57

Анонимен

преди 3 години

ама то по принцип си се мре,независимо от професията...дай да видим примерно колко келнери са умрели и ли адвокати примерно...едва ли са по-малко...това не е аргумент дистанционното обучение да продължи до безкрайност...нищо чудно епидемията да е безкрайна...ако е така просто...да се измисли дистанционно обучение без учители...и само в първи клас да има ,колкото да се научат да четат и пишат малко,защото по-скоро писането на компютъра ще е приоритет...

56

Зоро

преди 3 години

Това министърче ги уби! И не само тях. Всички 150 трупа на ден са негови жертви.Но то е пудела на Бойко!Така че и двамата да отговарят!Като изоглавен повтаряше всеки ден, колко е безопасно в училищата. А сега друга песен. Значи е знаел, но е заблуждавал!!!!

55

Случаен

преди 3 години

Като чета коментарите срещу учителите и това,че те не искали,заради себе си да водят часове и да се ваксинират,прави впечатление една всемогъща позиция на пишещите ги,в която себе си не считат застрашени от заразяване с това,че децата им са на училище. Сякаш учителите не искат присъствено обучение единствено,заради себе си.От къде идва тази недосегаемост?

54

Анонимен

преди 3 години

Веднага обявявайте нулева учебна година престанете да осъкатявате ,тормозите и побърквате децата бе на всички е ясно че вие сте някви садисти и мразите децата. Толкова сте гадни и жалки цялото МОН трябва да се покриете моментално. Надявам се поне роднините на починалите учители да ви осъдят за убийството мизерници извратени.МИНИСТРЕ ВЪЛЧЕВ ПОДАВАЙ ОСТАВКА ВЕДНАГА и обявявайте нулева учебна година тва онлайн обучение е пълна трагедия .

53

До Учителят

преди 3 години

Да така е. Различните прослойки са насъскани едни срещу други, липсва и уважението към Учителят и Училището като институция.. къде бяхте обаче всички вие учителите, когато започна целенасоченото заглупяване на децата още преди години? Промяна и подмяна на учебното съдържание и самосъзнание.. защо учителите не се обединихте и кажете, не, това няма да го преподаваме.. какво си мисли учител по история, преподавал различна такава преди 10-15г и тази политическо коректна сега.. ?

52

Анонимен

преди 3 години

Миналата година през ноември-декември умираха по 295 човека на ден, а сега по над 600, от които 125 средно на ден от Ковид-19.

51

бацо

преди 3 години

66 починали учители. Това означава поне 1600 заразени учители от корона вирус, ако смъртността е 4%. Нали уж училищата не били развъдници на корона вируса, както твърдеше този министър. Между другото защо този е още министър?!

50

Само 66?

преди 3 години

Лошо, лошо - плановете за прочистване на системата от одъртяли даскали буксуват...Нищо - февруари месец пак ще ги върнат в ковид-отделенията на класните стаи и ще видим как ще е тогава!

49

Анонимен

преди 3 години

"Коронавирусът погуби 66 учители до момента"Не коронавиуса, а неадекватните мерки ги погубиха. Вируса е само логичното следствие от престъплените ви срещу държавата.

48

Един учител

преди 3 години

Скъпи сънародници, четете коментарите, за да разберете защо е такова нивото на образование в милото ни Отечество. Коментиращите са родителите и това "хейтване" на учителите е повече от ясно, че се коментира вкъщи. Всичко тръгва от отношението - ако родителите внушаваха на децата си, че една от най-големите ценности е образованието и фигурата на този, който предоставя това, микроклиматът щеше да е друг. Но най-лесно се управлява народ, в който отделните съсловия са настроени един срещу друг.

47

Анонимен

преди 3 години

Тоя е мафиотски слугинаж, по парите се познава кой кой е. Учениците онлайн да свикнат не само с начина на образованието но и с новото за тях държане "самодисциплина". Толкова ли е трудно да се разбере че съвременното у-ще е отживелица и душегубка в прекия смисъл. Затваряй завинаги !

46

Анонимен

преди 3 години

А, защо преди да се борим за образование и грамотност не се борим за здравето на децата. Не мислите, че здравето е в основата на всичко. И всичко останало е негово производно!?

45

Убръзуванйе

преди 3 години

Повечето учители са в предпенсионна възраст или по-възрастни и според ниската средна продължителност на живота в бг и стреса, на който са подложени, винаги са били изложени на риск от преждевременна смърт, по-скоро от инфаркт, инсулт или пребиване от някой "отличник", отколкото от ковид.

44

Чичо

преди 3 години

Той да каже колко пенсионери е погубил вируса и дали най-накрая Бащицата е доволен от бройката и ще нареди да го спрат...

43

Браво, МОНчовци

преди 3 години

Правилната формулировка е "от МОН ги жертваха". В болниците поне имат предпазни костюми, а даскалките са само с бутафорен шлем. Ако иска министро и екипът му да пробват да влезнат в Ковид отделение да се поразходят само по шлемчета и да ги тестваме после

42

до 36

преди 3 години

......Следователно, далеч не е толкова опасно да си учител...абе уйооо спкескан, ако бяха останали в училище щяха да са не 66 а 666. Аман от 80% ни като теб.

41

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 35То и от СПИН никой не е умрял, защото унищожава имунитета и се почива от банална настинка, дай да вземем да спрем да се пазим от СПИН, а?

40

Анонимен

преди 3 години

Само пропусна да каже че са починали официлано от Ковид 66 учители (с ПСР тест) и неофициалхата бройка е друга. За дистанционното не знам колко е ефективно но даде възмойност да сме свидетели колко неграмотни и прости са масата учители. Имам тежкото подозрение че и присъственото е толкова зле поради простия факт че учителите са същите...

39

Анонимен

преди 3 години

до 36Не е въпросът само в това колко умират. В пъти повече влизат в болница, а хиляди повече излизат в карантина като контактни лица, някои са положителни и влизат от една карантина във втора и трета. Тия карантинираните реално сав болничен, което значи, че не могат да преподават, дори и пред компютъра, а това поставя системата пред срив.

38

Анонимен

преди 3 години

Толкова бяха нужни да се убеди министъра в ползите на дистанционното обучение.