9

Анонимен

преди 3 години

"Сурвакарите" наизлезнаха като мухи на слънце.

8

Ямболски цървул

преди 3 години

Да караш пил и дрогиран е престъпление,което трябва да се третира като опит за убийство.Браво КАТ....действайте,ама не само сега ,а целогодишно!

7

Анонимен

преди 3 години

Всеки път като ви спрат на пътя имате право да заснемете на видео всичко , заради своята сигурност и евентулно ако ви се нарушават правата да използвате записа в съда срещу катаджиите Катаджията няма право да ви забранява да го снимате на обществено място и , или при изпълнение на служебните му задължение Пише го в Закон за авторските права и сродните му права -чл 13 Освен това Конституцията казва в чл 41 че -всеки има право на информация , която да търси получава и разпространява

6

Анонимен

преди 3 години

,,От "Пътна полиция" апелират и към пешеходците да спазват правилата и да пресичат само на пешеходни пътеки. Защото неочаквано може да свърши земния им път!!!!!!!!!

5

Галя Илиева

преди 3 години

Даная Танева склонява момичета към проституция и организира цялата престъпна схема. Обслужват само богати. От там ли идва чадъра им?

4

Анонимен

преди 3 години

КАТ да бъдат така добри да си прочетат закона и да призовават пешеходците да пресичат само на "ПОЗВОЛЕНИТЕ ЗА ЦЕЛТА МЕСТА", който не се изчерпват с пешеходните пътеки.

3

Бау

преди 3 години

плъзнаха. След 2 седмици пак сме 4000 на ден.

2

4epa

преди 3 години

ПАРА ТРЯБВА ЗА ПРАЗНИЦИТЕ !!!!!!!!!! А НЕ 4Е МНОГО ИМ РАБОТИ - ЕДНО ОТ НАЙ МЪРЗЕЛИВОТО СЪСЛОВИЕ !!!!!!!!!!!

1

Ахмед

преди 3 години

Тея от КАТ са гнусни. Само развалят празниците.