23

Пощи ли?

преди 3 години

От Хонг Конг пристигат за 10-15 дни и от разпределителния център в София до пощенската станция се бавяг до 3-4 месеца. Да не говорим колко пратки направо си изчезват, откраднати от нашите пощи. Това ако са пощи! Така е не от сега а през цялата година!

22

Дзивко

преди 3 години

Нормално, първо има по голям обем пратки, второ персонала който ги обработва е същия (никой не назначава много нови хора в тая динамична ситуация), и трето част от наличния персонал са болни.... Точно тези проблеми не ги осъзнават всички дето се пъчеха, как си бачкат вкъщи и си поръчват всичко от нета, изчезна баланса в системата и трябва време да се нацели

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Много от самите доставчици са заринати с поръчки и ги обработват със закъснение и идват в последния момент. Реално, ако човек иска да не се бута по опашки е трябвало да си направи поръчките преди 2-3 седмици. Вчера и аз чаках пред Еконт за неща, които са поръчани преди 9-10 дена. Хората си спазваха дистанция. Вътре най-много 2-3 човека. Бързо минах пред вид опашката от 30тина човека.

20

"ж"унгла

преди 3 години

Накупих си Нервиии ! - чаках 1ч да си взема пратката -вътре кУчина - едно малко ,едно голямо и чифт сгрешени ботуши , пускай заявка за връщане,печатай стикери и Още 1ч чакане ,за да върнеш , а парите ми върнаха след 20 дена !

19

Х

преди 3 години

До Елемаг - "Бабичките" не са длъжни да знаят номер на товарителница и тракинг номер. Достатъчно е да си кажат телефона, който са дали при поръчката, и човекът в офиса за секунди ще намери информация за пратката. Проблемът по-скоро е, че докато намерят пратката в помещението, служителите се лутат като мухи без глави. Говоря специално за Спиди. Като започне едно чудене, едно взиране в купищата кашони, едно суркане на други пратки... Поне моят опит е такъв, и то не само за един офис.

18

до 18

преди 3 години

Хващай парцала и работи, за да заслужиш трицифрената заплатка.

17

даааа

преди 3 години

До 16Оооо, ам'чи тъй ли?!

16

Анонимен

преди 3 години

Миналата седмица чаках пратка - като отидох до офиса имаше 2-*** човека преди мен. За Спийди това.За Еконт си бях само аз. Докато търсеха моята пратка дойде още едно момиче.Не знам защо всички чакате последния възможен момент да правите покупки.

15

до 3

преди 3 години

Специално за теб коронавирус, та да не дишаш напразно въздуха.

14

Да

преди 3 години

Нищо ново така е всяка година!

13

опаааа

преди 3 години

Снимката е от чакането на опашка пред някоя ДЪРЖАВНА институция!

12

Ковид психар

преди 3 години

И да не забравите да си дезинфекцирате пратките. Че от Варна, хоп вирусчето в София. От София, хоп в Никопол. И те така. Пълзи навсякъде, всичко живо ще измре. Даже веднага ваксинка, че е много полезна,по нея ще си следите пратката.

11

Анонимен

преди 3 години

Спиди заслужават фалит. Еконт малко по-добре се соравят.

10

Nedodyalan

преди 3 години

Тая година се пръснаха от покупки в нета. Навсякъде опашки и съм оставил всякакви покупки без храна за след Нова Година

9

Елемаг

преди 3 години

Пряко се увеличиха наистина,но косвено причините са няколко.Мениджерчетата в ЕКОНТ например, са за уволнение.Тая ситуация,да не я предвидиш и да не назначиш още персонал, си е престъпление.После от повечето бройки са доста бабички,които пращат всевъзможни кщлоти или получават,които хал хабер си нямат от ,тракинг номер ,от товарителница.Средно тя губи 10-15 минути на опашката.И само заради един е готово струпването.А за пощите ясно,там са държавни и по дефолт са откраднати парите за компютрите.

8

Анонимен

преди 3 години

Уж нямаха пари хората а все пазаруват

7

Анонимен

преди 3 години

Бедни сме, нали :)))

6

ха-ха-ха

преди 3 години

До Анонимен 5Да си ги купим през ЮНИ, за по-сигурно!

5

Анонимен

преди 3 години

Така е, който купува подаръци през декември...

4

Таню

преди 3 години

Tъп народ... Дай му да се оплаква и консумира... През Август - сичко на плажа, Септември - на кьорсофра у анадола, Гергьовден - сичко на Промахон, Коледа - сичко пред еконт...Инак, бедни, 60:40, 80:20, машалла кредисимо, дайдесетлевадоПонеделник, пък, денсингстарз, хопа-тропа, цигарки, парцалки, ракия и чалгия... Завършени чеда на бaнкянския бут...