10

Ицо

преди 3 години

Пълно е с панелни баровци в таа софия. Дето видят архитектите декар пакче и вдигат веднага блок. Софето мяза на бразилска фавела.

9

Анонимен

преди 3 години

Всички закони и наредби в България се правят само и единствено с цел да се облагодетелства мафията! И така е от десетилетия. Който си мисли, че е възможно да води нормален живот на тая територия, без да е неин член се е объркал сериозно!

8

Ани

преди 3 години

Много интересно как става това? Живеят в общинско жилище, а имат джип за около 100 бона...

7

Анонимен

преди 3 години

Хиените вземат по минимум петдесет бимберици да настанят някой в общинско жилище, който после си го купува. Сега как ще става схемата?

6

Анонимен

преди 3 години

Ще са само за общински съветници и техни познати. А за МПС тата не ми стана ясно по едно на всяко домакинство или само за ползвателите на социални имоти ще е ограничението?

5

lewskar

преди 3 години

СОС е сбирка на корумпирани х_йове водени от една самоковска ТПК , подиграващи се години наред със Софиянци още от времето на Янчулев.Много ми е интерсно докога!С тези разпоредби май сами си ковът бесилката и си режът клона.ЗАМЪРСЯВАНЕТО В СОФИЯ Е СЛЕДСТВИЕ НА НЕРЕГУЛИРАНОТО КОРУМПИРАНО И НЕДОМИСЛЕНО ЗАСТРОЯВАНЕ. Инфрастуктурата на София не е затова презастрояване.ПРЕНАСЕЛВАНЕТО на ромските махали на кварталите и високите цени и трудният достъп до еко горива и многобройните провинциални коли.

4

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

мария габриел с 20 хил. евро заплата и беше дадено социално жилище в София, защото е бедна и нуждаеща се. Кога това нагло парче ще върне парите питам?

3

Анонимен

преди 3 години

Много апартаменти се раздават на хора с фирми, с високи доходи. С цел да ги купят. Това си е мафия. Заварено положение ми звучи Кой взел-взел. Другите да му мислят и да се оправят. А наистина има хора с нужда.

2

Любимата ми

преди 3 години

снимка-в стил късен соц, мизерия 1500 евро /кв

1

Анонимен

преди 3 години

Тя и една кола е много за хора които са на социално жилище. Ако имаш пари да поддържаш кола щеше да плащаш наем.