24

БАЧКАТОР

преди 3 години

И аз и жена ми и много приятели и колеги го изкарахме к19 инкогнито, без да се тестваме, не за друго за да не ни затварят. Тази вечер едно приятелско семейство ни се обадиха че са болни но пср не искат. На щаба поздрав на майките им!

23

Анонимен

преди 3 години

Очаква се да е още по-агресивен. (извинявам се преди минута изядох 2 букви) Исках да напиша, че е открит само преди часове и нямат още много данни. Сега са познати 7 основни щама. Математиците предвиждат до 1 година да се появят 24 основни щама. За мутантите се твърди, че не са от нов щам. Те са от познати щамове, но са много агресивни като предаване и могат да заразяват повече хора като предимно са деца.

22

Анонимен

преди 3 години

Май единственият начин да се определи броя на заразените е според общия брой на починалите в България сравнен с миналата година с отчитане на намалялото население на България и официалния брой на починалите от Ковид-19. По този начин може да се определи, че заразените са до два пъти повече.

21

до 21

преди 3 години

Според проф. Аргирова мутанта е в България. Тя преди дни каза от март е засечен.Днес сутринта каза от юни. Според д-р Симидчиев мутанта е от април. Според министър Ангелов мутанта е от септември във Великобритания. Но преди един час излезе във Великобритания нов мутант. Учените там казват, че е засечен при двама пациенти пристигналот Южна Африка. За 1-вият мутант казаха, че е 70% по-заразен.За втория чакаме какво ще кажат до 24 часа.Очаква се да е още по-агревен.Но за момента няма научни данни.

20

И последно

преди 3 години

Мутанта в България ли е или го очакваме да пристигне....

19

Анонимен

преди 3 години

Мутанта сега заразява лесно и бързо предимно деца до 14г.Но едно поручване преди дни беше публикувано и от него става ясно, че при децата, които са само вирусоносители или безсимптомни също има поражения. Пораженията при децата са предимно по съдовете. Пазете си децата! Не ги водете в големите хипермаркети! Днес в Пловдив ми се наложи да посетя 2 вериги за храна. Децата бяха прекалено много в магазина. Качват ги на количките.В някои от количките имаше по 2 деца с двамата родители.Защо, бе хора?

18

Анонимен

преди 3 години

Масово пациентите си купуват антигени тестове от аптеките.Търсят помощ само, ако са тежко болни, иначе се лекуват по телефона в най-добрия случай, а обичайно се снабдява с Ивермектин, самолекуват се и са онлайн на работа.

17

Анонимен

преди 3 години

А помните ли как в началото ги обвиняваха, че надписвали болните?Странно нещо е човешката психика.Реално болните от самото начало са в пъти повече. Д-р Симидчиев каза преди дни, че е открил наскоро в изображения от скенер на негов пациент направени още през януари наличие на вируса. Но тогава с тестове не го намираха и всеки ден от 8 януари до март отивали при Щаба и казвали: "И днес няма"Така, че няма как да кажат колко са точно-след като не са направени тестове.Само с тест са в статистиката

16

Като

преди 3 години

Гъски в мъгла действаме. Редно е да се направи тестване в даден град и да се анализират резултатите.

15

Анонимен

преди 3 години

До Stoyanov 14А ти си като в онази приказка за неволята. Двама братя катастрофират с каруцата и единия почва да крещи невольо помогни ни. И твоята работа същата.

14

Ковид психар

преди 3 години

Пак оцапах кълките.

13

Stoyanov

преди 3 години

До Герб ДА!!!1311Бойко още хляб не ми е донесъл, да видим.

12

Оффффф!

преди 3 години

Ала-бала!Джипката станала телефонистка и опищява света, че й се е наложило малко да поработи.

11

Анонимен

преди 3 години

Много ясно, че не е реална статистиката. Колко трябва да е наивен човека? В нея не влизат всички, които минават само на скенер и се лекуват под прикритие,за да не затворят олигарсите фирмите в карантина. Не влизаха и онези до момента, които правеха антигенни тестове в лаборатории.Не влизат (и 1 Господ знае колко са) хората без осигуровки, които не търсят лекар.Също и онези в малките селца без лекари. Масово се купуват антигенни тестове по интернет от робовладелците. Кой ще им каже копче?

10

Анонимен

преди 3 години

До цитирам 9Ако днес е имало 4000 болни умножаваш по 2 или три и получаваш реалните резултати.

9

цитирам

преди 3 години

"Поне 2-3 повече са заболелите от коронавирус, официалната статистика не е реална"Какво значи 2-3 повече?

8

Анонимен

преди 3 години

Броят на заразените, но необявили се за такива - преносители на вируса, хора, прекарали болестта на крак или преболедували/боледуващи, но необявили се, за да не бъдат карантирании е поне 2-3 пъти по-голям от официално признатите. Оттам се получава нерядко разликата намаляващи болни - увеличаващи се починали.

7

1

преди 3 години

Прав е. Вирусът е с много по - сериозно разпространение.

6

Ал Бънди

преди 3 години

Ама естествено болните са поне 50% повече от официалните.От това още повече се доказва че този вирус е по-малко опасен дори от грипа.Ама нали трябва да се плашат овцете че да бягат да се боцкат с най-новата ваксина.Въпроса е кога тоя ваксинираните ще започнат да капят като круши.Аз продполагам че това ще стане като пуснат най-новото вирусче след 2-3 години.

5

Анонимен

преди 3 години

До Благоевград"Най - вероятно е така. Всеки втори, който срещна казва, че го е изкарал"--------------------------------------------------------------------------Казва , той така каза....... на такива приказки от пред блока няма как а вярвам.