21

Мачист №1

преди 3 години

Ама овча мисъл, и аз обичам да се напия като казак и жена ми да ме вози. И през цялото време да и правя забележки колко е некадърна. Но това няма нищо общо със случая който описах отдеве.

20

Чичо Чарли (Шийн)

преди 3 години

Бета, гама и така нататък жените имат хиляди пъти по-пълноценен и удоволетворителен сексуален живот от алфа претенциите. Но надувките продължават както и суетата и животът със себезалъгването.

19

Анонимен

преди 3 години

Миле съгласен хубави и верни нещата Неможе да си кривим душата аз сам за ние със тебе мише можем да бадем чудесна двойка целувки

18

Khalid Walid

преди 3 години

Ако е супер независима, организирана и не знам какво, за какво и е мъж? А мъжът ще го играе слабият и неорганизиран ли? Въобще, много обърквате понятията, а това води да хаос в главите. Жената е стихия, тя е емоция, неорганизиран хаос, това я прави секси. Мъжът е редът, силният, подкрепата. Точно, защото обърнахте тези изконни принципи има криза в семействата ви, демографски и всякакви.

17

Анонимен

преди 3 години

Силна независима жена е необходима само на 20 котки хахахаах

16

Анонимен

преди 3 години

ахахахахахахах. Абе вие съвсем му отървахте края с тези глупости! ахахаха. Глупост след глупост! *** смешна пропаганда!

15

Анонимен

преди 3 години

"Не е много лесно да накараш един мъж да приеме, че имаш занимания"Кибиченето у мола вече занимание ли му викат?

14

ПО.ЗДРАВ

преди 3 години

Поздравявам алфа-жените с една хубава стара градска песен на Черно Фередже - "Калугер ме гони". Разказва се за отношенията с един алфа-мъж. Романтично е.

13

Анонимен

преди 3 години

Абе тя грозна ли е, ако ще алфа сюприм да се казва нема как да се влюби некой в нея.

12

Анонимен

преди 3 години

Аз си пожелавам неоженените/неомъжените през тази отминаваща година, да се бракосъчетаем през идната година. Времето лети.

11

Анонимен

преди 3 години

Алфа-Пено, тури си ТОР, да може да цъкаш повече минуси :D Ама не знаеш как, нали, ще ти трябва някой мъж да ти го инсталира и да те научи...

10

Анонимен

преди 3 години

Като Алфа жена , ще ви кажа че никак не е лесно да намериш достоен мъж Не достоен, ами по твой вкус. Няма и да намериш. Няма такъв филм дето хем да те боцка отзаде и да хапеш чаршафа от кеф, хем после да ти прави евалла колко си велика. За това алфа жените всички ги избягваме. Прекалено много главоболия срещу прекалено малко придобивки... елементарна математика.

9

Анонимен

преди 3 години

Еееехехе тук пък една самотна, шишкава Пена си фантазира, че била "алфа-жена"... И кво правиш, че пишеш тук в тоя жалък сайт бе, моме, аз пък съм милиардер, и съм на яхта в момента, до Соломоновите острови, потопил съм си палците в океана, и пиша коментари тук... Даа...

8

Тъпаци,

преди 3 години

Алфа жена е оксиморон.

7

ЮНГ

преди 3 години

"Това води до извода, че един интелигентен мъж, с разнообразни интереси е по-вероятно да се влюби в жена, която отговаря на неговото IQ" Сетих се един стар виц... За царя, който водил кандидатки за принца, правил тестове, давал им задачи, една знаела десет езика, поезия, философия, друга свирела на пет музикални инструмента, пеела, третата била ненадмината в стратегическите игри, шах, Го, и тн... Та, тествали, тествали, накрая заря вика"сине, коя избра" а оня вика- тая с големите тситси... Мда.

6

Като Алфа жена

преди 3 години

Като Алфа жена , ще ви кажа че никак не е лесно да намериш достоен мъж, Не, не който се комплексира от мен, не който те приема за конкуренция или в стил "А да те видиме колко велика си" Истината е че съм 100% жена и че искам и галантност и нежност , но и подкрепа и вяра в възможностите ми а и същевременно да ме кара да му се възхищавам. Истински Алфа Мъж ..Не можах да срещна такъв.... Срещнах Алфа, срещнах просто мъж ..но никога Алфа Мъж

5

ШМО

преди 3 години

"Алфа жена" хехе. Приятно вино и котки, дами. Много важни станахте, интересът отслабва все по-драматично. Лошото за вас е, че мъжът е по-щастлив и спокоен, когато е сам, а жената, дори "алфа", сама пощръклява. Ама... Нали сте силни, самостоятелни и успели, ще се справите.

4

:-)

преди 3 години

Пак статии за алтернативносексуални.

3

Анонимен

преди 3 години

Жена - еволюирал тип Стрелец - жена - мечта. :)

2

Анонимен

преди 3 години

Те повечето алфа жени си падат по жени... как да не се разбереш с такава? Па седнете на по водка на бара с нея, да огледате заедно за жертви. Хахахх.