26

Лекар съм

преди 3 години

До Грездю:Пич,почивният ден затова е почивен,за да си биеш камшика поне през 2 граници от подобни пациенти,за които вдигането на телефона през почивни дни е "дори".На подобни,след като 2 пъти са ме занимавали с глупости в извънработно време телефонът ми при повикване изписва"НЕ".За разлика от хора,които ме търсят за реални проблеми.Приказката за лъжливото овчарче в действие.Не дължа нищо на пациент,който смята,че разговор по телефон с лекар за в почивен ден е нещо нормално.Бъдете здрави

25

А в България

преди 3 години

А в България 1/2 от лекарите

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 29Червените диктатори в Румъния сами си ги екзекутираха за да останат. Долу-горе както и у нас. Провери историята, ако не си бил роден тогава или си бил малък. И до сега са си същите - техните наследници по манталитет и начин на мислене. Румънците имат едно 10% по-висок вътрешен продукт от нас. Изобщо по нашите географски ширини истински демократи трудно се намират или са в малцинство. Лъжедемократи - колкото искаш.

23

Анонимен

преди 3 години

До РобиАйде, някой преродил се Карл Маркс се появи... Стига с тая болшевишка пропаганда, пролетарии! Вие сте си роби, където и да сте.

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10Така е, хора намясто са румънците, екзекутираха си червените диктатори и кръвопийци. Ако и ние го бяхме направили, вместо да се глезотим, сега щеше да е много по-добре у нас.

21

Анонимен

преди 3 години

На румънските лекари им били малки заплатите?Нека да дойдат да работят в България, на българските заплати.Тогава ще усетят разликата. Ако техните заплати са малки, то нашите лекари работят безплатно!В Румъния отдавна увеличиха всички заплати, а на лекарите особено.И пак, разбира се един лекар в Германия печели много повече отколкото в Румъния.Те с германците се сравняват, затова се оплакват.

20

Анонимен

преди 3 години

Докторите са доста по-умни от вас и ще се оправят лесно.Я в чужбина я в България.Но какво ще правите вие от народа учили недоучили който ще обеднявате все повече и повече вкл; и с ниски и никакви пенсии.Некадърника ,мързеливеца и *** винаги са били безхаберни, злобни и злоради. Да пази господ.Продължавайте да си избирате за управляващи прости и некадърни хора себеподобни без да питате напр. доктори.

19

Анонимен

преди 3 години

Ако един народ иска да добрува, лекарите и учителите му трябва да бъдат позлатени - в буквалния и преносния смисъл на думата. От тях зависи здравето и просперитета на една нация, а не от "бизнесмените".

18

Ебасимус Прайм

преди 3 години

Значи учат 6 години и после да бачкат за стотинки където престъпността процъфтява? Правилно са се ориентирали.

17

Анонимен

преди 3 години

До ЛекарДокторче, ти нещо май се възпали, а? Това ли е лексиката на един здравен работник? Каруцар ли си, бакшиш, или какво? На туй ли те учи държавата 6 години, да псуваш като хамалин?

16

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 23Нещо май влезе във филма и ми слагаш думи, които не съм казал. Никой няма да трепя, на доктор не съм ходил от повече от 10 години. Въпросът е, че от краткия си досег с тях, като например за едно медицинско, си тръгвам кълбо от нерви, бесен от тяхната простотия, наглост и безочие.Сигурно има и читави, но масово са рушветаджии - шарлатани, който не трябва и куче да им се води за преглед. Нагли простаци-грубияни, пък иначе обидчиви, сърдят се отнасят с тях както те го правят.

15

Грездю Мъдев

преди 3 години

Духнаха по чужбините, защото са страхливи мишоци, дето окото им е все в далаверата, не в медицината.Трябва да им турят чатала на врата и да ги задължават да бачкат у нас, не може с парите на данъкоплатеца да се обучават тия *** и после той да ходи да вади пари с медицина в Швейцария и Австрия. За това ли да ги уважавам тия продажни ***?!Тука докторчетата в почивен ден дори не си вдигат телефона, екскурзийки напред назад, но оня отгоре гледа!!!!

14

Анонимен

преди 3 години

До Един PkМного от лекарите са не за бой, ами за пребиване, що народ са уморили с некадърност, мързел и безхаберие, а а един осъден няма.

13

Анонимен

преди 3 години

Нашите си седят на пръдливите дирници в България. Нормално. То в чужбина кой ще ги търпи тия крадливи пикочници? Пък и там няма как да се точи здравната каса.

12

Анонимен

преди 3 години

Както се разбира от коментарите, в България основната част от населението са лекари, медицински сестри, академици, професори и доценти. Също така се разбра, че освен тези безполезни ***, броят на пожарникарите и полицаите също е по-голям от необходимото. Забравихте обаче и държавната администрация, както и учителите. С тях броят на "***" вероятно ще надхвърли 99% от населението. Следователно всичко е наред - обикновените граждани са незначителен процент от населението.

11

До 15

преди 3 години

Защо не спрете да говорите глупости. Мой близък почина от пневмония и в смъртния акт пише пневмония, а не коронавирус. Защо пък на нас никой не ни предложи 3-4 000 да му се не види. Пълни глупости говорите без доказателства, просто да се изкажете

10

Анонимен

преди 3 години

Всеки грип или болест е опасна, ако не се лекува правилно . У нас е ясно че не грип е проблема . Сега всички умрели ги записват за статистиката , че е от грип. Искат да поддържат паниката и страха. Новия световен ред цели да компенсира липсата на войни и да ограничи пътуванията .От една страна щатите без това ще фалират, от друга искат да накажат Китай. Има доста неизвестни , но за съжаление у нас няма държава и служби , които да стоят на страната на народа си.Вече е всеки за себе си

9

Роби

преди 3 години

На запад си роб, дори ако си лекар. Просто си втора категория човек. Но това го разбират само малко, защото самите западняци са прикрити и не смеят много да казват какво мислят. Който мисли да заминава, просто ще си даде времето от живота за пари - буквално. Ще получи и пари в замяна. Това е. А който е чел мемоарите на Русо, добре знае, че парите не са толкова важни. Много жалко, само р.имляни ще останат в България, ако така продължаваме.

8

МНЕНИЕ

преди 3 години

В България има близо 30 000 лекари , регистрирани и на Заплата от Здравната Каса + частна практика . В България има Регистрирани близо 60 000 мед.сестри на заплата от Здравната Каса .Това са данни от Министерствата .Ако добавим Полицията , Депутатите и Кметовете ?Оказва се всеки Български Гражданин има до себеси по 1 Лекар , Една Сестра , Един Полицай , 1 Депутат и Един Пожарникар .

7

Анонимен

преди 3 години

В Румъния учител получава 2000 лв заплата а цените са значително по ниски от в България.Не ги мислете румънците.Щом могат да направят локомотив и лек автомобил ще се оправят.А в българия ние правим *** чалгари и роми.