13

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНа нас и ваучер не ни предложиха.Стъпват на типовия си договор, че не си превел месец преди датата остатъка от от сумата и ти анулират резервацията, а с капаото гориш. Е как да ви преведа остатъка бе серсеми , като пет дати преди нашата не се осъществяват. Уисеър не лети, полети няма ???? Абе преведете и остатъка и после ще видим. Прецакали са камара хора

12

Анонимен

преди 3 години

И на мен Бохемия ми дължи 620 лв.Такава борба водих с тях и си исках парите, отказах ваучер. За Корфу ми върнаха парите.Борба ви казвам!! А пътувам с тях от 2006 г. Верно ли са фалирали? Поисках си парите още на 9 март! Ама то не се знаело, то не било епидемия(тогава), да сме изчакали., не били форсмажорни обстоятелства...Дръжки! Абе върнете на хората парите, па правете каквото искате! Какви са тия фирми като нямат капитал? Абе направо си имат, ама си ги пазят!Га.до.ве!!

11

Анонимен

преди 3 години

До КутцузЕми трябва да внимаваш, всеки може да те завлече, мотото е, който може да извлече колкото се може повече, после потоп :)))

10

голем ....тур

преди 3 години

ама туроператорите си взимаха заплатите !

9

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

И...КАКВО ЗНАЧИ ТОВА..?ТОВА ОЗНАЧАВА , ЧЕ ЗА В БЪДЕЩЕ , КЛИЕНТА ЩЕ ПИЕ САМО ПО ЕДНА СТУДЕНА ВОДА!ЗАЩО ЛИ НЕ СЕ СЕТИХ...ХА,ХА,ХААААААА

8

V

преди 3 години

Това добрата новина ли е ? Значи хората ще се дисциплинират и няма да замърсяват вече въздуха само заради едното хайманосване.

7

Кутцуз

преди 3 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ С БОХЕМИЯ!Бохемия ни завлече с над хиляда лева - капарато за самолетна екскурзия до Португалия. Нито една дата не се осъществи, полети няма, а тези мошеници искат и останалата сума, за да ни завлекат и с нея. Пътували сме с тях сигурно десет пъти....но това е положението.Постфактум разбрахме , че шефа на Бохемия фалира фирмата....ама след дъжд качулка.

6

до 4

преди 3 години

Ами лъжат, че са ги капарирали.Нали уж ваучери щяха да им връщат? Нито ваучери, нито маучери.... само скубят наивниците.Никога няма да потърся агенции за пътуване навън... или в страната.

5

фигаро

преди 3 години

начи пито изпито и балъците да плащат сметката , и аз искам така .

4

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам защо и къде са изхарчени парите за неосъществени пътувания / почивки

3

Анонимен

преди 3 години

Нещо не разбирам.... аз като взема пари от съседа Пешо после рева ли държавата да ги върне вместо мен?

2

Анонимен

преди 3 години

Пълен парадокс! Сега на неконкурентноспособните ще им б.утат кеш от програмата "Конкурентоспособност"Как не се наядоха? Как не се налъгаха? Как не ги е срам?Нямат нито срам-нито съвест. Вечно реват за пари. Да се омитат! От тях файда държавата няма. Да отиват на лозето или да копаят картофи - като няма какво друго да правят! Тарикатите станаха повече отколкото може клона да носи. Скоро ще се счупи клона и държавата ще падне заради такива кожодери, където вечно чакат наготово.

1

бай онзи

преди 3 години

ахахахаха реват за пари, ама още не са върнали на хората парите...Ай фалитче и да миете тоалетни по цял ден :) Стига сте ни занимавали с драми на ***