портфейла си известен като Владиславчо Горанов. Възможно е да пита и сегашния си министър на парите Кирил Ананиев. Ако и те не знаят, аз ще им кажа, че са за повече от 30 милиарда лева.

35

Анонимен

преди 3 години

Не знаете ли какво ще стане сега? Ами "Аз отварям, те затварят". В България на това му се казва "правене на политика" - не да убедиш и да поведеш, а да пробуташ пиниз.

34

Анонимен

преди 3 години

Плодовете ще ги берем януари. Сега баш по софрите ще се омешат хубаво и после от 4-ти децата ще го разнесат и по училищата. Весели празници!

33

МИС БИКИНИ

преди 3 години

Кара карантина на Сейшелите и чака Главната Тиква....

32

Инвеститор

преди 3 години

Защо трябва да караме карантина след отрицателен тест ? Много хора сме закупили билети и почивки за зимните курорти ? Как да сме предвидили че ще наложите карантина след отрицателен тест ?

31

Анонимен

преди 3 години

Стъргаха си задниците в Лондон, сега ми кацат пълни с новият вирус.

30

MR Buch

преди 3 години

да ми кацнат на дедовия, аманвече. трябваше да затворят границите за Коледа и нова година

29

Анонимен

преди 3 години

Батаците, дето бягат на вън. После си идват тук . Защо не седите там нали уж вие добре и алабала. Аман от страхливци

28

Стоян

преди 3 години

Осем самолета - 1500 пътници. Ще има ли 50 българи?

27

Анонимен

преди 3 години

Предписания щели да дават на положителните.И това предписание с какво ще помогне? Като се качат на автобуса с още 50 човека да прекосят страната, докато се приберат и дома?

26

Анонимен

преди 3 години

Споко, място има за всички на стълбите пред болницата.