66

Анонимен

преди 3 години

благодарете на онова крадливо недоразумение наречено МУХОБОЙКО

65

Анонимен

преди 3 години

От следващата година очаквам Бойко и Ковида да изчезнат и повече НИКОГА да не чуем за тях. Да си върнем нормалния живот без тези двата вируса. Първия може да го елиминираме още през март.

64

Panov

преди 3 години

За мен е изключително лоша година, работа, семейство, спестявания, тия неща просто изчезнаха, сега имам друга работа, по-добре платена, но значително по -тежка, но семейството не успях да си върна...

63

Анонимен

преди 3 години

А не перфектна беше... благодарим ти бойко, за прекрастната здравна система, къде те претупват и убиват за пари...

62

пак съм аз

преди 3 години

Да не е лъжа?! Това е много кофти година.

61

Зозо

преди 3 години

пич, тонката е форумната руква, не блести с интелект, ама иначе е готина питсоранка, познати са я таковали

60

Хамала Карис

преди 3 години

е, нека не бъдем толкова черногледи за 2020, с герб всяка следваща година е още по-зле...

59

данчо

преди 3 години

Оставка,съд и затвор.На 13-ти всички на площада.

58

Тонката

преди 3 години

Аз се"карам"само на неграмотното Просо с големите претенции,къде уж все бърка"клавишите":):):)

57

Анонимен

преди 3 години

2021 ще е още по лоша!

56

Анонимен

преди 3 години

За мен е все тая да броя коя година ще е по добра, не съм от оптимистите, но все пак разбирам народната психология :) Всичко е до нагласата, да обясня по ясно психиката :) Дори ако си от обикновено семейство, без връзки, имаш ли устойчивост ще те забележат, все пак ако изглеждаш добре, шансът ти да ти дадът платена работа е по-висок :)) Тонката, писах дадът, не дадат, ще ми се скараш ли :)))

55

Чиновник

преди 3 години

Миналата година нямаше пандемия и пак мрънкахте и се лигaвexте. Така, че няма нищо ново и нищо различно спрямо минали години.

54

Тонката

преди 3 години

Година като всяка друга с изключение,че заради този *** Китайски вирус много време не работиха заведенията:):):)Много Море,планина,малко Гърция,нормалните работи:):):)

53

Анонимен

преди 3 години

До АнонименОще от сега някои икономисти и партийци предупреждават,че трябва да се увеличи дребното и средно селско стопанство за зеленчуци,плодове,зърно,животни,но дали някой ги слуша?

52

Анонимен

преди 3 години

Какво му е лошото на годината? На брат ми му се роди детенце. Два пъти това лято бях със семейството си на море. Есента за пет дни на планина. През ноември изкарахме всички прословутия вирус без усложнения. Новата година си я празнуваме по традиция на домашно.

51

Анонимен

преди 3 години

2021 година ще е много по лоша...глад, безработица, социални вълнения...и ваксинирани зомбита ..

50

Програмист

преди 3 години

Тази година ми беше прекрасна и успешна. Доходите ми се повишиха, разходите спаднаха, защото не се налага да ходя до офиса всеки ден.... пожелавам на всекиму.

49

Анонимен

преди 3 години

До АнонименГолям "бащица",няма що,даже МВР ограбват,полицаите нямат пари за хартия и принтери,докато организацията "ТИЛ",прикрепена към МВР ,ограбва средствата на МВР и в цялата страна е така,и в институциите,и в София - грабеж и рекет!

48

Спокоен

преди 3 години

Нещата изобщо не са надобре. То е ясно, че една държава с администрацията си е сравнително тромава ама е малко като кораб, трудно завива. Ама като започнат да не стигат парите дори за държавните служители, бърз завой е невъзможен.

47

Съби

преди 3 години

Не живея в България и не мога да кажа, че годината беше лоша. Самоосигуряващ съм през първите 4 месеца на пандемията правителството ни изплащаше по 2000$ на възрастен и по 1000$ на дете + регулярните детски надбавки. След това получих нов договор който ми утрои доходите ..... Добре, че Тулупа ни прогони от България преди 11 годи, никога няма да се върна обратно там.