6

много алчни

преди 3 години

програмистите станаха много алчни.varna24 изрови най-добрите български програмисти и има пусна заплатите - огромни суми.сега се оказва ,че програмистите и яко крадат ток за да копаят биткони.

5

Хммм

преди 3 години

Единственото незаконно нещо в тази статия която видях е рекламите ви които не се затварят като кликнеш на хикса ами те отвеждат към сайта на рекламодателя, безсрамници такива по-зле сте от порно сайт. А добиването на биткойни не е незаконно, може да е единствено начина по който е правено но не е упоменато, пишете пп-добре за неща от които разбирате като хороскопи, биг брадър и чалга....палячовци.

4

Валери

преди 3 години

Журналисти масово не разбират какво пишат. влизам в кода и права каквото си искам

3

Анонимен

преди 3 години

Да крадат колкото си искат. Робите в България ще го платят. Защо енергодостовчиците се правят на ощипани. Как няма да разберат че в едно село неможе да има такава консумация и всеки по голям обект заявява прогнозна консумация на ток. От кражбата имат интерес и енегото. Защо ли? Защото загубите ги плащаме всички ние. Мафията си има държава.

2

АУууууу...ЩО ТАКА,БЕ

преди 3 години

КОВАЧКИ , ПАК ЛИ ИЗГОРЕ С ПАРИТЕ...ХА,ХА,ХАААААААА...ТЪКМО ПОЧНА ДА УЧИ БЪЛГАРИТЕ, КАК ДА ПЕЧЕЛЯТ ...ГЪРБЪВИ ПАРИ!!!!!КОЙ МУ МИНА ПЪТ....ЧЕРНАТА КОТКА ИЛИ ГЕШЕВ...??!!

1

Boto

преди 3 години

Ама защо са били незаконни? Така подвеждате читателите! Кажете, че са незаконни не, че копаят а че крадът ток...