22

Щирлиц

преди 3 години

А Партията от финансиране.

21

До 20-ти

преди 3 години

Какво си написал защо слагаш звездички не ти се разбира господине.

20

Таню

преди 3 години

Браво! Навръх празника, все така празнично!!!

19

Аман

преди 3 години

Ами то по-добре без!

18

Анонимен

преди 3 години

Спрете да горите *** в столичните ТЕЦ ве. Откажете заема от 180 милиона взет за изграждането на още един завод за горене на ***, който освен че ще замърси още повече въздуха ще разбие и инфраструктурата с тежките тирове, който ще кръстосват града ни денонощно.Назначете квалифицирани кадри, които да работят в това общинско дружество а не любовниците на политици и техните роднини.

17

Анонимен

преди 3 години

Е НЯМА ГИ ДРУГАРИТЕ БРЕЖНЕВ И ЖИВКОВ...С ЕДНА ЦЕЛУВКА И КЪМ БЪЛГАРИЯ ПОТИЧАХА РЕКИ ОТ МАЗУТ,НЕФТ И ГАЗ БЕЗПЛАТНО...А СОФИЯНЦИ В СРЕДАТА НА ЗИМАТА ПРИ -20 ПО ЦЕЛЗИЙ , ОТВАРЯХА ПРОЗОРЦИТЕ ДА ИЗЛИЗА ТОПЛОТО И СЕ КЪПЕХА ПО ТРИ ПЪТИ НА ДЕН С ЧАСОВЕ И НАКРАЯ ПЛАЩАХА СМЕТКА ОТ 5-6 ЛЕВА НА МЕСЕЦ,ЕЙ ТАКА СИМВОЛИЧНО.БЕЗБОЖНО ЕВТИНО КАКТО СЕ КАЗВА.

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонименпо твойта логика ако 1,5 млн. са пришълците,то бройката на истинските софиянци,които си плащат сметките е равна на 0...

15

Анонимен

преди 3 години

и аз искам два часа сутрин и два часа вечер да кисна във ваната всеки ден като в петзвезден хотел ама няма...трябва да се плащат всички тези кубици забележете ТОПЛА ВОДА...има ли смисъл да ви обяснявам колко е скъпа вече студената вода, да не говорим за топлата...

14

Анонимен

преди 3 години

До 12Ми те софиянци си плащат, но 1.5 милиона пришълци от другите градове които живеят там не си плащат. Щото нямали пари заради високите наеми,или нямало да плащат за някви си тръби дето минавали през тяхната стая,или просто си тръгват от едно жилище без да плащат и се нанасят в друго.

13

3M

преди 3 години

Топлофикация е морално остаряла система за колективно отопление. Тя е неефективна и безкрайно скъпа. За да продължи да функционира тя трябва да се поддържа от пари от бюджета, а това е безумие. Закривай!

12

Анонимен

преди 3 години

СОФИЙСКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ Е КАТО ЕДИН МУЗЕЙ НА ЖИВКОВИЗМА!С ТАЗИ РАЗЛИКА,ЧЕ ПРЕДИ Е ИМАЛО ПИШЕЩИ МАШИНИ,СЕГА ИМА КОМПЮТРИ!

11

Анонимен

преди 3 години

на думи софиянци са големи капиталисти,либерали,но на практика не са мръднали от ерата на живков...достатъчно е само да отидете в някоя софийска администрация на общинско,окръжно,околийско или държавно ниво,за да почуствате духа на късния вълко червенков и ранния тодор живков

10

Анонимен

преди 3 години

софиянци трябва да разберат,че тодор живков от над 30 години вече не е на власт,за да продължават да живеят по живковистки.искам да кажа,че няма как да оставяш с часове да шурти топлата вода в банята и след това да искаш да плащаш сметка за парно и топла вода от 5-6 лева на месец за парно и топла вода както беше по време на бай тошо! така че апелирам към столичани да си плащат сметките!

9

Анонимен

преди 3 години

НО ЩЕ ОСТАНАТ БЕЗ МУТРИ

8

Анонимен

преди 3 години

Що не коментира високите сметки за парно, а не дълговете на т-фикацията?

7

Анонимен

преди 3 години

Интересно как всички държавни компании все са на загуба. И щом ги купи някой започват да правят стотици милиони печалба.

6

Веселяка

преди 3 години

Това показва некадърността на гербаджиите да управляват една топлофикация, а някои безразсъдни български граждани им гласуват управлението на България. Трябва едните и другите да ги съдим за положението в което ни вкараха.

5

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2Уви, няма как "дотук с Топлофикация". Доживот сме закрепостени, ако живеем в жилищен блок или кооперация. Ще си плащаш за общите части и за сградната инсталаиця като поп. Това ако не е монопол, здраве му кажи.

4

баба мара

преди 3 години

идва азерски газ идва ам втечнен газ значи парното става почти без пари

3

.

преди 3 години

Е как ще останат?? Знаете ли договори за колко мегатона отпадъци предстои да бъдат изгорени в топлофикацийката?