16

Данков

преди 3 години

До Галин КостовТи някакво тинейджърче ли си ? :)) Кой щял да му върне изгубените месеци.....ХА ХА ХАХ :) Ами аз видях човек който го изкараха болен от КОВИД, нищо му нямаше, аз също искам да ми върнат единия час от живота прекаран с него :))

15

до 26

преди 3 години

Схемата е, че на някои от хората се прави само скенер. Така ги съветват приятели и познати. В Пловдив големите от търговията на едро така се скатаха преди месец. Познавам хора, които казват лично, че са избегнали карантината и много добри доктори имало.Без тест ги излекували.Правели им само скенер и по скенера хващали заболяването.Изписвали им силна терапия и дори не са затваряли складовете на едро.Престъпно е да се укрива остро вирусно заболяване-особено сега, когато цял свят се тресе от него.

14

Хайде да се разберем

преди 3 години

"Мутацията" на ковид-а, братовчедка ли е на "стандартния" сезонен грип? Всъщност, какво става с него?Колко са хората, които могат да гледат в микроскопите, специалистите де? Доколко може да се разчита на тяхната коректност и липсата на материален интерес по темата?Хората (по цял свят) получават "информация" от компроментирани медии и лица.Предлаганите ваксини, предпазват ли при мутация на вируса?Никой не е наясно - нито тези, които са АНТИ-, нето тези ПРО-.Лошо, много лошо.

13

Галин Костов

преди 3 години

Що да е престъпна схемата бе анонимно? Като ме заключат две седмици у нас, ще се излекувам ли по някакъв магически начин? Карантинират за щяло и не щяло от пролетта, а файда никаква! Заболяването се разпространява. Познавам човек който три пъти беше под карантина като контактен, а го кара едва преди три седмици. Кой ще върне на този човек изгубения месец и половина от неговия живот? Карантините са вече безмислени и се използват от мафиотите коронаджии като средство за шантаж над населението.

12

Анонимен

преди 3 години

Професор Аргирова онзи ден каза,че този нов щам във Великобритания-в България е от месец март. Вчера д-р Симидчиев каза новия щам в България е от април. Министър Ангелов каза щама е нов - затваряме границите за идващи от Великобритания.Ще се налага карантина на пристигащите.Великобритания казват от септември.Сега се питам защо е такова голямо разминаването като дати за един и същи щам? Изолирани са 7 основни щама. До края на 2021 когато станат 24 какво ли ще е разминаването като дати и данни?

11

Анонимен

преди 3 години

Секнах ви, извинявайте, продължавайте да леете глупости :))

10

Анонимен

преди 3 години

Вчера беше оздравели, сега излекувани :))) Тез нашите медици големи магьосници, с билки ли ги лекуват или просто ги оставят в коридора за проветрение :)

9

Анонимен

преди 3 години

Преди седмици правеха по 11 000 теста. Вече няма мераклии за PCR тестове. Изучиха се да не правят тестове, за да не ги карантинират. Така не се карантинират и колеги им. Производството продължава, уж спасявали икономиката. Кое спасяват не разбирам? Да се укриват заразно болните е престъпление. След като им правят само скенер-лекарите влизат в престъпната схема.

8

Нотариус

преди 3 години

Яко ще се мре. Пишете завещание

7

Анонимен

преди 3 години

Още спя и пиша... исках да кажа, че Един човек заразява 7 в България. Извинявам се.

6

Анонимен

преди 3 години

Ъпдейтнаха вируса и сега заразява предимно по-млади хора. Във Великобритания са направени проучвания, че по-лесно се заразяват деца под 14 години. В България в момента 7 човека заразяват един.

5

До 12

преди 3 години

До 12 лезбопеерунгел с обратна резба

4

Ковид психар

преди 3 години

Искам разбивка, колко са фърлили топа от стария вироз и колко от новия чешит вироз.

3

Анонимен

преди 3 години

Трябва да отчетем, че спадът, макар и бавно, продължава - 29 % заразени ( преди две седмици бяха 44 %), починалите също спадат, миналата седмица бяха средно по 135 души на ден - така че мерките, макар и въведени със закъснение, дават резултат

2

гошо тъпото.

преди 3 години

НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО СЪБОТА И НЕДЕЛЯ УМРЕЛИТЕ СА ОКОЛО 60 ДУШИ А ПРЕЗ СЕДМИЦАТА НАД 100. ТОВА НЕ ЗАВИСИ ОТ БРОЯ НА РR ТЕСТОВЕТЕ. ПОЧИВЕН ДЕН ЛИ ИМАТ...

1

Анонимен

преди 3 години

починалите продължават да са много, а пср тестовете все повече намаляват