10

какви учени?

преди 3 години

Политиците вече са проверили! -категорично действат за стаарите новите и тези дето още не са се появили!ПАРИ са дадени!

9

Анонимен

преди 3 години

Според телевизора ми вчера ваксината категорично действа и срещу новия щам. Тези учени са закъснели нещо.

8

Учен

преди 3 години

Аз знам, че нищо не знам. Другите и това не знаят. ;-)

7

SHEFA

преди 3 години

МАЙ НЕМА ПАЗАР ЗА ВАКСИНИТЕ-А?

6

Анонимен

преди 3 години

Ваксините работят и за новия щам, без значение дали са векторни или РНК ваксини. Имунните системи извършват многоцентрова атака по много епитопи, а не концентрират действията си само в една точка. Дори самите производители могат да сложат във ваксините си различни РНК вериги на различни щамове. Става въпрос за големи производители с огромен опит, а не за квартални майстори.

5

Анонимен

преди 3 години

Много неща се крият от нас ,обикновенните хора !? Опитни хора,това са съвремените човеци .

4

Анонимен

преди 3 години

За девет месеца"направиха"ваксина,ама не могат за три месеца да"установят"дали действа на мутиралият щам?Някой, Много, Много яко ни Пързаля!!!

3

Анонимен

преди 3 години

До 2 В интернет има достатъчно материали за изчезнали и умрели при странни обстоятелства учени, които са открили лекарство срещу рака. Парите са важни, не хората и здравето им. Колкото до Ковид 19 , пак в чужди сайтове ще прочетете, че са предвидени още доста вълни до 2025г. "Голямото занулявате".

2

Wlvrn

преди 3 години

А ве то не можаха да намерят ваксина за Рак'а пък колко бързо намериха ваксина за Корона'та брех. Май болеста Рак'а е и то е измислица убиват хората с лекарства

1

Серсем

преди 3 години

Измислиха мутацията за да се оправдават после,че ваксината не им действа щото не била измислена за мутиралият вирус. А някой главок като здр.министър ще ми обясни ли къде се загуби обичайният грип ,който по това време винаги си върлува? Аз ще ви кажа- Всичко го пишат Ковид.