21

Анонимен

преди 3 години

Митовете,как един купил две ябълки и изял едната а другата продал на цената на двете ,са за балъци,които пълнят гушките на такива,като тоя на снимката.

20

Петър Янчев

преди 3 години

Тези трилиона за нищо си ги нямате.

19

Анонимен

преди 3 години

Оооох завъллията, жив да го оплачеш. Сигурно ще я кара на ошав и кукуруз.

18

Анонимен

преди 3 години

Този е от последните представители на онази Америка- на неограничените възможности, когато найстина човек можеше да постигне нещо само с упоритост , труд и някоя добра идея

17

до 18

преди 3 години

Теб те знаем. Всички са агенти на ЦРУ, перящи държавни пари. Няма начин да направиш пари, ако не си нечий човек.Ганьовски манталитет.

16

ГосТ

преди 3 години

"Зад всяко голямо богатство, несъмнено стои измама" Балзак.

15

Hui

преди 3 години

Аз съм по-богат от тоя, имам два IPhone

14

Анонимен

преди 3 години

Когато една-две от компаниите ми скубят наред и ми създадат милиарди и мен ще ме избие на филантропия и раздаване на средства. Да, скъсвали са си з'дника докато ги натрупат, но това винаги е с обиране на другите. И Ричард Брансън много ларж го раздаваше, само дето цените на прости неща като интернет му доставян от една от компаниите му за 10 години скочи почти двойно. Като дойде пандемията взе да реве,че трябва да му спасява някой летателните компании.

13

Анонимен

преди 3 години

Е не е много скъпа Унуфри само 700-800 хиляди долара.Въпросът е как разносвач на вестници е спестил тая купчина пари с разнасяне на вестници и косене на ливади.Знам как? Пестил е от закуски.;)

12

Унуфрий истинския

преди 3 години

Бензиностанцията не е много скъпа, пък и това е за бизнес. То ако човек не пробва различни ниши... все е научил нещо от това.

11

Анонимен

преди 3 години

Безспорно е много умен.Че е стиснат стиснат е.Дори към себе си.Казва,че ако си купи замък и яхта за 1 милиард долара ще стане разглезен и глупав.Има един странен момент в животът му и той е че уж беден ама на 20 год си купува бензиностанция.Малко като Делян Пеевски.

10

Анонимен

преди 3 години

Да светна необразованите сънародници плюещи по Бъфет ... човека почва на 4-5 години да продава кока кола и вестници врата на врата, на 11-12 е спестил 100 долара и купува първите си 3 броя акции .. и до сега живее скромно в първата си къща и кара кола на 10 години, въпреки че има милиарди ... забележете намислил е да дари по-голяма част от богатството си за благотворителност (тая година са 3 млр ) ... и аз нищо не съм постигнал в живота, ама не избивам комплекси като плюя по разни хора ...

9

Ахмед

преди 3 години

А за бай Ибрахим от с. Сърница да знаете колко успешна беше. Събрахме едното за овцете за зимата, прибрахме и царевицата и слънчогледа, направихме суджуци и домашно вино. А тоя Бюфет ли е Мъфет ли е, сигурно не е открил и една чаша рейна вино от Снобария.

8

Много се охарчи

преди 3 години

да организира неггърски бунтове,а и по фалшифицирането на изборите бая пара отидеда не отваряме дума за парите които потроши по фалшивата пандемия

7

Ko?

преди 3 години

През *** ми е за Бъфет

6

ГосТ

преди 3 години

Нищо чудно фондациите към които са насочени парите за "благотворителност" с която си спестяват данъци пак да са техни :)))

5

ГосТ

преди 3 години

Държавата трябва да подпомага и контролира само големи корпорации. Да планира и контролира производството и потреблението с помощта на изкуствения интелект. Поднебесната върви точно по този модел и ще пребъде, както е съществувала хилядолетия.

4

да живе Китай

преди 3 години

капетала е упадъка и разрухата на човечеството,мислят дяволски неща

3

Анонимен

преди 3 години

няма ли да ни информирате за нашия виден финансист Иван Костов-Григоров заврения зет с колко си увеличи богатството от безценни консултации, финансови анализи и т.н.

2

Bond

преди 3 години

Пак са направили греда с превода завалиите от днес.бг. Не правят разлика между милиарди и трилиони. Бъфет е инвестирал в трите фармацевтични компании общо 5.6 млрд $, a не трилиони.После що Тиквуний ги обиждал на м.и.c.и.pkи