10

12347

преди 3 години

До мечиНаучно доказано е, че мъжете миришат много по-силно и по-остро от жените, на разведен пор или пор пред развод ха ха, особено ако са по-ниско-интелигентни и необразовани без създадени навици. Ниските мъже с комплекси миришат най-много, отвътре навън.

9

мечи

преди 3 години

ако мирише на мечка

8

да ама не

преди 3 години

До НияМного филми за възрастни гледаш, явно в реалния живот не ти връзват жените.Сценарият, който описваш, няма как да се реализира - жената ще го е сканирала, че не става за нищо, нито той, нито инструментчетооо и просто ще му бие шута, смеейки се на глас. След което мацката и пича ще му се посмеят още по-добре, на чичкатааа от панелката с киселото зеле и кренвирши.

7

монтьорчето

преди 3 години

До вратовръзкарИска ти се да носиш вратовръзка и костюм, ама за монтьорите са типични мръсни работни дрешки и ръце груби като шкурка. Душата също е толкова груба и елементарна, а някои са лишени от душа, имат само харманлийски диалект и клишета, кичозниии дрешки без грам стил, не може да води смислен разговор, обсебен е от парите, само едни претенции без покритие, жалка картинка.После се чуди защо всички му се смеят, най-вече жените.Интелект и класа на дyха на се купуват на промоция.

6

789

преди 3 години

До НияТова важи по-скоро за жените - много бързо ще й стана ясно, че въпросният мъж е въздух под налягане и просто ще го смени с друг, по-добърИ не а дано, а със сигурност ха ха ха

5

вратовръзкар

преди 3 години

Когато връзката ви стяга, излязла е от мода и не си отива с новите ви ризи и костюми, значи няма бъдеще, купете си друга.

4

Анонимен

преди 3 години

Не съм съгласен с точка 3.По останалите точки вече 32 години не съществуват за нас.

3

12347

преди 3 години

До ОпитенНапротив - статията е много добра и интересна, като не ти харесва, не я чети, ама пак си тук и четеш, нали ?Дори ника ти издава огромни комплекси - опитен ама друг пътОт комплексите в коментара ставна ясно, че явно със сигурност се касае за застаряващ чичко, с шкембе, без образование, но с претенции, който набляга на киселото зеле и алкохола, тъй като не му върви с жените, блудкаво подобие на мъж.Злобата и завистта няма да ти помогнат, напротив.

2

Анонимен

преди 3 години

Ви така защото така съм програмиран

1

Анонимен

преди 3 години

Има има