14

Симбиоза

преди 3 години

Само да вметна, по презумпция никой вирус няма за цел да убие гостоприемника си... умре ли гостоприемника, умира и вирусът. Живеем с хиляди видове бактерии и вируси цял живот. Силен организъм и имунитет си живурка в симбиоза с всички тях. Вирусите мутират, защото така се нагаждат и оцеляват.. тук говорим разбира се за естествени такива, а не такъв, който обикаля цялата планета, във всичките климатични пояси работещ безотказно. Такъв естествен до сега не е успявал ;)

13

бай кольо

преди 3 години

Ако беше толкова сигурно, че не е прибързано и няма шанс за неизвестни сериозни странични ефекти защо тогава всичките компании искат държавите да сключат договор за абсолютна протекция от съдебни дела срещу тях без значение от ефикасността или страничните ефекти на ваксината? Който иска да чете какво се подписва в ЕС и щатите - "total liability protection" не звучи като "напълно безопастно е"

12

Веселяка

преди 3 години

Кога доктора е слагал ваксина срещу корона вируса та дава съвети? Не трябва ли да минат поне две години за да се разбере ползата и вредата от нея. Нека тези които са такива радетели на ваксината у нас да подпишат декларация че ако ваксиниран получи странични усложнение може да ги съди тях.

11

Инфо

преди 3 години

За пръв път в историята на човечеството се ползват генно модифицирани ваксини в масов план. Има само подобна ваксинация за Ебола с няколко хиляди ваксини в Африка. Рисковете са огромни и затова никоя компания производител не може и не иска да поеме отговорност.

10

Анонимен

преди 3 години

много, по-много, още-по-много, най-най-многошурналистика

9

??

преди 3 години

За да станеш журналист не трябва ли да си учил български език?

8

Айде стига сте плюли

преди 3 години

момичето. По-много или помалко, мисирка е все пак. Пък и учила присъствено, може и да знае по-вече от вас.

7

Анонимен

преди 3 години

"новите ваксини, които са със 95 на сто ефективност" -което е изчислено при получен резултат при 0.4% от тестваните с новата ваксина! Как не ви е срам да си унищожавате реномето по този жалък начин!

6

сс

преди 3 години

грешката е вярна, ваксината контролира вируса и чрез 5G като решат щрак и активират през ваксината вируса да ти скапа тялото и си заминаваш... това е идеята на занятието...

5

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВАКСИНАТА КОНТРОЛИРАЛА ВИРУСА? ХАХАХАХА

4

Анонимен

преди 3 години

Ще се информирам по 5 джи мрежата като я пуснат дали е надеждна ваксината.

3

Анонимен

преди 3 години

"Ваксината контролира вируса по-много начини"-----Това го разбрахме. Нали има чип и се управлява с 5G. Начините ги контролира айти- специалист в хоум офиса. Аре стига с тези сводки за ваксината.

2

Анонимен

преди 3 години

Грешката в заглавието доказва категорично неграмотността на автора.

1

Ваксината

преди 3 години

"контролира вируса "ПО-МНОГО" начини... Ния, прочети си заглавието и се върни в първи клас да се изучиш на елементарен правопис. Ако можеш да научиш нещо повече, де. Как да вярвам на всичко написано по-долу, след като още в първите думи на писанието ти има не само граматическа, но и смислова грешка?