9

Българите сме наивни

преди 3 години

но онези в Англия са съвсем овце, царства и кралства отдавна са забравени по света, само тези овце още слугуват на една дъртофела и семейството й, както ние слугувахме на бай Тощо, а сега слугуваме на бай Боко!? Докато има овце, ще има и вълци! Вълците ще изчезнат, когато овцете се превърнат в хора, които грабнат тоягата. Народ без достойнство е стадо овце! На изборите ще видим дали още сме стадо!?

8

Инспектор Дюдю

преди 3 години

Не че нещо ама да не планира "инцидент" с Меган ..... щото то друг начин да сдобри двама братя които са се разбирали перфектно и са нямали никакви, ама никакви проблеми помежду си ... до свадбата на вече "просто" Хари с Меган Маркъл . Тая същата която не може да търпи дори своето собствено семейство и единствена майка и все още е около нея ... щото и е майка .Да не споменаваме за факта че е кръстила детето си на кучето си Арчи , което уморила до смърт когато е била млада.

7

Анонимен

преди 3 години

Проблемът е че първият син получава цялото кралство.Да разделят кралството на две - половината, ще остане в EU с единия принц, половината извън с другия принц.

6

Саксофонов

преди 3 години

Да си разменят жените от време на време и да сдобряването ще дойде само.

5

Николета

преди 3 години

Напрежението се сваля само по един начин.

4

Хахаха

преди 3 години

Той не иска ама те техните го натискат...

3

Анонимен

преди 3 години

Ваййй.....Ми ся?"Принцовете" съ карат щоту...., тъй и не съ разбра - що!Но, мен по мъ интересуват двете "принцеси" ....-))))))

2

АнонимеН

преди 3 години

ПРИНЗ ЧАРЛЗ Е НАПЪЛНО МАЛО-УМЕН ВЕЧЕ И ТОВА, ЧЕ МУ ПУСКАТЕ СТАРА СНИМКА НЯМА ДА ПОМОГНЕ!!!

1

Анонимен

преди 3 години

Аз пък мисля че всичко е театър.Единя го играе бунтар другият послушко.Послушкото ще стане цар ожени се за послушната принцеса направиха деца ,ходят по благотворителни събития ,носят дрехи и храна на разни клошари,целуват сополиви бежанци.Изобщо политкоректна идилия. "Лошите" избягаха в странство и пробваха да пробоят с марка за сутиени прашки,бикини и слипове.Естествено бяха жестоко посечени заради името на парцалките! Какво ли ще измислят сега?Може би по сюжет е време за секс скандал?Ще видим.