70

MustafaKemal

преди 16 години

Колкото до мераците всеки народ да е велик - това го разбирам, но на не всимки народи е писано да интегрират много други народи в империя, както са направили дедите ми. Добре, че съдбата не ме е наказала да съм българин и да ми насаждат омраза към други народи, само и само да ми формират самочувствие. Моят народ е воювал с много народи наведнъж и последно си е заслужил свободата след като се е бил сам срещу международна коалиция и е отхвърлили окупацията. Колкото до ЕС - там няколко големи държави каквото не можаха навремето с оръжие да направят - сега го правят с пари. И с приказки за демокрация, която нито е демокрация, нито я има. А мераците на българите да опъват други народи - това е цинизъм, който показва манталитета на стопанина си, но трябва да подчертая, че нито е било, нито е, нито ще бъде. Малките народи могат само да джафкат, седнали на нещото на голям брат - няма значение какъв е, дори да се сменя в крайна сметка битият и някои други нямат насита. Турция няма нужда от \ЕС.

69

MustafaKemal

преди 16 години

Прочетох много глупости, не знам дали да кажа, че е жалко или нормално България да е приета в ЕС, когато демонстрират българи такъв манталитет. На едно място ни нарече един "агресори". В тези земи първо са живеели албански племена. Когато татарите и монголците /към чиито корен принадлежат и прабългарите/започват да настъпват на запад, славянсксите племена бягат към тези земи. И си намират място с оръжие. После идват прабългарите. И те се налагат с оръжие. Дори се налага славяните да търсят помощ на моменти от най-омразния си враг - Византия. После идват дедите ми. Защо вашите деди когато са завладявали земи, това да е повод за гордост, а когато моите деди за завладявали земи - това да е агресия. Османската империя е била достатъчно толерантна към малцинствата и е била устроена на федерален принцип. Да не си мислите, че моите деди не са можели да действат като сърбите например по време на югокризата, и да приключат с християните по тези места. Да не си мислите, че ако вл.варненчик беше победил край варна, щеше да каже - аз си отивам, вие се управлявайте държавата, а? Щеше той да ви завладее и да наложи веднъж за винаги католицизма. После да видим освободителната война - оттам е ясно, че българия ще слугува на други - пребройте жертвите и разберете, че който плаща /с кръв/ поръчва музиката /политиката/. Налагането на социализма как е станало - черевната армия влиза, тукашните *** се активират, избиват интелигенията тогава и налагат нова история, нов морал /или по-точно липсата му/ и малкия брат остава завинаги партер пред големия брат. Нищо че руските войници /посрещани уж като освободители/ са се забавлявали с българките и сигурно много от тях надури корема с чуждо семе

68

Tunaboylu

преди 16 години

За коя балканска война - дето дедите ви са ходели да крадът кокошки и да опъват магарета по граничните села ли !?

67

преди 16 години

"....Този виц е само една ваша мечта!Историята не помни българин да е опъвал турчин!Турците са ви опъвали и то вече 6-ти век!И това не е виц,а истина!"___________________________________ _______________________Ами то *** е характерна за две нации:англичаните и турците,та затова българин не иска да опъва турчин.А иначе туркини е опъвал - прочети назад в историята: и за еничарите (с български корени) и за балканската война!

66

зъбатия

преди 16 години

А спомняш ли си 1984-та а?Каква веселба беше за българските турци които след това си станаха чисти българи - с мерак.

65

преди 16 години

edno wreme evreite, sega turzite !

64

преди 16 години

Този виц е само една ваша мечта!Историята не помни българин да е опъвал турчин!Турците са ви опъвали и то вече 6-ти век!И това не е виц,а истина!

63

преди 16 години

Много свястни турци има, но те не са европейци. Не че българите сме много европейци, но поне сме малко население.

62

зъбатия

преди 16 години

Ха ха ха - много яко пич евалла само че тва не е виц ами си е реална случка - една от многото ха ха ха!

61

преди 16 години

В купе на влак пътуват българин, грък и турчин. По едно време нашият огладнял и наизвадил едни печени пилета, салати, ракии, сирена, кашкавали...абе, опънал една яка софра и почнал да яде. Гъркът и турчина го гледали с апетит, лигите им текат...И нашия вика на гърка:- Йоргос, ела хапни с мене!Ама гърка си мисли: "Тоя българин ще иска да ям със него, а после ще иска да ме опъне! Аааа, Йоргос не е глупав!"- Не'ща, не съм гладен! Тука имам едни маслинки, ще си ги хапна тях!Нашият поканил и турчина:- Ало, ефенди, ела при мене да хапнем!Турчина и той си мисли: "Ааа, машала, хубава работа! Тая маскара ша иска после да *** опъне, за дето съм му ял от чеверметата! Не съм глупав аз!"- Не, не, хич не съм гладен, благодарим! Имам малко халва, ша ми стигне да си задоволя глада!Обаче минало малко време, на гърка страшно много му се дояло и си казал: " , ще седна да се наям, пък каквото стане!". Седнал той при българина, наял се като попско чадо на Задушница, облегнал се хубаво на седалката, запалил една цигара и загледал отчаяно в очакване!- Йоргос! - викнал българинът. - Дойдоха ли ти силите? - ухилено запитал нашият.- Дойдоха ми! - въздъхнал гъркът, като се бил прежалил вече...- Ха, тогава, дръж турчина да го опъна!

60

преди 16 години

НЯМА И ДА БЪДЕ .. СЪС ЗАБРАДКИ

59

преди 16 години

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ

58

Tunaboylu

преди 16 години

Вижте тази страница - Скачени съдове по балкански. Иска да каже че Турците и Албанците ще се срещнат някъде на Балканите - вий къжете къде.

57

смока

преди 16 години

Да ще е готова ако официялно приеме християнството за първа религия!И единствена!

56

зъбатия

преди 16 години

За какво да е готова? За кое че не разбрах?За Африка -- че те не са ли от там?

55

преди 16 години

Стягай куфарите и тичай в Анадола. One shit less.

54

преди 16 години

kak mi se iska germanzite da im raskajat igrata, na tia schibani fesove

53

преди 16 години

as na turzite miakata im ebawam, i na bulgarskite müselmani,deto w 4ujbina , goworiat locho sa bg

52

историк

преди 16 години

Каквито и градове да имат колкото и армия да потдържат турците са си турци тоест *** ква европа кви 5 лева не може маналитета им да се причислява към манталитета европейски..Техния начин на мислене и тяхното общество са други чужди и гадни.Много от нашите турци които ходиха на така наречената голяма екскурзия се върнаха с разкази как са ги обиждали там и жените и мъжете.Животни бе това са те.А в този форум пишещите техни симпатизанти явно са от онези които мноо им харесва да ги обиждат отзад и затова ги е яд на България щото тука никой не го е грижа за миризливите им .

51

преди 16 години

BRAVO na toq.....kon s kapaci-Erdogan!i da imaha nqkakuv 6ans turcite da se namurdat v EC,sega ve4e i toi se izpari - TOTALNO !!!!!!!kak moje da si tolkova prost be rqzan fes - ot tolkova desetiletiq na turcite se gleda v Germaniq S A M O kato na gastarbaituri,za nai gadnata i 4erna rabota koqto ne q davat na nikoi drug,a ti s tova izkazvane.........znae6 li koga 6te vkara6 tvoqta smrudliva Turciq v Evropa?????!!!!!!dori i........Tasmaniq 6te vleze predi vas v EC (vupreki 4e e na drug kontinent)!!!!!!!!!!!!!!!!!!