24

Анонимен

преди 3 години

Деца, ама като порастват ще джобят наред...

23

баба мара

преди 3 години

това са индиици и турци с бълг документи трябва да се затвори незабавно държаватаза пътници идващи от англия така ни заразиха и първия път така ще стане и сегамислете на изборите които оживее

22

Ванката

преди 3 години

Да висят до пролетта щом трябва, та дано малко акъл им влезе... От къв зор са тръгнали на път зимно време, епидемия, че и с малки деца!? Кое е е спешното и важното?

21

до 22

преди 3 години

Лично се познавам с тях от нашия квартал са и имаш право едното семейтво е с 5 деца 3 от тях са родени в Великобриъания а другите с три деца две са родени там и вземат детски за тях 5 пъти по голями от тези коити ни дава Борисов тук.

20

Анонимен

преди 3 години

Тръгнала цоцоланата миячка с мъжа си кофражист и бебето С КОЛАТА на връх Коледа по време на световна пандемия да се прибира да плюска по селата в България. Боже, прибери си вересиите, Боже!

19

Анонимен

преди 3 години

Нашите дипломати както винаги симулират активност. Донесъл вода и отправил искане за туалетни... все едно само нашите малцинства-или-не са на тази опашка и точно заради загубеният консул от банановата република англичаните ще се сетят.Герберистките хранилки само си покзават ганьовщината по света и събират рушвети за най-елементарни консулски дейности.В която и страна ми се е налагало да отида в Българско консулство/посолство, винаги ми става лошо от общуването с тези мазньовци.

18

Анонимен

преди 3 години

Изобщо не ме вълнуват разни берачи с нулеви доходи, ринещи дъното в UK. Ненужни са на никое общество, да си седят там. Тръгнали по софрите тука да сеят зараза. Айде нЕма нужда. Марш!

17

Анонимен

преди 3 години

Научете се да четете бе Не пише едно семейство с осем бебета, може да са 8 семейства с по едно! Аудиторията на днес бг с малки изключения има отрицателно IQ!

16

Анонимен

преди 3 години

Български семейства с 8 бебета няма.

15

Анонимен

преди 3 години

Български семейства с осем бебета???От кои българи от по-черните??

14

Анонимен

преди 3 години

А чии го дирят там?Само се разхождат нагоре-надолу да разнасят зарази.

13

Де е канада..

преди 3 години

Българите избягаха като мишки от потъващ кораб от собствената си държава. Където и да отидете сте чужди. Дори и да ви уважават като специалисти - пак ще сте чужди. Освен в държавите където има всякаква *** и на никой не му прави впечатление кой от къде е. Но всяко уважащо себе си общество не допуска "бягащи мишки". Аз си останах в България и продължавам да се боря за по-добро бъдеще на детето си В БЪЛГАРИЯ. Финландия, Норвегия, Дания са по-бедни на ресурси и по-малки. Защо работите за тях ?

12

Доктор

преди 3 години

Семейство с 8 бебета ! И какво ги кара да мъкнат бебетата по летища и гари ? Безразсъдството и простотията са си дружки на нашите мили миячи на чинии по чужбина. Нема да се кахъхарим за глупците на нашето време !

11

Анонимен

преди 3 години

Французите май са хванали наши "герои" с фалшифицирани документи за тестове? Даваааййй! Да дойдат в България и да ни заразят още повече. Март идващите от Испания и Нидерландия ни подпалиха. Сега чакаме с нетърпение английската пратка. Ние ще внасяме здравните вноски, те и родата им ще ползват. Да ни е честита Новата Година дето идва. Хранели ни? Кой плаща пенсиите на роднините им? Социалните кой плаща?

10

Анонимен

преди 3 години

Ааааа! А в България било лошо и управляващите не можели да се справят? Хората умирали пред болниците! Не им били осигурили храна и вода??!! Това да не ти е България да биеш полицаи и лекари, да блокираш и да ти носят храна? Като се държиш неразумно оправяй се! Жизнено важно е да се прибереш, да пиеш и ядеш до припадък, и да разнасяш зараза? В лошата България магазините не са затворени??!! Тук пробваме докъде ще издържи здравната система на простотията ни. Сега идва и "подкрепление".

9

Анонимен

преди 3 години

.... драпа да си доди у махалата, първия път таки ни насви.нячиха с вирусо, сеги пак

8

homeofis

преди 3 години

А чий са го дирили с бебетата на Дувър?

7

Анонимен

преди 3 години

хората драпат със зъби и нокти да отидат в Лондон ,тези бягат от там!А сетих се явно са големи патриоти и се връщат да подпомогнат бълг. икономика.

6

Анонимен

преди 3 години

С кой акъл при така създадените/наложени ограничения тези семейства с бебета са тръгнали на път средата на декември? А, забравих те тези не могат да мислят, те само действат и после ревът перд камерите, че никой не им помага.

5

Az

преди 3 години

Айде пак смешки. Били блокирани с чаветата, ама магистралата наобратно не била затворена. Скъсаха се вчера по новините да реват, че нещяли да се върнат обратно и ядяли от ресторанта