35

Salt

преди 3 години

До: спрете с глупоститеНикой не те спира да се ваксинираш с каквото си пожелаеш.

34

(-_-)

преди 3 години

Как точно стигнахме до там да има нужда да се 'спасяваме' от някакъв не особено опасен вирус? И каква е тая истерична кампания да се изреждат един след друг хирурзи, математици и всякакви не точно тези специалисти, на които всъщност трябва да им се даде гласност?Безумието продължава с пълна сила!

33

ГосТ

преди 3 години

Въпросът с липозомите с които се вкарва РНК също е дискусионен. Как се реутилизират и включват ли се във вътреклетъчните интрамембранни структури. Въпрос с който лекарите са изключително наясно. Ха-Ха-ха както с молекулярнобиологичните методи, които ни разясняват. Ха-ха

32

Явор

преди 3 години

Пфайзер: Това е просто смесване на РНК и ДНК. Какво може да се обърка?Нежелани реакции: кентаври, русалки, Горгона медузи, върколаци...

31

ГосТ

преди 3 години

Бих се ваксинирал само с класически ваксини, които на всичкото отгоре имат и по висока ефективност. Такива са китайската и руска. Освен това, реваксинацията с БЦЖ или полиомиелитна ваксина дават в първите няколко месеца силен общ имунитет, който повлиява и този вирус. Факт.

30

БАНко

преди 3 години

ВСИЧКИ ЛИ ГЛАШАТАЙ НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ТРЯБВА ДА ИЗСЛУШАМ ПО НАЦИОНАЛНИТЕ ПЕЕВСКИ ТЕЛЕВИЗИИ ???

29

Анонимен

преди 3 години

Ама никой журналист-мисирка, не смее да зададе въпроса, как се прави ваксина след като никой до сега не е успял да ИЗОЛИРА щама на вируса, все едно да отидеш да сменяш гумите на колата но без колата.

28

, дм

преди 3 години

Писнало ми е от изказвания на хирурзи, които допреди 10 месеца не знаеха какво е това PCR, сега да ми говорят за ползите от недоизпитани ваксини.Да, ваксините са много хубаво нещо, но след ксто са минали необходимите изпитания за безопасност. Тия не са ги минали, защото такива изпитания траят години.

27

Анонимен

преди 3 години

Въпрос към Горнев, той лично ще се ваксинира ли?

26

Док Алекс

преди 3 години

Айде и Радо Горнев на амбразурата! Поредния хирург, когото познавам още като студент, не му е силата в имунологията, но началник в правителствена, трябва да се изкаже, след Мутафчийски,Балтов,Ангелов, всичките хирурзи.....а бе няма ли имунолози,епидемиолози, та слушаме тези експерти

25

аре нема нужда

преди 3 години

да ми спасявате живота от идиотската ви карантина по-лошо няма !!!

24

не разбрал

преди 3 години

Защо?!

23

Анонимен

преди 3 години

До 9Имам протоколите за лечение на американски болници, където лекуват вече с Ивермектин, много вит С , Цинк, пробиотици, а само при тежки случай включват и кортикостероиди и др. Никакви антибиотици. Засега това лечение дава най добрите резултати. Мои познати тук пиха Ивермектин и се измъкнаха без особени проблеми от болестта.

22

Фламинго

преди 3 години

А-де!

21

спрете с глупостите

преди 3 години

До Saltкакво действие напред във времето бе иддиотиима ясни правила за удобрение на лекарства и ваксининапред във времето НЯМА критериинещо което евентуално може да стане след 10-20 години и евентуално да е причинено от ваксина, няма как да се наблюдава заради невъзможността да се изолират наблюдаваните в една статична средаспрете с тъпотиите

20

Salt

преди 3 години

Защо тази пропаганда, бе, защо?Това е чисто нов генно модифициран продукт, чието действие НАПРЕД във времето е неизвестно...Все едно казвате на хората "влез в клетката да се скриеш от дъжда, тигъра няма да те убие."

19

Въпрос 2

преди 3 години

Животи !? А защо не напр. "животове"? Ей, хора животът е един и няма множествено число! Майната им на разни буквални преводи от чужди езици от неграмотни пишман преводачи и най-вече от "журналисти".

18

Анонимен

преди 3 години

Ивермектин-Израел-5 починали на ден.

17

ВЪПРОС

преди 3 години

Аз лично бих се Ваксинирал .Но тази Новина Буди Подозрения - Началник на Болница , без Титла ДОКТОР или Лекар или Мед.Сестра .Баси Мамата .

16

Истукан

преди 3 години

Ваксината не спасява вече заразени. Това са илюзии. Лекарствата могат да спасяват, но ваксината не спасява.