21

Теди

преди 3 години

За да е интересен празник затова а е 7и 9 са ключови числа и в други религии и държави примерно в Япония и децата много се радват на празниците

20

Ванката

преди 3 години

Всички щуротии с яденето, броя, питки-митки, късметчета и пр. са си пълни суеверия, нищо общо с вяра, истиност и духовност. 7 манджи, 9 манджи... та постни... Богородица само сърми и боб е правила докато е раждала. Отделно, че Исус е роден август, ама тва е друга бира...

19

Анонимен

преди 3 години

Пожелавам, здраве,здраве и здраве преди всичко!Това е най-важното за човека,другото е второстепенно!По-малко алчност и да се радваме на малките човешки радости защото виждаме че сме една прашинка!

18

Анонимен

преди 3 години

Не мога да разбера как може да говорите всевъзможни глупости по време на такъв прекрасен празник... Поне си дръжте мнението за себе си

17

Християнка

преди 3 години

Спoред стaро църковнo пoверие на Бъдни вечер, на кoйто правocлавен нe му стaва члeна, тpябва пo зaлез cлънце дa гo нaмаже oбилно c миpо oт мaнастирско кaндило и дa изpисува c oргана cи кръcт въpху икoната нa Архaнгел Михaил, зa дa сe cлучи чудo и дa полeти инcтрументът му нaгоре кaто rълъб към Рaйските селeния в имeто нa Отцa, Синa и Свeтаго духa.

16

Анонимен

преди 3 години

Ем, той всяка година се ражда.

15

х

преди 3 години

синът на бок ще се ражда, джийзъсчето, месията...пълни глупости....той не е успял сам да се спаси от разпването, а тръгнал нас да спасява

14

Жо

преди 3 години

Като чета статията, разбирам, че най-важното нещо тази вечер са манджите.Нищо не се казва за чудото в тази Свята нощ- Раждането на Божия син.Молитвата и хвалението на Бога е най-важното, а не плюскането.Събитието са нарича РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО, а не Коледа.

13

qmsi lainata

преди 3 години

Калигула Бесния не е празнувал Коледа. Докато плебса е вярвал на чудеса, правени от шарлатани, Калигула Лудия си е ш*бал сестрите, в опит да ги забремени.Любимата му сестра любовница умира от вирОс и той я обявява за богина - започва да строи колизеуми и паметници.Рим по това време е бил по-цивилизован от София - днес.

12

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов е позор, за него само оставка и затвор. Между другото, все още го търси Сретан Йосич. Интелигентните хора знаят защо !

11

Coca-Koleda

преди 3 години

Весела Ковида!~ император Гай Юлий Цезар, Рим, 50 година преди Христа.

10

Анонимен

преди 3 години

Нека Иусус Христос да донесе на мъдрия и целокупен мъдър народ ОСТАВКА на тиранина и мракобесен българофоб, съсипал със свирепа ярост България - румен радев фигуранта! Радев е позор, оставка и затвор.

9

Анонимен

преди 3 години

Покой се и изповядай греховете

8

До1

преди 3 години

Както и преди хиляда години тук, както и преди три хиляди години в Египет, така и сега, се празнува зимно слънцестоене.Сега в бг се празнува дедо Ковид, християните празнуват Рождество, езичниците на село празнуват Коледа, евреите - ханука, а египтяните - Мохамед Салах.

7

Анонимен

преди 3 години

Това Христос ,Алах ,Буда и др ..са измислени легенди ,наивни хора хора вярващи е нищото ,като тия попове и ходжи ,станаха милиони на гърба на вярващите хорица )

6

Лилка

преди 3 години

Здраве ,кураж, сила, разумна търпеливост, уважение , обич и много късмет за ВСИЧКИ !

5

Анонимен

преди 3 години

Да се направи PCR на майката.

4

Възмутен

преди 3 години

Искахте промяната на радефффф нищоправеца ветото?Ето ви я-пандемия,Ковид, хората мррат по улиците и стълбището,заплати няма,образование няма,здравеапазване лошо, пенсионери мррат като кучета,ето ви резултата от 4 години управление на резидента чужд агент радефффф. Та честити ви светли празници!

3

лили

преди 3 години

Тази вечер е времето когато трябва да размислим дали сме били добри хора !!

2

MaйMyнaтa

преди 3 години

До 1Празнували 25тата титла на Левски