11

Анонимен

преди 3 години

До Наблюдател 11Леко намигване от ЕС какво ще се случва с английския износ след Нова година, ако не слушат на преговорите. Въобще 2021-ва от сега се очертава да е доста забавна. Изглежда сметките на англичаните ще излязат крайно неточни. Хаоса, който настъпва ще съсипе голям маст от бизнеса им.....Кога ли българския традиционен лайнювеццц ще проумее един *** завинаги че Англия изнася по малко от 5% на фона на внос и пазар за ЕС от 95%! Не е лесно да си роден в държава с мозъчен запек - БКП_лайн

10

Наблюдател

преди 3 години

Леко намигване от ЕС какво ще се случва с английския износ след Нова година, ако не слушат на преговорите. Въобще 2021-ва от сега се очертава да е доста забавна. Изглежда сметките на англичаните ще излязат крайно неточни. Хаоса, който настъпва ще съсипе голям маст от бизнеса им.

9

Анонимен

преди 3 години

Пичове, живея в Англия. Понеже избрах да не живея с българи, това ми помогна да опозная малко повече англичаните.. Повече от нивото на берачите и другите, които предимно се оплакват! Запомнете нещо - англичаните НЕ правят каквото и да е без да имат сметка! Т.е. всичко е в името на парите! Изобщо не си помисляйте, че случайно са се стекли обстоятелствата и много тирове са по пътищата... Дано да ме разберете!

8

Анонимен

преди 3 години

До Счетоводителя 6Тия са луди ! Да вземат да се връщат към корумпирана България ! Нали там беше мнооого хубаво ?Връщат се неинтегрираните български груйовчани с дипломна работа върху темата Планета Пайнер Студиио! :))))))))))

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2Добро театро, но се кефя как им шокат канчетата на наглите самозабравили се рижави ингилизи!Обаче какво се оказва в действителност, задникът на българските хронични ганювеее и говнювеее е винаги сцепен по шева до челото! :))))))Как така винаги се получава май всеки по с пипе се сеща! :))))

6

Счетоводителя

преди 3 години

Тия са луди ! Да вземат да се връщат към корумпирана България ! Нали там беше мнооого хубаво ?

5

Анонимен

преди 3 години

Ше блокират, ше блокират, па ше им мине и те така.

4

Анонимен

преди 3 години

Тои е луд психопад!

3

Анонимен

преди 3 години

Как са български ли !!

2

Анонимен

преди 3 години

Добро театро, но се кефя как им шокат канчетата на наглите самозабравили се рижави ингилизи!

1

ха-ха-ха

преди 3 години

Какъв нов щам бе, стига циркове?!Всичко е заради БРЕКЗИТА.