195

5-ко

преди 3 години

До 201Ако ти се допаа името 5-ко е ти го отстапам ..ас е си надам друго ..зборот,,.Блгарин,, во нашиот речник не постои ...и ас не го користам ...

194

Анонимен

преди 3 години

Македония се управлява от тайните служби на Белград.Връзката не е прекъсната след разпада на СФРЮ.ОМО,,Илинден" е създаден от сърбите,това твърдят наши бивши служители на ДС.При нас е същото,управляват ни бивши ченгета,служители на ДС,военни,и хора западни служби!Ветото ни е активирано от вън,и Ние трябва да свършим мръсната работа на западняците!

193

А.И

преди 3 години

До 216Еми не ни мрази , а пролиста по форумот и види дал не мразат или неас истото и за во мк ти велам има луе и нелуеИ пишав и во предходниот постВе осеам за близок народ не осеам омраза, напротив блискостП.с. Од оваа страна изгледа дека и вашите политичари го сакаат тоа.Тоа се обидувам цело време да го обаснам, обострано е ама ние треба да бидеме свесни што и како е пишеме и дали е се мрзимеПоздрав

192

Анонимен

преди 3 години

До А.И.Еми ние не сме разтрелвали хървати, босненци, косовци и т.н.... :) Сърбите ги мразят всички на Балканите, защото ги бива да създават раздори, те загубиха всичките си войни срещу народите от бивша Югославия, вас не ви пипнаха заради историята им с нас, иначе никой българин не ви мрази, но вашите политичари искат това :))

191

А.И.

преди 3 години

До 211 Убаво сте направиле и ас би постапил така, ама за жал и овде и таму секогаш ке има неко што ке се биат тепаат ко е поголем патриот и чива историа е вистинска Картата на национализмот нема победник, Сите сме сведоци на скорешните вони на балканот Ко е победник Србите Хрвати Босанци ?Треба сите пример да земеме!Поздрав

190

Анонимен

преди 3 години

Вето,вето,вето,блокада,блокада,блокада!

189

Анонимен

преди 3 години

До Дали са фираНе проблем че имат различни етноси, ние също имаме, проблема е че лаят като озверели кучета срещу нас :) Ние като народ който е бил под робство го разбираме, затова и не се държим като оли*рени, може би малко :)) Аз разбирам ситуацията в СМ, там просто си търсят признание, иначе много от политическия им "елит" ще остане без доходи :)))

188

Анонимен

преди 3 години

Те шиптърите ще ги оправят, българите не са им проблем. Какъв да се чувства човек на когото майка му, баба му са българки, не ми е ясно там толкова ли са п.рости хората. Ама така е с измислените неща.

187

Анонимен

преди 3 години

До А.И.Ако дойдеш в София и в който и да е български град.,да убеждаваш хората ,че са македонци,то най-вероятно никой няма да ти обърне внимание ,а и биха те взели на подбив и да ти смеят.Преди години на ,,Слънчака" имахме сервитьорче от Петричко ,който се изхвърляше по македонизма ,най-вече античкия!Доста се смяхме с него!

186

Дали са фира

преди 3 години

Во Македонията я има ,я няма 600-700 000 популация с чисти славянски гени. Казвам славянски като броим българите,сърбите и бошняците. Това е смешно и жалко защото останалата популация е: 600 000 албанци,над 100 000 турци,към 100 000 роми,100 000 куци власи,нищо,че официално се пишат 8-900. Гърците претендират за 100 000 гърци. Най-лошото е,че има вече към половин милион хибриди,*** с куци власи,роми и гърци - тоест хора с объркано и раздвоено съзнание.

185

кръпел

преди 3 години

Вето + визи за вечни времена за всички сърбомански северджанци

184

А.И.

преди 3 години

Го следам форумот 2 месециИсто како во мкЕден куп искомплексиран народ Место да гледаме какво добро направиле подобриле услови за живот политичарите, ние гладни гледаме историа и ко ни е душман клет и ко е поголем!Глумиме прости балканци неосознаени историчари и ка нас и ка вас.кога сме такви нека не ду..т политичарите. Вие сте во еу ние сакаме да влеземе ама сите заедно сме далеку од европаПоздрав

183

А.И.

преди 3 години

Не е биен блгаринот заради тоа што е блгарин, биен е зашто сака да наметне своата идеологиа на македонците дека се блгариас ве чуствувам близок народ и тоа неможе нико да го смени.Замислете ас во центар на Софиа со мк знаме на народот ко поминува да им кажам дека се неосознаени македонци, не утек туку и дали жив ке бидам.Вие сте во европа , ама овде има многу повее демократиа него ка вас

182

Анонимен

преди 3 години

Ами след като генетично са наследници на Александър Македонски, а вие сте наследници на Аспарух и ичургу боила Мостич, кво сакате?

181

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 203Това е необратимо, защото след 1944 г. Тито реши да ги прави на македонци, естествено забърка в кашата Александър Велики и неговия баща Филип, все пак големи имена в древноста, макетата клъвнаха :) Населиха Македония с няколко хиляди сърби, сега те са им политическия елит, държат и медиите, общо взето са постигнали целта си сърбите, тя естествено е омраза към България :))

180

Анонимен

преди 3 години

при макетата, думата българин се е превърнала в диагноза.

179

5-ко

преди 3 години

Колку што блгарите се татари, толку и македонците се блгари.

178

Анонимен

преди 3 години

До197Няма пречка и сега ,да има македонска партия,стига да спазат закона при регистрация.Както го спазиха турци и роми и си регистрираха партии.БГ македонци ,не искат регистрация ,защото ще спечелят 0,01прцнта.Като подават нередовни документи ,им се отхвърля регистрация и те пищат ,че БГ забранява макд.партия.

177

Анонимен

преди 3 години

До до TurgutАз затова ги наричам български турци, щото са се приспособили перфектно, говорят български даже по добре от нас, някои разбира се, но общо взето са си едни от нас :)) Разбира се я има невидимата граница, не може да се махне с лека ръка 5 века османско, но с малки изключения си се държат добре :))

176

До македонец

преди 3 години

Верно? Затова ли по случай Хуриета, Яне Сандански създаде Федеративна партия -Българска секция? После се оказа, че Хуриета бил афиф. Хаха!