9

До Кики

преди 3 години

Искра може да прескочи и без да опре жиците. Напрежението по далекопровода е голямо, има и силно магнитно поле. За това се чудя на хората, с какъв акъл живеят в къщи построени близо или под екелктропровод. Гарантиран им е мозъчния тумор след някоя и друга година.

8

Анонимен

преди 3 години

До 4А ти някога да си броил собствените си?!! Въпросът е риторичен и няма нужда от отговор. Даже и да те жегне на чест. През целия си живот всеки от нас със или без повод прави глупости. В повечето случаи ни се разминава и само понякога констатираме факта. По-често не, щото репутационно иде излагателно. Но с или без, винаги има драма, когато внезапно ни свършат жокерите в ръкава...

7

Кики

преди 3 години

Не разбирам,затова ако може някой да ми обясни: Какво точно го е убило,закачил е жиците ли или нешо друго ?

6

Анонимен

преди 3 години

До 1234Възрастните дори повече съобразяват, защото на времето не са глезени като следващите поколения. Преди 2 години ако не се лъжа, на езерото Панчерово "светнаха" двама млади, когато при преместването на яхта, мачтата закачили жиците. А и на бълагарите по принцип ни пречат правилата. Ще слага камък и каквото и да е, когато сменя, гума или работи по ходовата част. Ама аз за малко. И цел живот без ръка.

5

не е било ток

преди 3 години

не е било ток, а ковид. Научете се най-после,че вече не се умира от друго-само от ковид

4

Анонимен

преди 3 години

Другия път да внимава.

3

Анонимен

преди 3 години

Въпроса е как толкова глупав човек е доживял до 71?

2

Анонимен

преди 3 години

Пораженията от електрическия ток ще ги запишат като придружаващи усложнения към основната причина за смърт КОВИД-19 в утрешната статистика..

1

Анонимен

преди 3 години

"Етсетствен потбор" от Чарлс Дарвин