20

Анонимен

преди 3 години

До Жоро 10Явно затова откриха "мутацията" да ги затворят към Европа и да покажат последиците от Брекзит без сделка... Прозрачно... Мноого прозрачно......Но корабите от Канада, САЩ, Бразилия и далечния изток пътуват към Англия с много по-качествена и по-евтина стока от всякакъв характер. Пазарите в източен Лондон не се захранват с абсолютно нищо от ЕС и всичко е прясно и в изобилие! Англия си е Англия друзя ганюги! :)))))))

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 15Терапевтично е за българските традиционни груйове да викат че Англия не е добре, поолеква им и по лесно преминава лютия самоделен суров първак! :)))))))))

18

Комунист

преди 3 години

До 15За Русия няма желаещи ,защото там трябва да се работи!

17

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7Пълна изолация за наглите и цинични анлгета.......Но на практика най-наееебаанитте са винаги българските хронични ганювеее и говнювеее дорде им стигне до сливиците! Що така винаги се получава се сещат хората с малко повечко мозък! :))))))))))))

16

Е хайде братя

преди 3 години

Борко Перчема да отива да се бие на първая линия !

15

Щирлиц

преди 3 години

..."шерпи бият се с празни раници.."Имаше такава демократична песен на Щурците,много актуална за случката.

14

Анонимен

преди 3 години

До баба кралицаИ понеже е клоака, е втората най желана дестинация за емиграция след САЩ!Нямам спомен да е имало тълпи от желаещи да живеят в Рассия!

13

даааа

преди 3 години

Само с нахвърляне не става, и бой си требе!

12

Анонимен

преди 3 години

Бусовете от Румъния и България са за "споделено"пътуване на определен етнос.За незнаещите пътниците си плащат.

11

до №10

преди 3 години

Това е явлението синхроничност.

10

Патриот

преди 3 години

Да живеят китайските другари!Пуснатият от тях вирус успя да доведе живота и икономиката на почти целия свят до колапс!Сега вирус при дръпнатите няма, а ние се подготвяме за трета вълна. Да живее китайската комунистическа партия, мъдро подготвила краха на гнилия капитализъм! Венсеремос товарищи!

9

Жоро

преди 3 години

Явно затова откриха "мутацията" да ги затворят към Европа и да покажат последиците от Брекзит без сделка... Прозрачно... Мноого прозрачно

8

Еврогей

преди 3 години

Нали искате Brexit?! Свиквайте отсега с опашките и сблъсъците!

7

ъъъ

преди 3 години

Джонсън и останалите брекзитъри вече официално берат плодовете на наглостта и некадърността си. Досега бяха само качване на цени и увеличаване на липсата на работници. Но това омазване с тестовете вече е по всички медии. Феновете на брекзит ще обвинят целия свят, разбира се, но целият свят поне вече няма да се надява, че от Острова ще остане нещо особено ценно. Както се казва - кой каквото си направи, друг не може.

6

Анонимен

преди 3 години

Ткъмо да се научат че след нова година нямат работа от другата страна на Ламанша.Пълна изолация за наглите и цинични анлгета.

5

Анонимен

преди 3 години

започва се ....

4

Анонимен

преди 3 години

Великовидания е държава-зараза. Пълен локдаун. Карантина.

3

Анонимен

преди 3 години

Бързите тестове не могат да уловят заразените хора. Никакви тестове не могат за прихванат заразените от първите дни. Инкубационният период е по-дълъг при този мутант на вируса - той е над 12 или 14 дни. След 2 до 3 седмици ще си скубят отново косите в цяла Европа. Но ще кажат-ето, виждате ли празнувахте Коледа! Това масово изселване прилича на онова в Италия когато в началото на пандемията от северната част на Италия се изнасяха и бягаха от вируса.Няма как да избягат. Ще го пренесат навсякъде.

2

123

преди 3 години

Почва голямото изнудване за да се приеме ваксината. Ще държът хората в трудно положение докато повечето не приемат ваксината.

1

Анонимен

преди 3 години

Всеобщата глупост започва да дава плодове.Неадекватни мерки, много стрес и безумни манипулации.Явно нищо добро не чака човечеството.